.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм

Относно ползването на пяната за коса

Здравейте!

С голям зор се научих да си топирам косата и да използвам лака за коса що годе добре.. Но си остава проблема с използването на пяната за коса.. Незнам как да си слагам.. Пробвах няколко пъти, но незнам дали правя както трябва..

По колко пяна се слага.. докато се навлажни цялата коса от пяната и после се мачка докато изсъхне или как.. ?

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    ^Искаш да си начупиш косата с пяна ли?

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    Цитирай Първоначално написано от BlueCat
    ^Искаш да си начупиш косата с пяна ли?
    Ами да..

Моята коса попринцип е с тънък косъм и би трябвало да стане лесно.. Пък и не е напълно права, а тук-таме има някой чупка. По-скоро само към краищата.. Просто искам да пробвам как ще изглежда начупена.. Малко промяна.

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

Мега фен Аватара на iiordanova
    Имаш ли дифузер.. ?

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Аз си слагам на мокра коса, мачкам и суша със сешоара, а понякога, ако искам да е много къдрава - след като сложа пяна си връзвам косата на няколко по-малки кока, след няколко часа я развързвам и ефекта е .. уау :P
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    и аз правя същото .. на влажна коса слагам обилно количество пяна и започвам да я мачкам..след това си я връзвам на кок и след около половин час косата ми е супер..(и моята коса е като твоята)
    Успех!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Град
    София, България
    Ако нямаш дифузер, трябва да я вържеш. Иначе ме съмнява да стане, ако само я мачкаш. И количеството пяна не е чак да я намокриш. Аз слагам на влажна коса количество колкото 2 яйца ама не за начупване.

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    Нямам дифузер.. дори незнам какво представлява..

Значи.. трябва да е на мокра (влажна) коса, а не на суха, така ли.. ?

Ами това с коковете.. после чуплива ли е или къдрева.. щото не искам да стане прекалено буйна

Мерси за отговорите

Момиченцее съмм..

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    не..не трябва да ти е суха косата..на влажна ..
    и става чулива,а не къдрава..споко апък ако не се харесаш..измиваш я и си готова
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Град
    София, България
    ^ Да, на мокра коса. Аз например понякога след като се изкъпя слагам пяна, правя я на 2-3 охлювчета и на сутринта я пускам. Дали ще ти е много къдрава зависи от косата ти, на мен ми е доста, но след 1 час вече е спаднала и е супер

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    Цитирай Първоначално написано от slynchoo
    не..не трябва да ти е суха косата..на влажна ..
    и става чулива,а не къдрава..споко апък ако не се харесаш..измиваш я и си готова
    Ее, да но аз винаги в последния момент си оправям косата и все закъснявам и ако не ми хареса няма да има за кога да я мия..

Мерси за помоща, ще пробвам довечера като излизам, че ми омръзна винаги със шноличка да си хващам бретона назад и да го топирам..

Момиченцее съмм..

Мен вчера ме направиха и много се харесах.То не е сложно,просто с моята пяна преди не ставаше..Някаква забутана ще да е била.
    Значи:
    Леко влажна коса(не мокра,просто влажна).Нанасяш пяната и започваш да мачкаш с ръце.След малко включваш и сешоара и сушиш,като при сушенето НЕ спираш да мачкаш.
    Иии...готово.

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    Искам нещо такова да стане

http://4.bp.blogspot.com/_6iawGouWA3...iaRamirez2.jpg

но незнам дали е възможно..

Момиченцее съмм..

Повече от фен Аватара на plamka
    Да, с дифузер. Иначе с мачкане ама мн яко..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от p0iSsOonN
    Искам нещо такова да стане

http://4.bp.blogspot.com/_6iawGouWA3...iaRamirez2.jpg

но незнам дали е възможно..
    Ела 1 вечер да спиш у нас и на сутринта ще я имаш прическата...

ами зна4и .. аз си слагам пяна на мокра коса .. леко подсу6ена с кърпа ... навеждам надолу главата и по4вам да я ма4кам с пяна ... след това с дифузера .. пак наведена коса надолу ... и като се изправи6 (поне при мен ) ефекта е Wow ...hah
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Цитирай Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
    ами зна4и .. аз си слагам пяна на мокра коса .. леко подсу6ена с кърпа ... навеждам надолу главата и по4вам да я ма4кам с пяна ... след това с дифузера .. пак наведена коса надолу ... и като се изправи6 (поне при мен ) ефекта е Wow ...hah
    И при ме така..

ми пяната ~ 0от начало разклащаш и обръщаш над0лу п0сле си слагаш там к0лко едн0 яйце ;дд знам че е смешн0 и ак0 не стигне нали 0ще...не г0 обясних какт0 трябва н0 нищ0
    Тя за тебе е приятелка-
    ти за нея всичко
    когато сърцето ти се чувства пак самичко
    когато сълзите не спират и радоста избяга
    тогава до теб един човек остава

Град
    На слънцето :>
    Мокра коса, леко подсушена с кърпа, намачкана за 10тина минути с пяна (малко повече от размера на орех..), сушиш се с дифузера без да вдигаш главата, като намачкваш х количество коса и отгоре задържаш дифузера няколко секунди.. така докато косата не е напълно суха, дори и в корените. После оформяш и фиксираш с лак.

Фен Аватара на turboPantofka
    Град
    Sofiq
    Ето моя снимка като съм използвала пяна за коса http://prikachi.com/files/1042048V.jpg само я намачкам...не е голяма философия

Град
    Пловдив
    ^
    много добре е станало аз искам да постигна тоя ефект с маша,тъй като мразя пяни,то нещо не ми се получава
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Фен Аватара на turboPantofka
    Град
    Sofiq
    ^^ tonie__ с обикновена маша няма да стане така ...трябва да е по дебела т.е. с по-голям диаметър...иначе преди не използвах пяна ии си навивах косата влажна на охлювче или там както се казва ии сигурно сега когато слагам пяна тя стои все едно е накъдрена

Град
    Пловдив
    Офф,имам тънка маша,моля ви кажете какви прически мога да си правя с нея,защото вече се отчаях всички яки прически са с дебели маши
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Аз с пяна не успявам..Ползвам я само за обем .
    Правя същата операция, ама с гел.На абсолютно мокра коса, капеща още, слагам гел и мачкам, мачкам, мачкамм поне 10 минути.Гримирам се и пак мачкам, мачкам, докато ме заболят ръцете.Суша със сешоар и продължавам да мачкам.Накрая се получава това -> http://img35.imageshack.us/i/002wed.jpg/ .
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    На слънцето :>
    Абе вие сте луди Кви са тея коси от пяна и дифузер да стават така?

Аз със пяна стигам до този резултат:

А с гел се стига до този:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си