.
Отговор в тема
Страница 1 от 9 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 204

Може ли момчетата да удрят момичета?

Може ли аз ако съм як пич и да я нашамаря тая тъпа пикла,за да и затворя устата?

можеш, що да не можеш

друг е въпроса дали е равностойно
    my soul is adrift in oceans of madness.

^и ако тъпата пикла много си отваря устата шамарите са си заслужени и няма никакъв проблем?

Мега фен Аватара на EarthShaker
    нещо винаги ме е възпирало да го направя, но ако преценя... защо не?

Ми щом тъпата пикла ти лази по нервите,не се занимавай с нея.Не си търси оправдания,за да я удариш,не е много интелигентна постъпка.Ако си мъж на място няма да посегнеш на жена.

...hate my nickname

Въпроса е,че той може да си позволява и да дразни,и да говори много,и да прави скандала и когато на нея и кипне си яде шамарите...съответно заслужени.В някаква караница,надали само момичето дразни и "нажежава обстановката" и тн...

Всъщност аз съм тъпата пикла и винаги съм си мислела,че той просто няма право да си го позволява.После ми се случи и мъничко се обърках.
    И се замислих доколко всъщност е грешно,простимо,позволимо и нормално...и реших да чуя някое и друго безпристрастно мнение.

не искам да излизам жертва на еди-кво си и тая дето може да си позволява всичко,щото е момиче и никой не може да я пипне.
    и в същото време не искам да позволявам унижението(щото да,удара е унижение) и не смятам,че е редно...

Ами не е редно,но много често се случва момчето да има право да се ядосва и да вдига скандали,а момичето да няма,ми кой тъпак го е измислил това?!Не трябва да те удря и дори и да е много ядосан,нищо не го оправдава,с това не се оправят нещат,

...hate my nickname

Не,става обратното,момчето си прави каквото иска,а момичето не може.

не винаги е така,но от тук мисля,че това разбрах,може да съм в грешка

...hate my nickname

има едни дребни вредни същества с остри зъби и дълги нокти дето не си затварят устите и от два шамара нищо няма да им стане
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

демек ако не си достатъчно умен,че да и затвориш устата с друго-шамари

И в крайна сметка казваш,че еди-кво си обаче не си го правил

Ако ви се даде една подобна ситуация,но без да се казва кое точно го прави момичето и кое момчето,едва ли щяхте да отговаряте толкова убедено.Двамата във връзката имат еднакви права.Но това не означава,че щом си се ядосал трябва да и треснеш 2 шамара и тя да стои и да те гледа.

...hate my nickname

Супер фен Аватара на Riot
    всичко може
    Моля ?!

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Момичето да ходи на йога,момчето да пие повече бира и двамата да правят повече секс и няма да има пребити

Град
    из източната част
    ако момичето го е удряло ама не на шега и не росто ей тъй а в караница или нещо подобно нищо случайно няма да има ако отнесе един здрав шамар - в смисъл може ама само ако момичето е почнало момче да почне трябва да е путьо тва е
    това за който го мързи ,да бе

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    На големи мъжкари се правите.

Колкото и да е тъпа и да ви дразни...да удариш момиче е...глупаво.Толкова ли не можете просто да я оставите да си говори и да и теглите една майна,от колкото да показвате юмруци.И без това нищо няма да промените.Да,тя ще млъкне,но надали ще е за дълго.И какво означава това?Да я пребиете от бой следващия път?Големи мъжкари...Бутни я,обиди я...но да я удариш(да не говорим за бой)-просто показва,че нямате дори едно елементарно възпитание.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Зависи много от това какви са ви отношенията. И не е вярно, че ти няма как да се защитиш. Доста момичета удрят приятелите си и то доста често. Имаше и такава тема в раздел Любов. Присътвах и на разговор, в който момчето се молеше на момичето поне да не го прави пред приятелите му и да не го унижава така. Приъствала съм и на разговор, в който тя го ударила и ок съжалява, но ако той я удари - край. И защо, защото е по-силен, е и? Той не си е използвал силата, ударил й е един шамар по лицето, не я пребил.

По един шамар го разбирам при прекалено позволяване на някои от страните, но юмрук, здраво ошамарване, пребиване и тн - би сложило край на отношенията ми с този човек. За последните неща съм категорична, човек трябва до някаква степен да си владее емоцията и мъжът няма право да се възползва от това, че по-силен. Като не му издържат нервите, просто напуска връзката и проблемът се решава.

П.п. Мен не са ме удряли, не съм удряла и аз. Но моите отношения са различни с приятеля ми, никога не сме си и крещяли дори /това не означава, че нямаме постоянни проблеми помежду си, де/. И ако някой път приятеля ми ме удари, ще се замисля, зависи докъде аз съм стигнала. Ако започна да го псувам или да го обиждам , да-бих простила, естествено, че няма да ми е приятно, но и на него няма да му е приятно от това, което бих изрекла и понякога думите болят повече. Но аз не бих стигнала дотам, така че ако получа шамар, може и да е краят. Огледай си ситуацията оне само от твоята, а и от неговата страна. Всеки човек бърка и ако наистина съжалява, е нещо поправимо, ако се повтори.... А впрочем само за шамар ли става дума или за по-сериозни неща?

Не разбрах много дали е за гадже, но няма чак такова значение и за приятел само пак същото важи.

може много ясно
    phah

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Строго зависи от ситуацията.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Зависи много от това какви са ви отношенията. И не е вярно, че ти няма как да се защитиш. Доста момичета удрят приятелите си и то доста често. Имаше и такава тема в раздел Любов. Присътвах и на разговор, в който момчето се молеше на момичето поне да не го прави пред приятелите му и да не го унижава така. Приъствала съм и на разговор, в който тя го ударила и ок съжалява, но ако той я удари - край. И защо, защото е по-силен, е и? Той не си е използвал силата, ударил й е един шамар по лицето, не я пребил.

По един шамар го разбирам при прекалено позволяване на някои от страните, но юмрук, здраво ошамарване, пребиване и тн - би сложило край на отношенията ми с този човек. За последните неща съм категорична, човек трябва до някаква степен да си владее емоцията и мъжът няма право да се възползва от това, че по-силен. Като не му издържат нервите, просто напуска връзката и проблемът се решава.

Не разбрах много дали е за гадже, но няма чак такова значение и за приятел само пак същото важи.
    А, точно!

И аз съм си получавала шамарче,де.. и не се хванах да дигам шум, че, аджеба, ме е шамаросало момче.. Единственото, което направих беше, че с две думи (както каза Battlescarred с хладна усмивка) го накарах да се почувства ужасно, че се е възползвал от силата си, след което той ми се извиняваше.

Това е идеята според мен.. тъпо е мъж да се възползва от физическото си надмощие, още повече, че това означава, че е доста ограничен за да не може да се оправи с думи. Според мен.

Иначе наистина има момичета, на които мноого им знае устата и съответно заслужават шамарите, но не мисля, че това е начина.

А, shadow4e, и аз съм виждала подобни.. недоразумения, така да се каже.. Момичето беше направо пребило момчето от бой, след скандал, но когато момчето и ударило шамар, за да се осъзнае, вече край..

Може!
    Ако бях мъж, щях да бия жени. Някои просто са си за бой...
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Ако си си заслужила, твърдо "за" съм... Всеки човек трябва да знае кога да спре и така нататък.
    Но ако просто някакъв си комплексар си търси наляво и надясно жертви, сред които и момичета, определено не одобрявам. (Говоря за някакви пубертетаджии, които ей така си позволяват да удрят някои момичета.)

Град
    Blondeland
    Българска му работа

Ще я пребие , пък после ще я накара да му сложи ракийката и салатката , че мача започва

Пор, защо ако беше? Или просто като жена нямаш смелост?

Мъжът според мен няма право да удря жена. Да й отвръща на нейното ниво, да не й отвръща, да я псува, да я игнорира- 100 избора има, но да я удари за мен е тъпня.

Изключваме "УДАРИ МЕ ДЕ, АЙДЕ ДЕ, КАКЪВ МЪЖ СИ" или сама да почне да се мъчи да го бие- това си е официална подкана, в такъв случай може и да не се сдържа, макар че съм виждала далеч по- забавното : момиче анемично блъска момче и му крещи, той се усмихва и само я хваща за раменете и я отмества

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Българска му работа

Ще я пребие , пък после ще я накара да му сложи ракийката и салатката , че мача започва

Не виждам нищо нередно.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    Може!
    Ако бях мъж, щях да бия жени. Някои просто са си за бой...
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си