- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дънки тип "Чарлстон"
аз имам такива дънки и не ги нося на висок ток
http://gal.impulse.bg/galleries/soci...623_00_600.jpg
ако се гледат отпред, се вижда, че долу е по-широк![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Не ги харесвам и аз...![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Не ми харесват и нямам такива.
Хаха,вземи ти се гръмни някъде.Много добре знам,че нещата,които са били модерни преди време отново идват на мода.Но точно за този тип панталони не съм чувала отново да са модерни.В момента са актуални панталоните с висока талия,които надолу също са широки,но не и чарлстон.Първоначално написано от teenems
Отт мноого отдавна не са модерни..пък и изглеждат малко глупаво![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
не ги харесвам
Someb0dy told u..how much i Love u !?
когато дънките започнаха да нашумяват чарлстона беше на мода ама сега се носят повече тип цигара => това е поне моето мнение
Първоначално написано от YouCantStopMe
Голям смях пада... Всеки носи това, което му отива и харесва... Като бяха на мода високите тънки токчета, другото беше грозно, като станаха на мода ниските обувки, токчетата станаха изтъркани, преди 5 години на тесните дънки се присмиваха всички, след 2 години като се наложи нещо друго, сполучливо забравено ще ви гледам колко "грозни" ще са ви дрехите, които сега носите. Момичето не ви пита дали ви харесват. Освен това едно че има различни видове чарлстон, второ - сравнете някои от добра марка, стилна и хубава кройка с някои от преди 10 години, много ясно че вторите ще са боклук. Дънки тип чарлстон са елегантни за високи момичета. На всеки му отива нещо различно. И още нещо - ако сте се запуснали и имате паласки и корем - всичко тясно и с ниска талия ще бъде идеално.... грозно :P
уау такива не съм носила от 1 клас имах понталони а сега съм 10кл![]()
не харесвам този тип дънки.панталони да,но дънки-нещо не ме влече.иначе са много елегантни ако се носят с подходящи обувки и на подходящо място.(в училище с тези дънки-)
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Не ми харесват. Дори пари да ми дават, не бих носи такива панталони.![]()
като бяха на мода имахно сега ни ме харесват
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
не помня да съм имала такива
а и не ми харесват![]()
МОМИЧЕ!
Ооо тези са супер яки! Сега тъкмо са на мода по-широките дънки.Аз имам такива,но не е задължително да се носят с висок ток.Може с много видове обувки!![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Хах няма да забравя някъде първи клас бях, и братовчедка ми тя е по-голяма, имаше един кафяв такъв панталон, колко ревах за него. . Много исках и аз такъв, сега обаче чак толкова широк не, но малко по-широки отдоло ПАНТАЛОНИ с едни хубави обувки и добре съчетани може би с някоя риза, стоят перфектно![]()
Зависи от цялостния outfit...ето няколко различни предложения.НЕ си налагам вижданията.Само давам идеи.Не твърдя,че са уникални и много хубави,но стават,за да се придобие общ поглед върху нещата.
![]()
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
За мен са ужасно грозни.Опредлено не са официални, не знам това как си го представяш.И може да го носиш с всичко.
Имам такива, но не толкова широки, доста по-малко и ги нося с кецове и седи много хубаво.![]()
Тип 70-теИ да, за препоръчване е да се носят с висок ток, на платформи и т.н. Тези дето са сега на мода могат да се носят и с така наречените пантофки.
Ианче хич не са старовремски, мисля че е са готини и ако се съчетаят с подходяща блуза или топ, и обувки ще е супер!! Защо винаги трябва да си облечен като всички другии според това каква е модата.
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
бляяяккк![]()
най-отвратителните дънки са товаа..
нямам, не искам да имам и няма да имам!!
не ми харесват особено.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Аз имам такива. Почти не ги нося де, но в някой конбинации стоят много добре.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on