.
Отговор в тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 204
    Супер фен Аватара на lDoLLl
    налапа банана вече май
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    мощно тупалки и храчки.

Може.
    Не е жалко в случей,че момичето е кухо...и момиче, и момче да млати такъв "индивид" все тая...
    Има една от моя клас, като ми писне насреща едвам си трая на гъза...

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    да

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    да
    най-верния отговор.

нали знаете кога има дузпа?

когато съдията я даде...

същото е ахахах

Мега фен Аватара на SunSmile
    Че що пък да не може?!
    Ако е някоя, която наистина си заслужава - да, иначе е супер селско да се правиш на мъж като посягаш на момиче. Зависи от момичето!!!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Могат. И го правят. Жалко е. Никога такива надъхани не удрят някоя курветина, която ги върти на малкия си пръст, а разни невинни момичета.
    По-жалкото е обаче мъж да удря жена.

Мъж на място не би посегнал на момиче.

Град
    •••Пловдив•••
    това е пълна комплексарщина да се удря момиче ..
    плюс това думите винаги болят много повече

То пък,щото да я залееш с бира/храчки хич не е комплексарщина,ама изобщо.Като удариш шамар,поне можеш да се оправдаеш,че си импулсивен,докато това си е премерено действие с послание.Всяко момиче ще си направи извода,че тоя,дето я е оплюл/залял хич не е някой джентълмен и не би се поколебил да я удари.И тя може да плюе,но дали би го направила.Това пак е използване на сила срещу по-слабия,само че не пряко.Един вид,мога да се гавря с теб и ако ми отвърнеш,ще те пребия.Направо отвратително.

А,не казвам,че сте/си,как бих могла.Но да казваш,че момиче не трябва да се удря,но е ок я унижиш...Само по себе си е гавра.

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    На жена не се посяга. Поради каквато и да е причина.

ClockworkOrange, един от малкото ти НЕ лигави постове.

като усетят че егото им е засегнато по някакав начин и нямат какво друго да направят

като си по-близо интелектуално до примат (мъж) и те засегнет по някаквначин и не знаеш как да реагираш удряш понеже това е най-простото отмъщение, а за по-сложни се иска малко мисъл - не инстинкт, от който никой не е лишен за разлика от другото пък и за един мъжнай-важното е да може да лупа и да бие - спооред тях това ги прави истински мъже

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    Цитирай Първоначално написано от anika17
    Цитирай Първоначално написано от JimmyGestapo
    ^ чакай малко, има пикли и пикли

най-се дразня на пикли, които на думи са много вървежни, но стигне ли се до ескалация и веднага се крият зад пола си и заучени фразички, че е спечелила психически?

Какво е спечелила точно? Каква е тази психологическа победа, защото според мен е единствено победа на лицемерието и двойните стандарти това...
    ще ти кажа, какво имам предвид...
    ти ако искаш да я биеш, означава, че по този начин искаш да се наложиш и да покажеш своето превъзходство пред нея.
    обаче,ако не можеш да го покажеш чрез думи, а с физическа сила, това ознчава, че си много далече от истината и показваш, че си лабилен психически, че не можеш да се оправиш с думи и с психологическата игра, затова прибягваш до насилие.
    ти ще я набиеш, защото си момче и имаш физическата сила за това, но дали с това ще докажеш, че имаш и психолгическа сила - съмнявам се.
    затова казвам: който бие момиче, няма да докаже нищо друго освен че е недоразвит психически и затова се оправя с бой. грозно е.
    леле мале от къде я измъдри тая психологическа игра някво налагане,психическо развитие.ся съг и ще кажеш че жениете се развиват по бързо от мъжете нали ?
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
    като усетят че егото им е засегнато по някакав начин и нямат какво друго да направят

като си по-близо интелектуално до примат (мъж) и те засегнет по някаквначин и не знаеш как да реагираш удряш понеже това е най-простото отмъщение, а за по-сложни се иска малко мисъл - не инстинкт, от който никой не е лишен за разлика от другото пък и за един мъжнай-важното е да може да лупа и да бие - спооред тях това ги прави истински мъже
    ей това се как да не го оперираш от няколко зъба...
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Цитирай Първоначално написано от b0Nb0n
    ти ако искаш да я биеш, означава, че по този начин искаш да се наложиш и да покажеш своето превъзходство пред нея.
    обаче,ако не можеш да го покажеш чрез думи, а с физическа сила, това ознчава, че си много далече от истината и показваш, че си лабилен психически, че не можеш да се оправиш с думи и с психологическата игра, затова прибягваш до насилие.
    ти ще я набиеш, защото си момче и имаш физическата сила за това, но дали с това ще докажеш, че имаш и психолгическа сила - съмнявам се.
    затова казвам: който бие момиче, няма да докаже нищо друго освен че е недоразвит психически и затова се оправя с бой. грозно е.
    леле мале от къде я измъдри тая психологическа игра някво налагане,психическо развитие.ся съг и ще кажеш че жениете се развиват по бързо от мъжете нали ?

ами чети внимателно. сега ще обясня по друг начин...
    не искам да кажа, че жените се развиват по бързо от мъжете.
    нито обратното. тук не става въпрос за сравнение на половете.
    става въпрос за реакции.
    ако една "пикла" те провокира, ти неможеш да и отговориш
    с думи и решиш, че трябва да "оправиш" нещата с бой,
    това показва, че "пиклата" те е изкарала извън нерви.

а ти искаш точно обратното -
    да и покажеш че си пич (нали затова я и удряш).
    ако наистина си пич, ще и затвориш устата,
    като я забиеш словесно, не с физическа сила
    така няма да и падаш под нивото поне,
    няма да излежда грозно...
    удариш ли я - показваш слабост.
    това искам да кажа..

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    [quote="anika17"][quote="b0Nb0n"]
    ти ако искаш да я биеш, означава, че по този начин искаш да се нал
    това искам да кажа..

защо ако е пикла си под нивото й, ако е пикльо и го удариш си му на ниво
    пак и такива приказки може да каже че не да я удариш от загуба на нерви ми просто защото си го е заслужила
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Мега фен Аватара на xoxi
    Много си зависи от момичето и до къде би стигнала тя.
    Като цяло нямам нищо против момче да удари един шамар на момиче, ако тя си го е заслужила.
    И спря да се върти за миг земята..

Имаш доста елементарен и едностранчив начин на мислене, защото ситуациите, които обсъждаме не са такива, че да посегнеш на момиче, защото ти е казало нещо на въпреки.
    Смятам, че е редно да се научиш да четеш първо, а после да започнеш да търсиш смисъла в написаното от събеседниците си, защото има НЮАНСИ.

В случая говорим за пикли, които преминават всякакви граници на нормално поведение и комуникация, които нарочно сипват сол в отворена рана, както и за пикли, които си мислят, че всичко им е позволено, защото са момичета. Същите тези дебелокожи и долни същества не са достатъчно интелигентни, за да разберат какво им отгововаряш - попадал съм на такава самоповярвала си, нискоинтелигентна мастия, която просто си просеше боя, защото не се държеше не като момиче, а като човек изобщо. Естествено нямаше бой, защото сме обременени с това криворазбрано кавалерство и не сме способни да посегнем на момиче, колкото и да се осира то. Но това не беше момиче, не и човек, а жаба или червей.

Ае у лево...
    ще ти задам един тестов въпрос,
    не от живота в кварталЪ.

започваш сериозна работа в някой офис,
    където обстановката не е махленска
    получаващ 2000+ лв., но имаш колежка
    която тънко с намеци,
    ти трови живота всекидневно.
    ти трябва да се съобразяваш с нея,
    но тя постоянно ти ходи по нервите.
    ще я пребиеш ли?

как ще се оправиш в тази ситуация?

Ама ще ти отговоря с удоволствие, но ще трябва да се повторя - научи се да четеш и разбираш смисъла на думите.

В случая говорим за пикли, които преминават всякакви граници на нормално поведение и комуникация, които нарочно сипват сол в отворена рана, както и за пикли, които си мислят, че всичко им е позволено, защото са момичета.
    Да преминеш всякакви граници не е равносилно, на някаква селянка да ти се прави с тънки намеци май, а?

Не, че нещо намеквам, ама явно не си особено надарена на "втория етаж" и ми говориш някакви глупости, давайки ирелевантни примери.
    ами ти през цялото време го намекваш.
    аз от учтивост не исках да ти правя забележка,
    но ти явно по принцип си груб с жените.
    може би се дължи на някакви комплекси,
    сигурно не си надарен особено на "долния етаж".
    добре, че в обкръжението си нямам хора, като теб.

Мега фен Аватара на LordOfLight
    Град
    In The Brave New World
    По принцип не го подкрепям, но има някои особено тъпи момичета, които не само шамар ами да ги пребиеш направо...
    ...don't care what I've become but fear what I am becoming...

Уважавам момчета, които казват " Аз момичета не удрям "... друг е въпроса момичетата как се държат и дали не си заслужават боя... ;дд

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    Доста сте изместили темата, от начина, по който е поставена в началото. Обсъждате въпроса само ако на нея и знае устата, и щом и знае и прекрачва граници (поставени незнайно от кой и незнайно къде) значи заслужава да я бият.
    Първоначалния въпрос беше, че и на нея и знае устата и на него и той и пили нервите, както и тя на неговите, само че накрая тя го отнася, защото той е по-силен. В такива случаи мисля, че не е редно да удряш - щом за единия може, трябва да може и за другия и обратното - аз не те удрям в дадена ситуация и ти не трябва да ме удряш при същата такава.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    По принцип е под достойството ми да удрям жена,но има досадни гадини,които си просят една тупалка.Така че на въпроса дали момче може да удари момиче,отговорът е:зависи от ситуацията,в която е мъжа.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си