.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Цитирай Първоначално написано от justt

ето снимка.(;
    Тези са прекрасни. Аз имам едни такива, но по-светъл цвят. От Terranova са ми.

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Задължително обувка с ток на такива дънки. С маратонки, кецове, гуменки и пр. седи отвратително....

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Преди 2-3 месеца си търсих такива и ми казаха че вече не били правили дънки чарлстон Нооо аз си намерих подобни като на снимката, но не чак толкова чарлстон

Такива само Ливайс(Levi's)можеш да си намериш Модела е Bootcut, има мъжки и женски модели

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Като бях ученичка в прогимназиата имах такива... 7-8 клас не помня вече. Просто такава беше модата тогава и всички ги носеха

ииил .. не ми харесват изобщо .. някога във 2-3 клас съм носела ама сега изобщо не мога да си се представя в такова нещо .. а до колкото панталоните мисля, че те стоят значително по - добре ..

Супер фен Аватара на kyklichka01
    Град
    град на греха..
    аз не харесвам този модел дънки...
    ако е панталон би стоял хубаво само с токче,а за дънки-мисля че отиват с всякакви обувки

.. като бях 1-2 клас носех такива .. но тогава ги носеха всички .. сега ми си струват отвратителни .. и мисля,че ще бъдат отвратителни с маратонки и кецове ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си