.
Затворена тема
Страница 58 от 60 ПървиПърви ... 84854555657585960 ПоследнаПърви
Резултати от 1 426 до 1 450 от общо 1489
    Не ти връзва. Пробвай пак.

anonymous708973
    Guest
    И на мен ми е интересно какво значи "супер веща"? Знам ли, може курс да е завършила?

На пръв поглед, няма връзка между външния вид и разбирането... обаче като се вгледаш, има една минимална. И тя е, че хубавите хора знаят как да я подчертават тая хубост. (Нямам предвид красавиците, а по-скоро симпатичните).

Пляскам се по челото.
    Ама аз не се правя генгста
    Вникни в думите бе момиче... погледни ситуацията отстрани безпристрастно.

Ти си знаеш своето и това е. Тъпчи си на едно място в твоя си свят. Развитие над себе си няма да видиш по този начин.

Мозък не се продава наливен
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на koshtramba
    Не беше за теб.

А, да, противоречиш си - ти как определяш в темата за красивите момичета коя е крокодил и коя не? Кой ти дава това право? Някакво световно признание да имаш? А? А да, и забравих да кажа, че все пак темата е за гримове, а форумът - за изразяване на мнение. Хайде спри да се мешаш в женските работи, защото все по-подозрително става
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Всеки с вкуса си, как иначе да ги определя. (А и как да кажеш на бялото- черно???)
    Твоя го разбрахме- не ти харесвам и толкова.
    Спри да се правиш на хейтър, не ти се отдава.
    Нека да дадем ред на снимките, а ???

anonymous708973
    Guest
    Тук вече не си права. 300 пъти предпочитам да се намеси някой мъж и да каже: Така изглеждаш страхотно/Така изглеждаш отврат.
    Мнението му често е далеееч по-правилно и обективно от на момиче.
    Както сама каза,

форумът - за изразяване на мнение.
    Соу, МейкМеЛаф може да си пише до утре

Според мен един истински мъж го интересуват други работи. О, извинявайте, или поне мойте разбирания за мъж са такива! Нищо де, хората не избират сексуалността си
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Според мен един истински мъж го интересуват други работи. О, извинявайте, или поне мойте разбирания за мъж са такива! Нищо де, хората не избират сексуалността си
    Хахахаххах Нима един истински мъж не трябва да го интересува красотата на жената? Ти като си жена искаш да кажеш, че не се интересуваш от никаква техника примерно ли?
    Точно защото той се изказва по този начин е +, защото както каза PinkPan7her е много по-добре да чуеш едно мъжко мнение, защото знаеш, че ще е обективно, докато жените са много по-лицемерни в това отношение.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Добре. Интересувам се от коли и мотори. Влизам в мъжки форум (наречен така заради болшинството хора, които пишат в него) и аз ще им давам акъл за колите или моторите им, какви спойлери да си сложат, дали да си затъмнят слюдите, дали да си сложат компютър от РР или какво ли още не и моето мнение ще се смята за по-компетентно ли? Нали ше ме изгонят от форума
    Пази моториста !!!

koshtramba, с такива глупави аргументи да ме изкараш ляв/мек/гей няма да можеш, нито ще стане. Нито пък е така.

Виж как се самозадълбочаваш в глупостта си. Някой не е на твоето мнение и ти е крив, открива ти недостатъците, които ти смяташ за плюсове - дай веднага да го причислим към нещо долно и хоп нещата заспиват, ти ще сънуваш сладко. Уникално ограничено е.

Противоречащият си ти - ние мъжете не трябва да се интересуваме от жени, нито да си изказваме мнението - че тогава какъв е замисъла на света по дяволите и влечението към другия пол?...

Друга грешка - ти сама каза, че е форум? Кво правим? Или трябва да искам разрешение дали да говоря ли, хахаха.
    Аз може да се изказвам в другите, но го правя от собствена гледна точка, безпристрастно. Не съм твърдял, нито съм имал за цел да настройвам себе си и другите против човека.

Както казаха - в случая мъжкото мнение е далев по-правилно по зададена тема за жените, отколкото женските шикалкавяние и умилквания една към друга. Изкривявате в съзнанието си мъжкото мислене за вас. Както в една мъжка тема, ако се изкаже момиче е много по-правилно, отколкото ние да си мислим вашите отговори...

Изградила си си много неприятно и грешно мнение за себе си и за другите, за своите възможности и критерии спрямо другите. Мисли си,ч е се налагаш, а така се излага и трупаш негативи. Промени си възгледа малко - научи се да гледаш на нещата отстрани безпристратсно и уважавай другите мнения, независимо от кой пол и къде и за какво са написани. Това в житейски съвет да го наречем, ти избираш каква да бъдеш
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Ако заслужиш уважение ще зачитат мнението ти.

Толкова много изписа и нищо не каза. Ако се опитам да синтезирам писанията ти, мога да ги сведа до 2 изречения.

Но прав си, не е смешно да разбираш от гримове, разбирай си. Само ми кажи, има ли други форуми, в които пишеш?
    Пази моториста !!!

Ако темата е как е най-добре да изглежда визуално колата - да, ще се зачете.
    Щото тия коли са за перчене пред жените.
    И мъжете могат да си пишат, но важни са жените, те ще ги оценят накрая.

Но няма да си напълно права как да се постигне това от теническа гледна точка, щото не си се занимавала с това.

Както никой/повечето от нас мъжете няма да знае как по-добре се размзват перлите, повдигат миглите и т.н. Това не е зададената тема как да се постигне визулания ефект. Реално и никой от нас мъжете вкл и аз не ви се месим как да мажете, боядисвате, подгъвате и т.н.

Темата е за самият визуален ефект.

как да не съм казал... казах, казах, няма кой да слуша и да разбира.
    Офф, не става и не става.
    Искаше се само да погледнеш и да приемеш другите гледни точки, да ги приемеш. Да не си така силно ограничена, щото твоето мнение си е твое, но не е най-бективното, а е едно от многото.

Не ми се говори с нещо като латерна повече, излизам да разведа акулата да поплуваме :Д... лека вечер.

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    как да не съм казал... казах, казах, няма кой да слуша и да разбира.
    Офф, не става и не става.
    Искаше се само да погледнеш и да приемеш другите гледни точки, да ги приемеш. Да не си така силно ограничена, щото твоето мнение си е твое, но не е най-бективното, а е едно от многото.

Не ми се говори с нещо като латерна повече, излизам да разведа акулата да поплуваме :Д... лека вечер.
    Аре чао, отивам да играя броод пък аз.

Край на спора.
    Пази моториста !!!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    На мен syn4uu много ми харесва

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._5703902_n.jpg молив и червило ;д

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._6692380_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._5716955_n.jpg тук е малко размазан вече...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от SunshineGirl317
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    мисля, че ми се получава добре защото използвам основа за грим и се гримирам с четки, а не с апликатори.
    Може ли да снимаш и четките, че на мен преливането все не ми се получава перфектно и съм сигурна, че в това е проблемът
    ето ти снимка от ebay, че моите са мръсни в момента

http://cgi.ebay.co.uk/32-MACs-Brush-...item19c0f02393

С доставката ми излезнаха някъде около 80лв и съм много доволна.

Не е спам: http://img404.imageshack.us/img404/4208/dsc04027ww.jpg

Леле, невероятни са Но 80лв. за четки..не знам кога ще е Иначе много ги искам
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    мисля, че ми се получава добре защото използвам основа за грим и се гримирам с четки, а не с апликатори.
    Може ли да снимаш и четките, че на мен преливането все не ми се получава перфектно и съм сигурна, че в това е проблемът

Четките ти са супееер! Отдавна си мечтая за толкова пълен комплект от четки. Засега съм на етап събиране 1 по 1. Имам си едно комплектче мъничко от 4-5 четки, които ми дойдоха като подарък към сенки от и-бей, но супер много си ги харесвам! Иначе ми харесва как преливаш цветовете! Очите ти са много красиви и снимаш с добър фотоапарат-личи си и е много важно! Харесвам, когато хората експериментират, както и аз се старая да го правя! Продължавай само така!

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от maini4ka_sladka

Четките ти са супееер! Отдавна си мечтая за толкова пълен комплект от четки. Засега съм на етап събиране 1 по 1. Имам си едно комплектче мъничко от 4-5 четки, които ми дойдоха като подарък към сенки от и-бей, но супер много си ги харесвам! Иначе ми харесва как преливаш цветовете! Очите ти са много красиви и снимаш с добър фотоапарат-личи си и е много важно! Харесвам, когато хората експериментират, както и аз се старая да го правя! Продължавай само така!
    Оо, благодаря

С времето ще ги посъбереш, но като гледам и с по-малко се справяш чудесно Мерси много за всички комплименти и на мен много ми харесва техниката ти и имаш много хубава и чиста кожа

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    Оо, благодаря

С времето ще ги посъбереш, но като гледам и с по-малко се справяш чудесно Мерси много за всички комплименти и на мен много ми харесва техниката ти и имаш много хубава и чиста кожа
    Благодаря и аз за милите думи! Четките не са ми много, но си имам най-необходимите Ето 2 снимки и на моите, но съм ги поствала преди доста време. Сега съм допълнила колекцията с 1 за фондьотен, 1 за очна линия и 1 за вежди.
    http://prikachi.com/users/krisi_nova/4D.jpg
    http://prikachi.com/users/krisi_nova/21U.jpg

Град
    Volleywood
    снимката не е много хубава, но ... http://www.sofamous.com/photos/00/00/20/49/99-maxi.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си