- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бойни изкуства vs. Танци [girls only]
Hey . . .
Искам да ви попитам, вие кое бихте избрали да тренирате . . . Танци /хип-хоп, стрийт денс, модерен балет и тем подобни/ или бойни изкуства?
Голямо чудене пада на кое да се запиша тази година. . . Тренирала съм ги и двете, искам да ходя и на двете, но просто физически няма да успявам, така че трябва да избера. . . Моля помогнете!!
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
стрийт денс <3 (от изброените, де)
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
И аз съм ги тренирала и дветеИ бойните ме радват,и танците.
Обаче все пак,май танци е по-добре(хип хоп особено)
Евала,че тренираш![]()
Martial arts![]()
хем ще разтоварваш с тях
Танци
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
танци :P
Аз съм ходила на народни танци и честно да ти кажа ги предпочитам пред бойните изкуства.Не искам да си налагам мнението,но за мен танците са по-добрият избор.Първоначално написано от LiRRRa
Кажи после на какво си рещила да се запишеш..
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Танците <333
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Танци.
отиди няколко пъти на танци и няколко пъти на карате /примерно/
и прецени, кое от двете те влече повече
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
танци :P ... аз тренирам хип хоп и ме кефи супер много:P
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Тренирала съм модерен балет една година и три години карате...И двете ми допадат.Избери танците ако искаш да имаш повече изяви, конкурси,състезания и бойните изкуства ако икскаш да имаш повече знания относно самоотбранатаАз бих избрала бойните изкуства
![]()
И на мен ще ми бъде интересно какво си решила.Сподели![]()
Оо хора мерси за съветите и за това, че ми обърнахте въобще някакво вниманиее. . .
Не мога да реша дори и сега, за това тръгвам и на двете . . .
Ще ходя 1-2 месеца и ще реша къде се чувствам по- на място . . .
Според мен дори от първата тренировка ще разбера къде е истината, но ще видим . . .
Непременно ще ви кажа какъв е окончателният ми избор, но за сега . . . Продължавайте с мненията, помагат много!
![]()
Занимавала см се с класически балет 5 готини,от четири се занимавам с карате.
аз бих избрала бойните изкуства![]()
привет, момичета!
и двете съм ги тренирала по многооо...
ходих 3 години на народни танци, 2 на спортни, но нищо не ми доставя толкова голямо удоволствие, колкото бойните изкуства! тренирах 3 години и малко Wing Chun... отивах всеки път с усмивка на уста и си тръгвах така...бяха прекрасни години...за съжаление вече нямам време за нито едно от тези неща...
Защо ли? - Защото в моята група си помагахме, бяхме само 2 момичета, а не 20-30, и когато някой сбърка никой не се присмиваше, нямаше злоба, колективът ни беше целенасочен, работата заедно приятна и разбира се полезна...
Амиии . . . охх . . .
Значии аз съм тренирала 4 години тае-куон до и супер много ми харесва.Дава ми чувството за контрол над ситуацията, сила, хъс . . .
От друга страна пък обожавам да танцувам . . . Тренирала съм малко класически балет, малко модерен, 2 години народни танци и година и нещо латино-американски танци . . . Много хора са ми казвали, че ако отново не започна да се занимавам с танци ще изгубя много, защото съм имала огромен талант . . . Танцувам си непрекъснато и навсякъде, също и непрекъснато слушам музика . . . Напълно се отпускам докато танцувам . . .
Пъкк . . . с бойните изкуства се чувствам силна като скала . . .
Не знам . . . Много чудене пада, объркана съм . . .
Момче съм тренирам карате и мога да кажа ,че бойните изкуства те карат да овладееш тялото си подържат теглото ти ,учат те на самозащита,а и на Японска култура ако е от Японските,са момиче не върви да се запише на Бокс но карате е супер![]()
So ni ya wasurete ta ze...
Отговарям веднага:
Бойните изкуства развиват волята,ума,тялото. Усещането от това че см в доджото не мога да сравня с нищо друго.
Танците пък са огромно удоволствие,обожавам да танцувам,винаги и навсякъде,но както преди 4 години се отказах от балетното училище заради каратето така бих се отказала и сега с чиста съвест.
П.П. темата ти ме вдъхнови да се запиша на танци .. хип-хоп предполагам ама да видим
П.П. 2 CryButWhy защо мислиш че бокса не отива на момичета ?![]()
Бокса не е умен спорт там се изисква само силаКаратето е технично,и е за умни създания,повечето момичета биха избрали това
Каратето те кара да мислиш технично и 2-3хода пред опонента си
Като поиграеш няколко пъти с трениора осъзнаваш какво е бой; )
So ni ya wasurete ta ze...
boksne si padam mn po tancite
и в 2та случай е добре.
аз преди година кодих на карате, киокушин кай .
много готин спорт ,спрях щото преместиха залата ,щях да съм 7 клас и трябваше здраво учене.
може да звучи смешно ,но от танците ще избера БАЛЕТ
не мога да определя и 2та спорта ми харесват поравно![]()
е все пак избирам бойните изкуства![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
........
Every man dies
But not every really lives
ТАНЦИ !
Аз ужасно много искам да се запиша на хип-хоп танци или Брейк![]()