.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Всяко едно животинче е застрашено от болести,по тази логика да не си взимаме нищо и да не поемаме никакви допълнителни отговорности.И не мисля,че можеш да съдиш по това как разсъждава и дали ще може да отлгежда кученцето или не.Имам доста опит в отглеждането на кучета котки и всякакви животинки и не е малка отговорността,но когато виждаш,че заради грижите,които полагаш малкото расте здраво ти става хубаво.Понякога е по-добре да излезеш с кученцето навън отколкото с някой,който само ще те твари.
    .. прочете ли какво написах?
    и аз това казах, че всяко животно е застрашено от болести, защото повечето си мислят, че като има родословие и едва ли не няма как да се разболее!
    Аз пък мисля, че мога да 'съдя', защото човек, който наистина иска животно и има възможността да го отглежда няма да пита по тийн форуми, а ще се обърне към компетентно лице. Второто което е - или искаш куче и си взимаш (като си на ясно с всички отговорности, които носи това) или не го правиш. Това не е да се колебаеш дали да си купиш дадена дрешка или не, това е съдбата на едно живо същество!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Всяко едно животинче е застрашено от болести,по тази логика да не си взимаме нищо и да не поемаме никакви допълнителни отговорности.И не мисля,че можеш да съдиш по това как разсъждава и дали ще може да отлгежда кученцето или не.Имам доста опит в отглеждането на кучета котки и всякакви животинки и не е малка отговорността,но когато виждаш,че заради грижите,които полагаш малкото расте здраво ти става хубаво.Понякога е по-добре да излезеш с кученцето навън отколкото с някой,който само ще те твари.
    .. прочете ли какво написах?
    и аз това казах, че всяко животно е застрашено от болести, защото повечето си мислят, че като има родословие и едва ли не няма как да се разболее!
    Аз пък мисля, че мога да 'съдя', защото човек, който наистина иска животно и има възможността да го отглежда няма да пита по тийн форуми, а ще се обърне към компетентно лице. Второто което е - или искаш куче и си взимаш (като си на ясно с всички отговорности, които носи това) или не го правиш. Това не е да се колебаеш дали да си купиш дадена дрешка или не, това е съдбата на едно живо същество!
    Ти тъпа ли си, бе? Сериозно, много ме издразни с последните си две мнения.
    Откъде накъде решаваш, че аз не съм способна да отглеждам куче?
    Аз НЕ се чудя дали да си взема куче, или не. Поне не заради самата отговорност. Ти да си чувала за простата думичка ПАРИ? А за финансови проблеми, а у, ей таквиз работи?
    Брей, че отворени хора. А откъде знаеш, че не съм се обърнала към компетентно лице? КАК по дяволите го реши това? Това, че съм пуснала тема във форума, означава, че разчитам само и единствено на отговорите в нея?
    За в бъдеще си спести компетентните коментари, ако ли не – аз ще си спестя четенето им.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Ти тъпа ли си, бе? Сериозно, много ме издразни с последните си две мнения.
    Откъде накъде решаваш, че аз не съм способна да отглеждам куче?
    Аз НЕ се чудя дали да си взема куче, или не. Поне не заради самата отговорност. Ти да си чувала за простата думичка ПАРИ? А за финансови проблеми, а у, ей таквиз работи?
    Брей, че отворени хора. А откъде знаеш, че не съм се обърнала към компетентно лице? КАК по дяволите го реши това? Това, че съм пуснала тема във форума, означава, че разчитам само и единствено на отговорите в нея?
    За в бъдеще си спести компетентните коментари, ако ли не – аз ще си спестя четенето им.
    Коментари не обичам да спестявам.

Аз НЕ се чудя дали да си взема куче, или не.
    Мхм, мерси за всички отговори до момента. Утре ще решавам какво да правя...
    Проблемът ми е, че ...
    И като стана въпрос за парите, то това си е огромна част от отговорността. Всеки според възможностите си преценя дали да вземе куче или не!

За компетентното лице, като си се обърнала, защо не го разпита за родословията?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Да бе, как не съм се сетила, че компетентни лица има под път и над път, и само да щракна с пръсти, едно такова ще изникне по което и да е време на деня.
    Всъщност под втория ти цитат имах предвид, че утре и майка ми ще решава какво да правим. Все пак не всимко зависи от мен. ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си