- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бързо, лесно вкусно?! :D:D
Здравейте!
Имам един проблем. Живея с баща ми и дядо ми и познайте никой не може да готви. Баща ми може само елементарни неща ( леща, боб.... бляк)Така, че ми се налага да ям квото има, а понякога си правя сандвичи или си купувам.
Можете ли да ми предложите някакви рецепти за бързо готвене?? Нещо елементарно, но пък вкусно, защото ми писна от тва, което ям![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Ето нещо и от мен:
Варя ориз в микровълновата за 10-тина минути. След това в дълбок съд на котлона слагам малко нарязани пушени гърди или кренвирш, или салам някакъв, абе каквото имате под ръка, зеленчуци (грах, моркови, праз лук, броколи... пак кавото имате, даже и кисели краставички съм слагала), като се задуши всичко прибавям сварения ориз, соев сос и ядем! Вкусно, лесно, бързо (15 мин. заедно с варенето на ориза)
Ако искаш погледни този сайт за готвене , има най-различни рецепти (да някои са трудни,но има и лесни за готвене)
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Мисля , че трябва по редовно да гледаш УТИ![]()
Иначе според мен готовите банички , които трябва само да се запекат са идеални в твоя случай ^^
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
мдаПървоначално написано от GreenMimss
![]()
ето ти идеи:
Първоначално написано от http://amber-bg.com/forums/index.php?topic=1611.0
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Спагети... Може да им приготвиш и сос.Изваряш около една чаша доматен сок и когато се сгъсти му слагаш малко захар и кимион.И отгоре добавяш настърган кашкавал и става супер![]()
Мерсии многооо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Рецептата ми е бърза и се налага само да имаш микровълнова,кранвирш-шунка или там някакъв салам и кашкавалче.![]()
1.нарязвате салама и кашкавала на малки средноголеми парченца и ги слагате в чиния подходяща за микровълновата.
2.чакате да се разстопят парченцата кашкавал и салама да се запече.
3.изваждате го и само прибавяте кетчуп или друга подправка сос по желание това е много вкусна вечеря в комплект с хляб става почти като пица.![]()
![]()
![]()
п.п. може да сложите гъби или нещо подобно а не само салам и кашкавал за повече души може да се приготви в тава същата рецепта може да се направи на тостер или фурна ако нямаш микровълнова![]()
![]()
![]()
надявам се че ще ви хареса пробвайте и пишете коментари![]()
[.....Истинска,Мила,Нежна и Добра,но ядосат ли ме ставам дявол в тяло на женa....
:]
Таратор, спагети, салати, от онези супите дето са в пакетчета и само добавяш топла вода /на мен мн ми харесват/ или бульон.
Чеснови хлебчета /моя версия/
Мажеш 1 филия с маргарин и поръсваш с чесън. После слагаш отгоре нарязан на тънко кашкавал /може и без него/. И препичаш за 4-5 мин на тостера. Ииии заливаш с кетчуп и почваш да ядеш![]()
Ееее, нашия не е такъв, а от по-старите, дето филиите са в легнало положение и не изскачат![]()
Таратор, спагети, бъркани яйца и в тях слагаш каквото намериш, яйца на очи, паниран кашкавал, панирани гъби, панирано сирене, за закуска - мекици и вътре кашкавал или сирене, кремвиршки..
Иначе аз най-обичам.. Режа един картоф на две и средата я изваждам. След това извадената среда я роня и при нея слагам сирене. След което отново слагам в картофа и запичам. Получаваше се страшно вкусно (бързо и лесно)![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()