.
Отговор в тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 204
    Е, къде ги намирате тия индивиди?! Аз до сега не съм срещала никой, който да ме изкарва извън нерви, камо ли някоя пача

Мен момичета много са ме изкарвали от нерви честно казано, ама не съм посмявала често да удрям момиче.

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    То че може-може, обаче е глупаво според мен. Жените сме по-слаби и не мисля, че е редно да ни удрят. Не отричам, че има и момичета, които наистина си го засляжават, но все си мисля, че от думите ще заболи повече отколкото от един шамар
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

^ хаха, пвнд

аз не бих си позволил, но пък още не ми е дошла и на акъла такава ситуация. и все пак мисля, че не бих си позволил и завбъдеще.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

ЖО-РО !

GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
    GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
    GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    То че може-може, обаче е глупаво според мен. Жените сме по-слаби и не мисля, че е редно да ни удрят. Не отричам, че има и момичета, които наистина си го засляжават, но все си мисля, че от думите ще заболи повече отколкото от един шамар
    повече се кефите на мошно сперма в окото, нали?!

...........................

Цитирай Първоначално написано от devolution
    можеш, що да не можеш

друг е въпроса дали е равностойно
    Съгласна съм

Град
    Los Angeles baby ;]
    devolution го каза ... можеш ама дали е равностойно е друг въпрос ... има ги и двата вида ситуации ... мъжът да е по силния ... ама се замислиете че все пак и обратното се случва :P
    A single chance is a galaxy of hope !

Град
    Варна
    НЕ. Лично бих наредил някой, който го прави, стига да ми е в категорията. Жалко е. Ае като някой е много голям мъж да почне да цепи мъжете?! Друг въпрос обаче е, че повечето като ми разберат принципите много ми се отварят, но добре, че имам приятелка, която не се страхува да бие някои шамар на проблемната п*ч*а.

чичи, тихо, че ще почнат....

GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Цапни и 2-3 шамара да реве там и ще спре .. !

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Интересно.
    Същата вечер по това време, в което си писал темата, получих ебати туката. Точно, за да ми затворят устата...
    С малката разлика, че си разменихме доста резки реплики, на които нервите ми не са издържали и аз първа съм му забила тукат и съм го повалила на земята, после съм изтукатила някакъв друг, а на трети съм му забила два шамара, като при втория шамар не се е получило и ноктите ми са се забили в лицето му (а те бяха сантиметър единия нокът).
    В разгара на мелето да ме опазят да не налитам повече на бой от два дена в областта под гърдите усещам ебати гадната болка, все едно с ъм правила 100 коремни преси наведнъж...
    Никога не съм вярвала, че бих могла да посегна на друго човешко същество, ама тва гнева, яростта и омразата са голямо нещо..... явно.

А на въпроса защо са ми посегнали, дори да съм си заслужила? Пича, който ме е ударил е боклук, за него няма мъже, жени, всички са боклуци, освен него.
    В последствие разбрах, че всички имали страх от него, никой не смеел да се закача с него,.. не знайно защо
    И кво? Като ме изтукати да не се е почувствал по-мъж? Нито аз съм станала по-умна, нито той по-красив.
    2 шамара вс. 1 тукат - не мисля, че е чесно

Все пак никой без право не може да ме обижда!
    След един мижав тукат ако се случи пак да се засечем с него и пак да ме обижда, аз какво? Да седя и да мълча и да си сера в гащите ли? Как да стане?

Колкото и една "малка пикла/дрисла" и т.н. да й знае устата, винаги ще има такива като тоя урод, които да си мислят, че са недосегаеми и с бой биха могли да всяват страх в хората.

тая една "малка пикла/дрисла" много по-лесно е да бъде затапена с думи, отколкото с един тукат, аз тия думи не получих (защо ли).
    От друга страна думите на един непознат няма как да ми направят впечатление.

Така че извода, мили деца, е стойте си по домовете вечерно време, за да нямате проблеми

Трета позната дето е яла бой тея дни

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Град
    гр. Пловдив
    Ето виждаш ли?
    Ти си същия глупак.
    От нищото почваш да ми се заяждаш и да ми казваш какво би и не би могъл да ми направиш.

За къв спомен говорим? За неква смешна болка, която за три дена ще мине?

Само защото минавам да си купя цигарки от близкото нон-стопче и ти си се провикал "леле, тая сигурно е ебаси мастията".
    Защо не се провикаш някой път така на майка си?А?

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ето виждаш ли?
    Ти си същия глупак.
    От нищото почваш да ми се заяждаш и да ми казваш какво би и не би могъл да ми направиш.

За къв спомен говорим? За неква смешна болка, която за три дена ще мине?

Само защото минавам да си купя цигарки от близкото нон-стопче и ти си се провикал "леле, тая сигурно е ебаси мастията".
    Защо не се провикаш някой път така на майка си?А?
    То във вашия квартал и на нас с Нанито ни подвикваха... дето беше казала, че на пазара има хора

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Град
    гр. Пловдив
    Аз да се жалвам? Грешно си разбрал.
    през путката ми е за туката
    или си тъп или не можеш да четеш.
    Обидиха ме, да. После и аз си отворих устата, защото нема некви пияни келеши да ме обиждат, оня почна да заплашва, че ще ме удари и тръгнах аз да го удрям първа, ама без да искам съм ударила тоя, дето ме е спрял, фраснала съм оня пич, докато са ме дърпали съм зашлевила два шамара "аджеба що ме дърпаш, беги от тука" и тваИ

бааааааа, аман от келеши и простаци, заяждащи се от нищото!
    Все путките ви виновни!

харбал, аз ти казах!

И да, майните сме голЕма работа!

ми хубаво, прави се на мъж,
    "ако тояразговор го водим очи в очи не знам си кво да съм те напрвил до сега"

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    а иначе по темата - супер грозно е да се бие момиче попринцип. първо че са по-слаби физически,второ все пак са нежния пол (колкото и да се опитват да ни убеждават,че са силни и еманципирани). трето,че има 100 начина да насереш една жена,защо трябва да я удряш?

отвращават ме мъже,които бият жените си. макар че те са си виновни обикновено,щото продължават да живеят с тях,въпреки че ги млатят (в 99% от случаите).

НО... има изключения от правилото. някои п*тки са толкова нахални и се мешат сами между шамарите... също ако ми посегне жена не бих се замислил да я пребия след това...
    достатъчно добре казано.

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    новия лаф се роди - "отровен"

По точното беше " Ние си се бяхме надрусали и бяхме заспали у рейса и изведнъж се събуждам от тръба в главата" ХАХАХАХАХАХ

GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Момичета пазете се от момчета/мъже зодия Дева!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Ее чичиииии, колко време ти трябваше да се навиеш...

Иначе момчетата дева сме много страшни, beware...
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Абе ако тва не беше тийн форум щех да ви пусна един клип по темата може ли или не може да биеме жени. Но ще се въздържа

Аве чичи не мислиш ли че трябва да окажем мощна съпротива на вагиналните отверстия като например ги посрещаме вечер с бухалки !!

ЖО-РО !!!!

GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Супер фен Аватара на PIF
    може, може, ама някои и от бой не възприемат...

ЖОРЖ!!!

GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си