- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Болка при ...
Първо искам да кажа , че темата е сериозна.Момиче съм на 16.Когато мастурбирам не ме боли , но винаги след няколко часа или на другия ден започва да ме боли и продължава няколко дни.Девствена съм ако това е от значение.Някой може ли да помогне , на какво се дължи това ?
По полека го прави. То и аз като си ударя една злобна ме боли уя.
sladkata_bebz, като си мразиш никнейма, що си го сложила?![]()
Ее супер, че си помъдряла. Обичам умните жениПървоначално написано от sladkata_bebz
![]()
Къде си тръгнал с момичетата да се сравняваш...Първоначално написано от nrgbg
![]()
пръстите ти ако са кат кебапчета можи да си напраиш сериозни проблеми![]()
То в тия тяхните дупки какви ли не неща не влизат и излизат от ранна детска възраст, пък ти за едни пръсти...Първоначално написано от zobdog
![]()
Хм, наистина странен проблем. А къде те боли по-точно, ако мога да попитам![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
гърлото предполагамПървоначално написано от Ilikeliljon
![]()
Първоначално написано от AceXe
![]()
Смехът е здраве, а в тоя раздел бисери много!
![]()
![]()
Няма да позволим да се разболявамеПървоначално написано от TiffLacey
![]()
![]()
![]()
Дам...Първоначално написано от l0lz
![]()
Ами внимавай малко... все пак това място е нежно.Остра болка ли изпитваш или тъпа? Точно на мястото или малко по нагоре?
намери някои да цунка котенцето и ще забравиш дори и името си
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!
Малко се съмнявам, че това е причината ... При мен няма такива проблеми ...Първоначално написано от Rofl4e
![]()
една лизала сестра си друга пикала върху баща си таа пък като масторбира я боли няма нужда да споделяш върви направо при гинеколог той ще те оправи има едни неща такива железни дето проникват дълбоко под кожата![]()
Който иска да пишееее