.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от NnIkITYy
    Цитирай Първоначално написано от SummerRain
    За мен посещението на уроци особено за изпита след 7 клас е безсмислено.Човек има ли желание ще си се подготви идеално сам.Без уроци балът ми стигаше и за най-елитното училище в града ми, въпреки че аз се записах другаде. Хора, които ходеха на уроци, имаха 3-4.
    е то не е казано, че като тръгнеш на уроци и по 1 час там ти стига и във вкъщи нищо не правиш трябва и от самия човек желание

а при тебе случая може да е такъв че просто ти е заложено да можеж да решаваш задачи в моя клас имаше няколко такива
    Не, математиката не ми е силна страна, просто мисълта ми беше, че човек, който има желанието да се подготви както трябва и постоянството да се упражнява вкъщи може да се справи(освен ако не е някой, изпуснал наистина много материал в училище)-частните уроци не са панацея.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    за кандидатстване след 7ми клас уроците за мен са повече от безсмислени..вие какво си мислите,че като спите в училище и като отидете на урок ще ви го налеят с фуния.Заблуда голяма..
    'Без уроци не може'..как пък не
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

То си зависи от знанията на ученика.
    Ако едно компетентно желае да влезне в елитна гимназия и е учило системно в училище, няма нужда да дава излишни пари за уроци
    Но ако се чувстваш неподготвен за изпитите и имаш нужда от запълване на знанията, частните уроци много помагат
    А иначе аз лично не съм ходила на допълнителни уроци и не съм си давала много зор в подготовката и пак влезнах в ЕГ с бал 30, някви числа

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от monka
    А и един такъв курс по история, на който ходиха 3 мои приятелки струва 3000 лв .
    Къде са ходили, че ми стана интересно?

Аз не ходих на частни уроци и все пак изкарах добри оценки.Поне на мен ми стигаха и можех определено да вляза,където исках.НО факт беше,че на мен вкъщи имаше кой да ми помага по математика. По БЕЛ не ходих,нямах нужда.Учителката ни беше много,много,много добра и научавахме абсолютно всичко от нея.
    Според зависи е.Има учители,които преподават изключително добре и ако слушаш в час и учиш усърдно вкъщи,постигаш желания резултат.
    Но има учители,които не ги интересуват кой знае колко учениците и не се стараят да ги научат на нещо ---> Искаш,не искаш-уроци.
    Но да знаете,че и урока не е средство за успех.Имахме едно момиче в класа,което от години ходеше на уроци..я по математика,я по български..абе на каквото и скимне.Родителите й даваха луди пари,но тя така и не научи нищо.Като не искаш да учиш НИКОЙ не може да те накара.Уроци,глупости-празна работа.Трябва ти да си кажеш,че е нужно да учиш,да се стараш..тогава идва успехът,било то с ходене на уроци..или просто много старание вкъщи.

Много ученици ходят на уроци дори и да имат добри преподаватели в училище, но според мен това е безсмислено(говоря за седми клас). Ако имат лоши даскали-това вече е друга бира.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Цитирай Първоначално написано от monka
    А и един такъв курс по история, на който ходиха 3 мои приятелки струва 3000 лв .
    Къде са ходили, че ми стана интересно?
    Ами едното момиче в София, а другото, което си е от Бургас там ходеше.Повече подробности наистина не знам.Имам и още една позната, която ходи в Бургас и от майка и знам, че им е струвал 3000 лв курса.
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Мега фен
    Град
    София
    E в София не е един курс, не е един учител. Какви оценки са изкарали? Според мен повече от 5лв на час не си струва(събира се около 700лв на година)

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    аз ходих на уроци и по математика, и по български ..
    най-вече зависи от човека .. ако си свикнала да учиш - ще ти помогнат много .. а ако не - и да ходиш, и да не ходиш все едно ще е ..
    и все пак много помагат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си