- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесват ми по-малки!
не ли нещо малко и дествено да му разкърта пичката , да я направя като кратер![]()
![]()
![]()
Че кой не обича по-малки от него xD То да ти кажа и аз не си падам много по момичета на моята възраст. Поне 2 години разлика трябва да има![]()
аз що не знаех, че зема и аз се пробвамПървоначално написано от EsCaDa20
![]()
![]()
![]()
KO6MARA GSI 16V RISSE
То затова има теми "Бременна ли съм"![]()
![]()
![]()
Тич некви дванайски се чекнат с брадати чичковци на по 40 ти за кво се притиснявашПървоначално написано от Love_Boy
![]()
Support your local club!!!
никъв проблем не е бе човек ... просто ти трябва да го приемеш![]()
wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !
Първоначално написано от golqmumnik
![]()
![]()
![]()
"Нищо ненормално няма"?
![]()
![]()
![]()
![]()
То твойто не е проблем,ама е не е хубаво така,щото 14-15 годишните не стават(обикновенно не знаят к'во искат) ,просто e адски трудно да си намериш свястна.Сигурно ся няма да ми повярваш,ама и аз не вярвах като ми го говореха,сега след като сам се убедих в това....го казвам и на теб
Извинявам се на всички 13-14-15 г. от форума,тва си е мое мнение,нищо лично момичета.
Е няма да си правя детска градина де,стига ми едно хахахПървоначално написано от uBo
![]()
Шегувам се
![]()
че аз съм ходила с 22-годишен....бяхме заедно 7 месеца и нямахме проблеми (правехме си секс, всичко си беше наред) , а и честно казано с момчета на моята възраст или поне до 16 не излизам.повече се разбирам с по-големите, а и те повече ми обръщат внимание, докато тези по-малките още момчета още май не са се запалили "да забиват мацки" в днешни дни....поне такива зная де
![]()
![]()
Аз пък съм на 16 почти и харесвам момчетата да са по големи от мен например на 17- 18![]()
прекалено нормално е![]()
:P
взимай ме !Първоначално написано от Love_Boy
![]()
МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ
Че защо да не е нормално?Има много такива като тебе
![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Ех, като прочетох заглавието си викам "Ей, най-накрая и на мен да ми дойде момента, момиче което да харесва по-малки ***ове!" ама.. нъцки.
![]()
![]()
![]()
ее аз съм с една година по-голямПървоначално написано от EsCaDa20
![]()
![]()
KO6MARA GSI 16V RISSE
нормално е
xaxax i az sam na 18 ama mi haresvat po golemitei dori tova lqto spah s 35 godi6na ruskinq bq6e stra6na znae kak da napravi edin maj 6tasliv zatova opitai ot kacata s meda i 6te si promeni6 re6enieto
Малките са глупави и сериозно гадже от тях не става. Просто няма да сме на 1 и също ителектуално ниво.
Иначе за няколко пъти... sure, I am all IN![]()
Не казвам, че съм много компетентна, но не мога да си обясня, защо си мислите, че малките по бързо вързват .. Или аз нещо съм сбъркана или информацията ви е грешна... А за сериозната връзка мога да кажа, че имам много повече приятелки на по 15 - 18 с дълготрайни връзки от колкото 20 - 25![]()
А по темата .. според мен няма нищо странно за връзка между примерно 15 годишно момиче и 18 годишно момче .. Все пак (нищо лично), но е научно доказано, че момчетата се развиват 2 години по - бавно от момичатата .. Сам си направи изводите ..![]()
седиме си с една приятелка на нашата пейка,но там имаше една бабичка,а ние общителни девойки си падаме и я заговорихме,лафихме си лафихме и по едно време вика:
-То моя внук на мене се е метнал умен,красив,добре сложен,възпитан,висок,дрън-дрън,дрън-дрън,а бе левент,много ще ви хареса
-ама на колко е
-на 23
-Е,голям ни е ние сме на 15
-а голям ви,нещо ще ви кажа от опит... От мене да го знаете големите момчета си падат по по-малки момичета![]()
И аз харесвам 14-15 годишни а съм на 17 (почити 1.. но и на 25 няма да откажа
![]()
ест че е нормално![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕ