.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Град
    Maina Town
    И на мен са ми го казвали мъже че мъж би правил по добре орална.. Само че разликата както каза Вероника наистина е в психиката. Обаче ако е със завързани очи и с нагласата жена да му духа определено ще остане доволен защото мъжете знаят какво им харесва.. Но .. жената си е жена а..
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
    И на мен са ми го казвали мъже че мъж би правил по добре орална.. Само че разликата както каза Вероника наистина е в психиката. Обаче ако е със завързани очи и с нагласата жена да му духа определено ще остане доволен защото мъжете знаят какво им харесва.. Но .. жената си е жена а..
    +100 Мъжете обичат да гледат,а идеята за завързаните очи не е лоша
    Got me feeling like extaZy...

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Много малко хора разбраха какво иска да каже авторката.
    Човекът не иска свирка от момче.

Той е искал да каже, че един мъж би направил по-хубава свирка, защото ще знае кое точно как.

амии да ... Йей открихме Америка не е педал, той не би докоснал момче...всъщност въпросното момче твърди, че бо го отвратило да гледа, но усещането би трябвало да бъде по - добро знам ли ... простете ми тези, чиито сънища провалих ще се старая да не правя повече така

Това е така, защото знаят точно как го искат, как да се направи, кое как им харесва и т.н.
    +1

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от santi
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Не мога да си представя някой нормален на който да му хареса свирка от мъж.... Самият факт ,че ти я прави мъж ....
    след, като прочетох това си направих регистрация
    предполагам си нормално момче харесващо момичета и оралната любов
    мога да ти кажа това ако затвориш очи и ти бъде направена свирка 1во от момиче после от момче без да знаеш нали кой кога ти я прави съм убеден просто, че ще кажеш, че ти харесва 2рия път без да знаеш, че ти я е правил мъж просто ще останеш сто пъти по-доволен от свършената работа
    Кой знае .Честно да ти кажа НИКОГА АМА НИКОГА не искам да разбера.
    За мен гейовете са болни хора и трябва да се лекуват.Бог не случайно е създал и жената....
    Така че не ми пука дали мъжете правят по -добри свирки аз си харесвам само и единствено момичета ....

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Не мога да си представя някой нормален на който да му хареса свирка от мъж.... Самият факт ,че ти я прави мъж ....
    + Сагласна
    ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*

Все едно да каже че най-добрата шпакловка се прави от жена
    Който иска да пишееее

Ами може би е така, защото мъжете знаят по-добре от жените какво им харесва и затова свирка от мъж може да е по-хубава...така си мисля аз...не знам.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Град
    Русе
    Май тоя пич само си е просил една от въпросната мацка
    1

I'd love to change the world.
    But I don't know what to do.
    So I'll leave it up to you.

Тоя е некаф сбъркан
    Nqma Nachin Da Nqma Nachin !!!
    (music) X-TeaM - Wiggaz (music)
    (music) Silikonite da baram 6-ta da karam (music)

Това е така, защото знаят точно как го искат, как да се направи, кое как им харесва и т.н.
    Може би е така... но аз пък не мисля по-добре с жена... ще експериментира и ще научи как става номера...

Това е вярно,защото се пак са мъже и знаят как да си доставят най-голямо удоволствие

Голям фен Аватара на revolver
    ,li4no za mene nai dobrata svirka e ot jena za6toto........prosto e ot jena! Moito gadje mi varti takiva 4e ne znam dali moje da sa po dobri !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си