.
Затворена тема
Страница 57 от 60 ПървиПърви ... 7475354555657585960 ПоследнаПърви
Резултати от 1 401 до 1 425 от общо 1489
    Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    офф...винаги съм била 'фенка' на koshtramba влюбена съм в нея!
    Леле, колко мило и едновременно супер засрамващо ми стана !

А иначе за сенки, аз сега използвам едни на МАКС ФАКТОР от earth серията им, ама са малка кръгла кутийка (1 цвят) и са 11-12 лв... но пък си заслужава. Аз имам тези :

Много съм доволна, блестят много нежно и фино, на слънце особено е много интересно Само че ги преливам с черни сенки (както е на снимката ми няколко страници преди това, в началото на окото ми са те, после преливам с черно, но не е излязъл реалния цвят)
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    мисля, че ми се получава добре защото използвам основа за грим и се гримирам с четки, а не с апликатори.
    Може ли да снимаш и четките, че на мен преливането все не ми се получава перфектно и съм сигурна, че в това е проблемът
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    brokeninside13, мерси

DanIto0ooo, много си красивааа
    Благодаря

С толкова много грим се правите на палячовци, честно.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Т'ва е нощен грим, бейбе
    За през деня е гадно, ама за дискотека/заведение, дето е по-тъмно, става.
    Що прецени, че е палячовщина?
    Изказваш се много крайно ей така понякога, не се сравнявай с другите.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    С толкова много грим се правите на палячовци, честно.
    +1.. (не,че аз не се гримирам понякога повечко..но това е 1 път на 2-3 седмици)
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Т'ва е нощен грим, бейбе
    За през деня е гадно, ама за дискотека/заведение, дето е по-тъмно, става.
    Що прецени, че е палячовщина?
    Изказваш се много крайно ей така понякога, не се сравнявай с другите.
    И като е нощен, дай да плашим хората още повече в тъмното. На много малко жени им отива толкова силен грим и момичето по-горе определено не е от тях (да не го приема лично). Състарява я, да не говорим, че не е направен като хората. Според мен ще е къде-къде по-хубава с по-малко. Колкото до палячовщината с това бяло лице и този тъмен грим с мигли "крачета на паяк" просто си е баш това, да ме извинявате.
    Пази моториста !!!

Хайде сега, правежи... няма нужда да се правиш на интересна кой какво и къде ще го плаши. Заслюнчи се сега да говориш против момичето, ей.
    Доста дразнещо самочувствие имаш и оценка за околните, тцтцт.

Да не помислиш, че имам нещо с момичето или че нещо я защитавам, грима може и да е по-добър, ама ме дразни свинската ти оценка за повечето момичета все едно, ти си номер, пък то.. не е като да си.

Не бъди толкова рязка и груба, и категоризираща кой кое как прави, все едно че ти нямаш недостатъци, щото другите може да имат друг вкус, най-малко момчетата пък.
    Много е грозно този тип отношение на момиче към друго момиче, мега отблъскващо е. Издребнявщина, стил ''аз съм над всички - нека да ги плюем''...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Заслюнчи се сега да говориш против момичета, ей.
    "Заслюнчи се " - това в кой край го използват?

Ти пък какво се мешаш в женските работи, като некъв женчо си ми, честно. Разбираш ги обаче - дневни, нощни гримове - евала.
    Пази моториста !!!

I ♥ machoka Супер фен
    Аз пък мисля че Коштрамба си има заслужено самочувствие..айде тя е толкова красива грима на предната мацка е хубав,но наистина я състарява разбира се това си е за нея .. нека да не спамим в темата всеки има право да прави каквото иска..
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

А защо самочувствието трябва да идва от външния вид? Супер плоско ми се струва, красотата няма нищо общо с това. Просто съм супер веща в тия неща - и да, нормално е да имам самочувстие като ги разбирам нещата.
    Пази моториста !!!

Сега няма какво да кажем и започваме да вадим някакви аргументи изпод ръкавите, хах

Ааа етооо - тук е момента в който се навеждаме да мине рекламати ти - била си супер веща в нещата и ги разбираш (кой ти го каза, защо смяташ така, какво е мнението на другите, някакво световно признание да имаш че определяш вкуса на всички?). После говорим за самочувствие, а?... Това исках да ти кажа, че се приемаш за някакъв еталон в случая, и оценяваш другите според твоите си критерии, ама те дали са актуални, дали не - не е важно явно... хах

Аз ако ще и от пъдпъдъци да разбирам, това не ме прави пъдпъдък, нали така. Реши, че съм женчо с лека ръка, ама без въобще да помислиш малко. А бе верно - мисли повече де.
    Честно.... :Д

neeDaBosS, какво общо има дали един човек е хубав и дали разбира нещата? Значи според теб хубавите хора разбират всичко, те са критерия на нещата. Глупости пълни.
    Значи пр-ката ми е зодия риби => плува като акула.
    Моето хоби е ИТ сектора => аз виждам всичко във вашите компютри и разбирам всичко.
    Чичо пешо то съеседния вход е мега грозен => нищо не разбира от красота, той разбира от грозните неща..
    Хубава работа....

I ♥ machoka Супер фен
    просто давам пример.. : )) защото има и хора които са супер зле,обаче се мислят за най..за това казвам,че ти си си красива,умна (по-постовете който пишеш) и т.н
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Ами и аз дадох пример.
    Ти пък ако по постовете и начина на писане определяш кой е красив, кой умен и т.н. - ще ти стана агент и ще изкараме много пари с тази твоя дарба :Д

MakeMeLaugh, мога да различавам евтино от скъпо, това ми е достатъчно. Жестоко, нали ?
    Пази моториста !!!

koshtramba, какъв е проблема? Ти си слагай твоя грим, аз- моя!

Гримът беше за дискотека. Черните сенки ми стоят най- добре и това не е само мое мнение.

MakeMeLaugh, благодаря.

http://prikachi.com/images/728/2672728e.jpg

Нямам проблем, просто ти гледах аватара.
    Пази моториста !!!

Мда, явно си много добра. Щом можеш да прецениш хората без да ги познаваш.

Гледай си.

Момиче, говорихме дали грима е подходящ? И защо точно ТИ реши, че преценяш правилно хората.

За какви цени говориш? На пазар ли отиваш?
    Кое е евтино бе? Ти чуваш ли се каква тъпотия изръси?

Ама защо реши, че ти определяш цената на нещата. Защо реши, че си по-скъпа от другите? С този твоя разум, не ти е много висока цената, противно на твоето мнение.
    Сетих се - Нарцис си ти, хахах

И все пак да обощим накрая! - ТИ прецени, че момичето на снимката е ЕВТИНО, ЗАЩОТО не е успяла да се гримира по ТВОЯ вкус?!
    Жестоко е да - да се мъчиш да изградиш нещо за себе си, а да нямаш основи.
    Не се излагай така! Изуми по-бързо отколкото си мислих...

Много си генгста

MakeMeLaught, ю ноу...
    Пази моториста !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си