- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без презерватив!
Здравейте,още отначало искам да кажа,че темата не е свързана с мен, а с едно момиче,напълно сериозен съм,просто искам да й помогна,а тя е толкова "проста",че не се сеща да пусне някоя друга тема във форум. Значи тя ми разказа как се напила,направила го без презерватив,днес си направила тест и бил положителен. Вчера вечерта ми го каза това и аз първо помислих,че се ебава с мен,но уви - не е така. Днес й е четвъртият ден,откакто го е направила и я посъветвах да пие Ескапел и искам да попитам дали ще има ефект?
ПП - Тя е на 14 и пак повтарям,темата НЕ е свързана с мен! И моля не оплювайте мен,аз не съм й виновен! Просто искам да й помогна,доколкото мога,защото представям си колко й е гадно или пък ако на 14 направиш аборт.
Първоначално написано от Valerio
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
За Ескапел вече е късно.. Остава единствено да отиде на лекар, за да се увери, че е бременна и да каже на родителите си, колкото и да не й се иска...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Тя е ходила днес и теста е положителен... :SПървоначално написано от GabisiTa
Тогава остава да каже на родителите си.. Мисля, че няма смисъл да казвам колко глупаво е постъпила. Дано и тя да го осъзнава!Първоначално написано от iwancho
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Първоначално написано от GabisiTa
Офф,дано по няк'во чудо да е 'проработил' Ескапела..![]()
Четвъртия.. Може и да ме лъже,не знам... ;\Първоначално написано от Skype313
може и да те лъже ..до колкото съм запознат с тестовете показват чак след 1 или 2 седмици или нещо такова
ахахахахахахааххаха тест
ахахахахахаха Ескапеле
ахахахахахах смешници
1во - Тест се прави 2 седмици след акта , но е най-сигурно след закъснение на мензиса , демек гледа календарчето и примерно чака няколко дена и тогава прави тест!
2ро - Хапчето действа до 72 часа.
3то -Толкова е тъпа , че да не пусне тема в форум
![]()
![]()
![]()
![]()
4-то уф оправихте ми настроението![]()
Станислава
Братле,не съм й аз виновен...Първоначално написано от KpbCTHuKbT
Тестът няма как да е положителен след 4 дни, така че най-вероятно нещо те будалка. И ако все пак по някаква невероятна случайност това е истина-Ескапел НЕ действа при вече установена бременност->решението е гинеколог+разговор с родителите.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Такааа.. Ако това не е шега и действително теста й е положителен, това означава,че няма никакъв смисъл да пие Ескапел, тъй като тя е бременна от минимум 7 дни, щом теста е отчел бременност...
Така че явно пак се е напивала, но вероятно не си спомня за това ? ...Кофти наистина, но ... вече единствения изход е гинеколог. Затова - ПАЗЕТЕ СЕ ! Правете всичко каквото зависи от вас, за да се предпазите.. Защо си рискувате бъдещето ?
![]()
Помислих си, че само аз забелязахПървоначално написано от Skype313
![]()
Или бебето не е от пиянската вечер или те лъже.
Ескапел се пие до 3 дни, не до 4.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Аз карам на сигурно,тоест не рискувам.Първоначално написано от DIVINE_TIME
Така...
1-Тестът може да покаже резултат НАЙ-РАНО след 7 дни (дори тогава не е сигурно дали резултата ще е верен)
2- Направила е безразсъдна постъпка..това,че е пияна може да я оправдае само донякъде...
3-На 14=бебе....Боже пази!![]()
Така.. Тестът показва верен резултат след 14 дни!Първоначално написано от Midi4ka
Така ли не се научихте.2 седмици след акта или първия ден от закъснението.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Охх...как може на 14 секс...някои хора не са с всичкия си....
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел