- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без презерватив!
ShureCheck-да,НО има тестове,които показват и резултат 7 дни след половия акт.Tестовете за бременност се използват за установяване на бременност на възможно най-ранен етап. Същността на всички тестове е следене за наличие на специфичния хормон – хормонът HCG (човешки хорионгонадотропин) в урината.А както се знае HCG е хормон, който започва да се произвежда от организма 4 дни след оплождане, започва да се покачва много бързо и се удвоява средно на всеки 1-2 дни.Има много и най0-различни марки като например:UniMark, Home Test, Quick Sure, Clear Test, Ozone, Clear View, Confirm.Първоначално написано от LovelyGirl
На първата страница е отбелязана специална тема за Тестовете за бременност...прочети я!![]()
Първоначално написано от Midi4ka
На мен не ми трябва да чета,да не съм БРЕМЕНЕН!
т'ва е за твоята "приятелка"А и знаем ли ... Да си гледал филма "Джуниър"
![]()
Станислава
Авторе,не го пиша н теб,бе,а на момичето,което постна преди мен! Но е хубаво твоята приятелка да го узнае,а и не само тя де!Първоначално написано от iwancho
![]()
Еми ....случват се такива неща.Тя сама си е виновна кой я кара да пие ....![]()
![]()
--------------------------------------------------------
а ве да ражда бе гледаите мангалите какво правят на 14 вече имат по 2 деца![]()
![]()
,или при първия ден от закъснението на цикълаПървоначално написано от Skype313
![]()
За запчета е късно, за тест е рано... По-добре и кажи да се изнася от вкъщи.... Не съм чувала за по-идиотска постъпка от тази...
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Тест минимум след седмица. А Ескапел се взима до 72 часа. Приятелката ти си има проблем. Има си белези на бременността, които идват почти веднага и може да познае. До седмица се получава т.нар. зацапване. Това е леко прокървяване, не е цикъл. Също до седмица гърдите стават твърди, наедряват и понякога са болезнени, почти веднага идва гаденето от миризми, цигари и кафе.
Всичко е индивидуално.Има жени, при които описаните от теб симптоми се появяват рано, но има и такива, при които може да липсват каквито и да било признаци на бременност(особено в началото).Първоначално написано от dimitar_ak
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Ако може да казваш твоята friend-ка или нещо от сорта,защото тя ми е само friend,нищо повече,дори не сме и от 1 и същ град,аз съм от Сопот,а тя - от Варна.![]()
Има един принак, който не може да се сбърка - месечния цикълПървоначално написано от SummerRain
Случайно да си чувал за Цветна Бременност ?Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
За цикъла е ясно-аз имах предвид симптоми от типа на гадене, непоносимост към миризми и т.н.Първоначално написано от dimitar_ak
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Тя ми каза,че й закъснявало.. ;\Първоначално написано от SummerRain
Боже ти за какво се захвана...Първоначално написано от iwancho
приятелка,friendka все тая,но добре щом предпочиташ твоята friendka е добре да ги узнае тези неща!
![]()
Ее,поне ти не ме оплю... Да ти кажа честно тя днес ми каза,че се ебавала,бахти,ако наистина се е ебавала... ще й тегля майната,к`во ли и аз се разправям пък...![]()
Бъхти тъпата... Намерила с кво да се ебава!![]()
1 майна не и стига...![]()
Ее,поне ти не ме оплю... Да ти кажа честно тя днес ми каза,че се ебавала,бахти,ако наистина се е ебавала... ще й тегля майната,к`во ли и аз се разправям пък...[/quote]
Няма смисъл да те оплювам ти просто попита!Колкото до нея...доста е зле да се ебава с такова нещо и защо въобще ще се опитваш да й помагаш... не си заслужава!
![]()
Аз доколкото разбрах тя си е била бременна преди пиянският секс,защото за 4 дни не е възможноПървоначално написано от Skype313
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Предлагам темата да се заключи вече....В смисъл момчето каза,че онази патка си го е измислила...има ли смисъл да го обсъждаме вече???!!!
![]()