.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин

Тук премина една част от детството ми !

Здравейте ..........админи,модове и стари познайници.Днес случайно сърфирах из интернет и попаднах тук.Естествено изнамерих си паролата, защото съм я забравил и се логнах да видя какво съм писъл преди години и макар че някои теми бяха загубени при смяната на софтуера (поне така помня) , все пак по-голямата част от тях все още ги има.Беше ми адски интересно да видя какви работи съм правил преди години,как съм мислил и разсъждавал и в един момент се усетих как стоя и гледам с празен поглед в монитора, а съзнанието ми се лута из училищните коридори.Дори сега, когато пиша това мнение се усещам как хич не съм тук духом.Пред очите ми постоянно изникват лицата на учителите и съучениците ми.А те коло мноо са допринесли за изграждането ми като човек сигурно си нямат и на идея, а аз самият чак сега се замислям за това.Не знам.Чувствам се странно.Все едно съм открил машина на времето, която за миг ме връща назад, преди да се стресна от някой шум и да продължа да пиша.Трудно ми е да опиша какво чувствам.Както и да е.Исках да Ви поздравя всички вас.Бъдете живи и здрави.Надявам се и след години, когато отново попадна тук, да намеря старите си теми,мнения и профил.

http://www.dailymotion.pl/video/x9r9...officiel_music

I wake up in the morning and I ask myself
    Is life worth living or should I blast myself

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    а сега на колко си

Защо не отидеш до училището да благодариш на вс учители за това, което са направили за теб. Ще им стане много мило да видят, че са постигнали нещо!

Аз дори не си спомням какво стана с детството ми..
    А не е като да е било много отдавна...

Повече от фен
    Всичко е хубаво,ама защо си сложил тая песен на Еминем не можах да разбера.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Защо не отидеш до училището да благодариш на вс учители за това, което са направили за теб. Ще им стане много мило да видят, че са постигнали нещо!
    Това звучи добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си