.
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 204
    Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цитирай Първоначално написано от unwritten13
    Уважавам момчета, които казват " Аз момичета не удрям "... друг е въпроса момичетата как се държат и дали не си заслужават боя... ;дд
    Тогава почвой да ми уважаш.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Цитирай Първоначално написано от JimmyGestapo
    Цитирай Първоначално написано от anika17

ами ти през цялото време го намекваш.
    аз от учтивост не исках да ти правя забележка,
    но ти явно по принцип си груб с жените.
    може би се дължи на някакви комплекси,
    сигурно не си надарен особено на "долния етаж".
    добре, че в обкръжението си нямам хора, като теб.

Признавам, че ме разсмя искрено, но хуморът в твоят пост не е част от тази тема, а още по-смешно става, когато ти явно не си способна да разбереш позицията на ответната страна, затова отговаряш с някои стандартни и заучени фразички, каквито всеки би очаквал. Сигурно е хубаво, че няма комплексирани мъже като мен в твоето обкръжение, защото това би довело до рязко смъкване на изкуственото ти самочувствие...

Продължава да ми е любопитно обаче защо не можеш да направиш разграничение между момиче, което просто дразни и момиче, което е преминало всякакви граници. Сигурно се дължи на факта, че нямаш изградени елементарни морални норми и т.нар. "common sense", които да ти подскажат къде се намират границите в нормалните човешки комуникация и взаимоотношения.

А най-любопитен е факта, че когато се говори за насилие между половете ставаме свидетели на най-лицемерните изказвания, които един човек може да чуе от представителките на нежния пол. Все пак аз подложих на съмнение твоите интелектуални способности, базирайки се на явното ти неумение да разбереш темата и конкретиката на защитаваните тези, но за сметка на това смело си служиш с високопарни и клиширани думи, които в твоите очи може и да са много извисени и умни, но за останалите изглеждат просто леко смешно. Естествено, когато ти беше направена тази забележка, ти не си направи труда да попрочетеш и вникнеш в написаното, а побърза да ме засипеш с определения като "комплексар" и да се опиташ да засегнеш моето мъжко достойнство, но този жалък отговор просто дискредитира още повече необмислената ти и плоска позиция, както и явното ти неумение да изградиш и аргументираш смислена теза в дадената дискусия.

не е лошо, това което си написал, браво...
    отново се опитваш да ме обиждаш тънко, но ще пропусна тази твоя прикрита злоба и ще говоря по същество.
    не ми допада следното:
    написал си цяло есе, за да защитиш позицията си, която е негативна и грешна в самата си основа.
    защо влагаш толкова много енергия за да пропагандираш нещо отрицателно, като насилието?
    толкова ли е важно за теб да набиеш някоя пикла, която ти скача? няма ли да е по-разумно,
    ако просто и кажеш да се разкара или я игнорираш?
    толкова ли много държиш на някакво измислено мъжко достойнство,
    че си готов да пребиеш жена заради това?
    заслужава ли си?
    по-добре ли ще се почувстваш след това?

и още нещо:
    помисли сериозно над това,
    да вложиш таланта си в някое по-положително занимание, от това,
    да защитаваш идеята за побой над жените...
    може би ще имаш успех

Град
    Bitch, I live in a trash can !
    А ти, ако използваш тая енергия да помислиш и разбереш какво е написал може и да излезе нещо.. вместо да хабиш думи и редове за отдавна изказани клишета.
    Всъщност за или против еманципацията си ? Просто питам. Ще се радвам, ако отговориш.
    Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
    Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
    Ментално деформиран - черупка без душа.
    Животът си в клетка наричаш свобода.

Рисуваш картини с затворени очи.
    Живееш своя свят с розови мечти
    Ментално деформиран - черупка без душа
    Измамната реалност те води в пропастта.

Само една дума- Никога .
    Не можеш да удариш момиче пък дори да ти пдоскача на въже по енрвите.Никога,подари никаква причина.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Може ми,защо да не може? Ама ай сега не ми се развиват теми.
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от JimmyGestapo

ами ти през цялото време го намекваш.
    аз от учтивост не исках да ти правя забележка,
    но ти явно по принцип си груб с жените.
    може би се дължи на някакви комплекси,
    сигурно не си надарен особено на "долния етаж".
    добре, че в обкръжението си нямам хора, като теб.

Признавам, че ме разсмя искрено, но хуморът в твоят пост не е част от тази тема, а още по-смешно става, когато ти явно не си способна да разбереш позицията на ответната страна, затова отговаряш с някои стандартни и заучени фразички, каквито всеки би очаквал. Сигурно е хубаво, че няма комплексирани мъже като мен в твоето обкръжение, защото това би довело до рязко смъкване на изкуственото ти самочувствие...

Продължава да ми е любопитно обаче защо не можеш да направиш разграничение между момиче, което просто дразни и момиче, което е преминало всякакви граници. Сигурно се дължи на факта, че нямаш изградени елементарни морални норми и т.нар. "common sense", които да ти подскажат къде се намират границите в нормалните човешки комуникация и взаимоотношения.

А най-любопитен е факта, че когато се говори за насилие между половете ставаме свидетели на най-лицемерните изказвания, които един човек може да чуе от представителките на нежния пол. Все пак аз подложих на съмнение твоите интелектуални способности, базирайки се на явното ти неумение да разбереш темата и конкретиката на защитаваните тези, но за сметка на това смело си служиш с високопарни и клиширани думи, които в твоите очи може и да са много извисени и умни, но за останалите изглеждат просто леко смешно. Естествено, когато ти беше направена тази забележка, ти не си направи труда да попрочетеш и вникнеш в написаното, а побърза да ме засипеш с определения като "комплексар" и да се опиташ да засегнеш моето мъжко достойнство, но този жалък отговор просто дискредитира още повече необмислената ти и плоска позиция, както и явното ти неумение да изградиш и аргументираш смислена теза в дадената дискусия.

отново се опитваш да ме обиждаш тънко, но ще пропусна тази твоя прикрита злоба и ще говоря по същество.
    не ми допада следното:
    написал си цяло есе, за да защитиш позицията си, която е негативна и грешна в самата си основа.
    защо влагаш толкова много енергия за да пропагандираш нещо отрицателно, като насилието?
    толкова ли е важно за теб да набиеш някоя пикла, която ти скача? няма ли да е по-разумно,
    заслужава ли си?

и още нещо:
    може би ще имаш успех

на каква се правиш бе момиче ?

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Затова за да няма тоя ме наби.Напръскайте я с воден пистолет в окото.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Е квото си изберете,според степента на коравост.

Град
    •••Пловдив•••
    Цитирай Първоначално написано от ClockworkOrange
    ама във водния пЕстолет ше има сода каустик
    или сярна киселина

Момичета наистина не трябва да се удрят, но аз под "момичета" винаги съм разбирала индивиди, които не злоупотребяват с пола си и не се държат нагло и нахално, а тези, които го правят са нагли, вулгарни и предизвикателни същества, които според мен не спадат в категорията момиче, защото момиче или жена не те прави само това, че имаш съответните полови белези, а и поведението. Тези наглите вече направо си просят шамарите...вече е въпрос на избор и търпение от страна на момчето как ще реагира.

никак не ми харесва , когато запо4нат разговори в които се обсъжда колко мощен е мъжа и жената как е само да ражда деца защото жените не стават за друго . Глупости 21 век сме все пак . Физически жените са по слаби , но умствено и психи4ески си е до 4овека . Има жени дето са къдее къде пове4е от мъжете и обратното . Дискриминацията между полвете ме дразни .
    който търси - намира . ^^

Цитирай Първоначално написано от nqmamreg

не ми допада следното:
    заслужава ли си?

и още нещо:
    може би ще имаш успех

на каква се правиш бе момиче ?

аз не се правя.
    ти на какъв се правиш?

1. аз съм против насилието, като цяло

2. определено съм против насилието над жените, защото те не могат да ви отговорят с насилие и вие много добре го знаете. явно ви харесва да експлоатирате точно тази тяхна слабост.

3. опитвате се хитро да си прикривате агресията
    срещу жените със всевъзможни Ентелигентни изказвания.
    това показва, че сте прочели няколко книги, но дълбоко в себе си сте агресивни, неудовлетворени, да не казвам комплексирани, че пак ще се обидите.

4. не мисля, че един разумен човек, на 35 г. напр. ще тръгне да бие, някоя жена, в каквато и да е ситуация. ако кажете, че може, значи идеалът ви за "разумен човек" е сбъркан.

5. относно въпроса, дали съм еманципирана или феминистка:
    не съм, не обичам подобни квалификации. но не съм и за подтискането на жената, не живеем в третия свят все пак. или поне аз не живея, за разлика от други...

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Значи мъжете не могат да бият жените, защото това е експлоатация на тяхната физическа сила. Но жените могат да изнервят мъжете и да се дразнят извън всякакви граници и това не е експлоатация на тяхната физическа слабост?

То да е уй, да ти го набие човек, ама то акъл. Сто пъти се повтори едно и също. Но това е типично за форума де.
    Grumpy old madman

принципно можеш всичко да й направиш. Друг е въпросът дали ще се проявиш като нискоинтелигентен човек с нетрадиционна сексуална ориентация и ще го направиш, или ще си наистина як пич и няма.

Скайп - dark_elf2

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Значи мъжете не могат да бият жените, защото това е експлоатация на тяхната физическа сила. Но жените могат да изнервят мъжете и да се дразнят извън всякакви граници и това не е експлоатация на тяхната физическа слабост?
    аз не казвам, какво може и какво не може да направиш.
    ти ще сам трябва да решиш, какво да направиш,
    след всичко това, което изписах.
    или пак не е ясно?

То да е уй, да ти го набие човек, ама то акъл. Сто пъти се повтори едно и също. Но това е типично за форума де.
    отнася се за вас

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Еми от от 2-3 страница е ясно, но ти изпитваш необяснимо желание да преразказваш вече казаното с цел да изпъкнеш като много интелигентна.
    Не ти се получава
    Grumpy old madman

Еми от от 2-3 страница е ясно, но ти изпитваш необяснимо желание да преразказваш вече казаното с цел да изпъкнеш като много интелигентна.
    Не ти се получава

покажи, къде съм показала желание да "изпъкна", като много интелигентна?
    не съм аз тази, която писа есетата във форума.
    недей да спамиш само...

Значи,аз лазя по нервите на някое момче,справедливо е да си изям боя,той лази по моите-нищо.
    anika,остави ги,добри момчета са.Против боя върху жени са,но не са против да ги унижават.Странно как само да им кажеш нещо и те изкарват по-черна от дявола.

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    хо хо хо хо момиченца дядо коледа донесели ви пишки в устенцата и шамари по дупенцата
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Що за мъж ще посегне на жена, къде отидоха принципите и ценностите. Дайте ги насам тия комплексари, пък да ги видим. Не четох много нагоре, но ако има мъжки индивид, дето защитава позицията, че би посегнал на жена - да ходи да си разбие главата в някоя стена, ебати.
    Немислимо е.

Мри, злетак. Философиите не оправдават шибаняшките постъпки.
    Удариш ли - лично бих те пребил с кеф.

е да ва еба миченце бащите ви като малки не са ли ви пошляпвали а???????
    I'm a psycho baby

да е по интернет най болят ударите
    I'm a psycho baby

знам знам и мен ме бият по интернет постояно не издържам повече на тази болка мисля да си сложа край на интернет живота
    I'm a psycho baby

край на побоя край на терора стига толкова интернет пирати са ни тъпкали и били
    I'm a psycho baby

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си