- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Цветни ли са стаите ви :P
Eмиии да.
Веселки тaпети ии синьо-зелени мебели :P
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Стените са ми светло зелени. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Оранжеви тапети и дървени мебели в светли цветове, с бели щори. Общо взето топли нюанси![]()
В момента все още е бяла със стотина плаката,но скоро ще е в жълто и лилаво (бледи нюанси),защото щорите ми са в такова лилаво,мебелите ми са пръскани със синьо-лилава боя,настилката ми също е в такива нюанси,а останалите мебели (легло,ракла,столове,маса,в атата и т.н.) са ми от светло дърво
От цялата стая само едната стена и рамките на прозорците и вратата към терасата ще са жълти (а и тръбите за парното),а другите 3 стени ще са лилави![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Бледо зелено+ жълто и малко оранжево..Много пъстра и весела обстановка,аз точно това търсех и това се получи![]()
Розова ми я стаята. Леглата са сини, а секцията - синьо и лилаво.
Лилава е ама отива към розово малко![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Стената - мноооого светло розаво
Мебелите - мнооого светло розаво + кафеникаво ( пак светло)
Щори-бели
Врата-бяла
![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Много искам да боядисам стаята си в оранжаво и жълто(нещо средно между жълто и мръсно бяло).. смисъл 2 стени оранжави и 2 жълти .. Мебелити ми са от тъмен масив и плотовете на гардероба са в това мръсно бяло към жълто![]()
Моята стая е цяяяялата в розово, че чак ми писна този цвятОт малка обичам розовото
![]()
Като правихме ремонт исках розова стая, но в последствие ми я направиха зелена ии много си я харесвам.Иначе мебелите са по поръчка и те бяха със същия зелен цвят като самата стая.
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()