- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разликата във възрастта
Съгласен съм ... но на все това по - големите жени избягват май по - младите мъже ;]Първоначално написано от ERvili
A single chance is a galaxy of hope !
Ей, одъртях и вече няма да ме иска младежта![]()
Първоначално написано от Drogiranata_
vse mi se stryva 4e ot sex do vruzka ima razlika...
Последната ми сериозна връзка беше с момиче 11 години по-малка от мен. Беше си съвсем нормална връзка, но и двамата сме над 20
Първоначално написано от pale4ka
![]()
![]()
![]()
![]()
Тва си е Чиста педофилия!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз мисля така....vse mi se stryva 4e ot sex do vruzka ima razlika...![]()
Първоначално написано от ERvili
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На мен не ми пука даден човек на колко години е, ако има възможност ще бъда с него дори ако е с 30 години по-голям от мен.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Стига хората да се разбират и харесват няма значение каква е разликата
love is gone!
Моят е с 5 години по-голям от мен и се разбираме чудесно.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
моето момче е с 5 години по голямо от мен..
предния ми приятел беше с 7 ноо кво да се прави любов
Обичам Андриан
Стига да няма голяма разлика в интересите и ценностите , разликата в годините не пречи.Стига да не е нещо от рода на "Той е на 38 , аз съм на 15".
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
+ 1Първоначално написано от marti93
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
Всичко зависи от възрастта на момичето
Ако съм на 30+ години няма да ми е проблем да съм с мъж на 38 год. например,но ако сега (на 18 год. съм) тръгна с 26 годишен определено няма да ми е комфортно![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Вие само за големи мъже с момиченца говорите...
Мойта приятелка е 4г по-голяма от мен и сме си супер
Situatin normal-All fucked up...
Аз мисля, че си зависи и от самите хора. На 16 съм и бих ходила с някой до към 25 примерно. Но аз и като цяло изглеждам по-голяма отколкото съм. Докато някои мой връснички, които са си абсолютните дечица ... някак не ми върви. А примерно 20годишна с 30 годишен... по -става... не знам но не бива и да казваме "никога", не знаем какво ще ни дойде до главата...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ми нямам против разликата с годините ,стига да не е прекалено голяма!Приятеля ми е 6 години по-голям от мен и ми е добре,зрял е ,улегнал,знае какво иска!!)
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Значи тук зависи с възрастнити граници , защото има няколко случаи :
- Ако е 10-16 години момчето/момичето ПОВЕЧЕ от 1-2 години ми се струват много , защото интересите БИ трябвало да им се разминават (има изключения)
- Тези които са ПЪЛНОЛЕТНИ се смята , че могат сами да мислят (не всички) и да преценят кого ще си вземат !
- До други теми![]()
![]()
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
При мен пък е обратното.Приятелят ми е по-малък от мен с 2 год.,обаче това не е никакъв проблем за нас и сме си мн добре заедно![]()
За всеки човек е различно.Повечето казват до 5 години разлика...Моят приятел е с 5 години по-голям от мен.Няма нищо лошо.Зависи си от самите хора и как гледат на нещата.
Ето,на други пък разликата им е от 5-9 години,след като се чувстват добре заедно няма значение.
Разликата между леля ми и чичо ми е 5 години,между баба ми и дядо ми 8 години,между майка ми и баща ми мисля,че 4 години.Сега,когато се разведоха,приятелят на майка ми е с 2 години по-малък от нея.![]()