- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диетични вкустотийки
Здравейте!Предлагам в тази тема да споделим с какви неща все пак можем да се поглезим,когато сме на диета.Може да кажете цената и количеството калории,например.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
На диета съм...но не знам..може от време на време сладоледче по един сладолед...може малко шоколад,но не да се прекалява щото става ЛоШуУ![]()
Всичко може да се яде , но в умерени количества без да се прекалява![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Аз когато съм на диета си взимам от бисквитите на Житен дар с фибри,мляко и калций и минерали,водят ги за диетични...
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
И аз ги ям тях и са много хубави. :PПървоначално написано от billytalent
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Ми бисквити на житен дар, от диетичните, като много ми харесват с фибрите.Също има и едни с овесени едки бисквити и май бяха на престиж и са в кутия.Иначче любимото ми нещо от диетичните неща е пилетоМного го обичам и в понеделник мама ще ми пуки и ще ми опече
![]()
Аз ям солети ' Великови '![]()
200гр фини овесени ядки
400мл прясно мляко
4с.л. захар/подсладител/мед
3-4 средно големи ябълки
1 лимон
3 яйца
1/2 ч.л. бакпулвер
Млякото се стопля и с него се заливат ядките. Киснат се 15мин. Яйцата се разбиват с подсладителя и към тях се добавят: накуснатите ядки, настърганите ябълки (които преди това сме смесили със сoка на 1 лимон и настърганата му кора) и бакпулвера. Сместа се слага в тава, върху хартия за печене и се оставя във фурната за 20 мин на 180гр.
вкусно и диетично![]()
Оо,ще го пробвамПървоначално написано от silver_moon
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
бисквити без захар и са много готини
Running is my drug and I am overdosed ..
Мммм... тиквички на скара...патлажджан на жар![]()
me2Първоначално написано от Sintya
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
най-много си позволяваме мед, до като съм на режим
One 21 GunS
И ако мислите, че това е диетично...Първоначално написано от DivoTo_KoTe
![]()
silver_moon,благодаря,че го сподели!Много е вкусно,аз още вчера си го направих!Първоначално написано от silver_moon
п.п:не че съм на диета,просто ям здравословно,но това е доживотно!
ima6e edni biskvitki Hogarenas te se vodiha dieti4ni ama ot skoro ne sam vijdala nikade![]()
Взимам си от новите бисквити на Житен Дар без значение с какво,и Corrny без захар.![]()
Като казахте бисквити- Ревю с 27% овесени ядки и пълнозърнесто брашно.За тия дето са на диета са мееега вкусни![]()
олеле това много вкусно изглежда :P веднага ще си го направя!Първоначално написано от silver_moon
По темата: слагам си степче в прясно или кисело мляко и става вкусно и диетично, защото степчетата са Sugar FREE![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
и аз мн ги харесвах ама откриха нещо вредно в тях и ги спряха от произвидствоПървоначално написано от windows
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
и аз такаПървоначално написано от titinkaa
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
страхотни са ..много ги оби4амПървоначално написано от Pepincetyy
![]()
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Първоначално написано от pinki
Какво степче си слагаш , че аз един път реших да го пробвам това , ама стана някакво много гадно .. чак щях да повърна ..пък гледам , че много момичета го правят , та искам и аз един път да го направя като хората
![]()
Шопска салата+150-200гр. извара+чесън на прах - те тва е. Направо муци влиза вечер към 20.00-21.00 като последно хранене. Е зависи и каква е изварата де.
Белтъчини: ~30гр.
Въглехидрати не се сещам колко точно бяха, но са пренебрежимо малко, главно от изварата.
Мазнини: малко.
АЗ ГО ПРАВЯ С ПРАСКОВА И КАЙСИЯ ,ОТ ОНЕЗ СМЕСЕНИТЕ С ПРЯСНО МЛЯКО СТАВА МНОГО ЯКО ;dПървоначално написано от nadincety
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър