- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- лаковете за нокти
За сега 4ета само отрицателни мнения за Perfect. Но ли4но аз си взех един такъв преди 2 седмици и се лакирах още същия ден. Мога да ви кажа, 4е издържа 8 дни !!! Явно моето си е 4иста слу4айност![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Първоначално написано от mecheto355
напълно съгласна съм. Аз имам няколко червени лака на Golden Rose и са много издръжливи, а колкото до блясък - не се оплаквам изобщо. Без топ лак отдолу блести мн хубаво.![]()
![]()
![]()
аз използвм flormar аз си го взимам за 2,50 доволна сам от тях и са доста траини
А съм се вземела неща на perfect, но не лакове , а само едно 3в 1 и едно за мазане на кожички....от тях съм доволна, а също и от golden rose.... както и от ART ist ..... само че тези на art ist са само с тънки четки ц или поне не съм виждала със дебели... имам и на classics (не са лоши) иии.. един с тънка четка (бял) за френски на essense... и теези на AVON са доста добри .... общо взето цените не са високи
az izpolzvam nai 4esto na AVON za6toto novite im cvetove sa mn qki i sega sa moderni . kato sloji6 2 sloq traqt okolo sedmica i ne6to i sa strahotni![]()
Аз съм много доволна от Golden Rose и Sweety(май така се казва).
На Перфект ми харесва заздравителя им.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ами аз използвам лакове на REVLON . Много бързо изсъхват,плътни цветове са , имат си и доста блясък. Много съм доволна от тях , но не са много евтини. Около 7-8 лв. струват има и по евтини , но и по скъпи
Flormar имат страхотни лакове.
Както една от сериите на Gloden rose. Онази, на която пише, че са с протеини.
Как ви траят лаковете по 1-2 седмици не знам. При мен повече от 3 дена не издържат.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
стара тема,но все пак.. перфект са г/д добре.. но най-много харесвам флормар ..
Miss Selene /0.80 lv - единствено не ми харесва, че някои цветове са прекалено прозрачни и трябва да се повтарят 3-4 пъти; харесва ми, че се лющят, щото така или иначе се лакирам г/д през ден, постоянно ги сменям...
Flormar /1.75lv - плътни са и с хубави четки
и един на Импала имах - УНИКАЛЕН! и не мога да го намеря вече ;/
имам и още няколко random дето даже не знам какви са :Д
UniCoWN
от къде си че флормара ти е 1.75 ? ..