- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Може ли момчетата да удрят момичета?
налапа банана вече май
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Може.
Не е жалко в случей,че момичето е кухо...и момиче, и момче да млати такъв "индивид" все тая...
Има една от моя клас, като ми писне насреща едвам си трая на гъза...![]()
най-верния отговор.Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
нали знаете кога има дузпа?
когато съдията я даде...
същото е ахахах
Че що пък да не може?!
Ако е някоя, която наистина си заслужава - да, иначе е супер селско да се правиш на мъж като посягаш на момиче. Зависи от момичето!!!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Могат. И го правят. Жалко е. Никога такива надъхани не удрят някоя курветина, която ги върти на малкия си пръст, а разни невинни момичета.
По-жалкото е обаче мъж да удря жена.
това е пълна комплексарщина да се удря момиче ..
плюс това думите винаги болят много повече![]()
То пък,щото да я залееш с бира/храчки хич не е комплексарщина,ама изобщо.Като удариш шамар,поне можеш да се оправдаеш,че си импулсивен,докато това си е премерено действие с послание.Всяко момиче ще си направи извода,че тоя,дето я е оплюл/залял хич не е някой джентълмен и не би се поколебил да я удари.И тя може да плюе,но дали би го направила.Това пак е използване на сила срещу по-слабия,само че не пряко.Един вид,мога да се гавря с теб и ако ми отвърнеш,ще те пребия.Направо отвратително.
А,не казвам,че сте/си,как бих могла.Но да казваш,че момиче не трябва да се удря,но е ок я унижиш...Само по себе си е гавра.
На жена не се посяга. Поради каквато и да е причина.
като усетят че егото им е засегнато по някакав начин и нямат какво друго да направят![]()
![]()
![]()
като си по-близо интелектуално до примат (мъж) и те засегнет по някаквначин и не знаеш как да реагираш удряш понеже това е най-простото отмъщение, а за по-сложни се иска малко мисъл - не инстинкт, от който никой не е лишен за разлика от другото![]()
пък и за един мъжнай-важното е да може да лупа и да бие - спооред тях това ги прави истински мъже
![]()
леле мале от къде я измъдри тая психологическа игра някво налагане,психическо развитие.ся съг и ще кажеш че жениете се развиват по бързо от мъжете нали ?Първоначално написано от anika17
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
ей това се как да не го оперираш от няколко зъба...Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от b0Nb0n
ами чети внимателно. сега ще обясня по друг начин...
не искам да кажа, че жените се развиват по бързо от мъжете.
нито обратното. тук не става въпрос за сравнение на половете.
става въпрос за реакции.
ако една "пикла" те провокира, ти неможеш да и отговориш
с думи и решиш, че трябва да "оправиш" нещата с бой,
това показва, че "пиклата" те е изкарала извън нерви.
а ти искаш точно обратното -
да и покажеш че си пич (нали затова я и удряш).
ако наистина си пич, ще и затвориш устата,
като я забиеш словесно, не с физическа сила
така няма да и падаш под нивото поне,
няма да излежда грозно...
удариш ли я - показваш слабост.
това искам да кажа..
[quote="anika17"][quote="b0Nb0n"]защо ако е пикла си под нивото й, ако е пикльо и го удариш си му на нивоПървоначално написано от anika17
пак и такива приказки може да каже че не да я удариш от загуба на нерви ми просто защото си го е заслужила
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Много си зависи от момичето и до къде би стигнала тя.
Като цяло нямам нищо против момче да удари един шамар на момиче, ако тя си го е заслужила.
И спря да се върти за миг земята..
ще ти задам един тестов въпрос,Първоначално написано от JimmyGestapo
не от живота в кварталЪ.
започваш сериозна работа в някой офис,
където обстановката не е махленска
получаващ 2000+ лв., но имаш колежка
която тънко с намеци,
ти трови живота всекидневно.
ти трябва да се съобразяваш с нея,
но тя постоянно ти ходи по нервите.
ще я пребиеш ли?
как ще се оправиш в тази ситуация?
ами ти през цялото време го намекваш.Първоначално написано от JimmyGestapo
аз от учтивост не исках да ти правя забележка,
но ти явно по принцип си груб с жените.
може би се дължи на някакви комплекси,
сигурно не си надарен особено на "долния етаж".
добре, че в обкръжението си нямам хора, като теб.
По принцип не го подкрепям, но има някои особено тъпи момичета, които не само шамар ами да ги пребиеш направо...
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Уважавам момчета, които казват " Аз момичета не удрям "...друг е въпроса момичетата как се държат и дали не си заслужават боя... ;дд
Доста сте изместили темата, от начина, по който е поставена в началото. Обсъждате въпроса само ако на нея и знае устата, и щом и знае и прекрачва граници (поставени незнайно от кой и незнайно къде) значи заслужава да я бият.
Първоначалния въпрос беше, че и на нея и знае устата и на него и той и пили нервите, както и тя на неговите, само че накрая тя го отнася, защото той е по-силен. В такива случаи мисля, че не е редно да удряш - щом за единия може, трябва да може и за другия и обратното - аз не те удрям в дадена ситуация и ти не трябва да ме удряш при същата такава.
По принцип е под достойството ми да удрям жена,но има досадни гадини,които си просят една тупалка.Така че на въпроса дали момче може да удари момиче,отговорът е:зависи от ситуацията,в която е мъжа.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!