.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 140
    Ми на мен БЕЛ ми е лесен, но и математиката ми е лесна и все пак съм за БЕЛ.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    бел?! Аз граматиката я знам, правопис, пунктоация, всичко ми е на доста добро ниво... вече разсъждения къде ше ми трябват у живота... докато математиката... както съм и с техническа специалност... мдаа, математика ftw!

Математикаа

все ми е тая Равни са.Така или иначе не се напъвам за 6-ци и по двете,защото не са ми приоритет,но ако реша ще ги имам.Ако става дума за кое е по-важно - математиката - българският е тук,а математиката навсякъде

Математика

Математика.

Това не е само наука, а начин на мислене. Нейните приложения са почти всичко: физика, информатика, информационни технологии, електроника, сигнали и системи, синтез и анализ на алгоритми, дискретни структури, анализ и синтез на логически схеми, математически анализ, аналитична геометрия, астрономия, астрофизика, теория на вероятностите, комбинаторика, дискретна математика, архитектура, двигатели, машиностроене и уредостроене, авиационна техника .... не ме карайте да изброявам още технически дисциплини и специалности. Без математиката сега щяхме да сме едни тъпи маймуни, дето нямат нищо, щото са много тъпи, за да си го набавят. Бих казал че това, което е достойно да се нарече НАУКА е математиката и нейните приложения. Всичко друго е ала бала.

БЕЛ

Не можеш да бъдеш истински математик,без да бъдеш и малко поет.
    К.Вайерщрас

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от to6ominator
    Математика.

Това не е само наука, а начин на мислене. Нейните приложения са почти всичко: физика, информатика, информационни технологии, електроника, сигнали и системи, синтез и анализ на алгоритми, дискретни структури, анализ и синтез на логически схеми, математически анализ, аналитична геометрия, астрономия, астрофизика, теория на вероятностите, комбинаторика, дискретна математика, архитектура, двигатели, машиностроене и уредостроене, авиационна техника .... не ме карайте да изброявам още технически дисциплини и специалности. Без математиката сега щяхме да сме едни тъпи маймуни, дето нямат нищо, щото са много тъпи, за да си го набавят. Бих казал че това, което е достойно да се нарече НАУКА е математиката и нейните приложения. Всичко друго е ала бала.
    Съгласен съм, но не трябва да се подценяват и българският и литературата. Ако математиката развива логическият начин на мислене, то литературата също те кара да мислиш, но по по-естетически и креативен начин. Освен това е по-духовна наука. Не е хубаво да поценяваш другите науки и да казваш, че са "ала-бала". Според мен трябва да се отнасяш с уважение към всички науки и да не забравяш, че преди математиката е била философията. Искам да кажа, че всеки трябва да знае правилата на родния си език.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Фен
    Град
    софия
    Математика рулллз
    I'm sitting here in the boring room
    It's just another rainy Sunday afternoon
    I'm wasting my time
    I got nothing to do
    I'm hanging around
    I'm waiting for you
    But nothing ever happens

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    БЕЛ с две ръце и два крака.

btw - Tempest пише се пунктуация.

Loko Sofia
    Manchester United

БЕЛ защото мечо е дебел
    Математиката никога не съм я харесвала и разбирала.

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Бел..вдъхновява ме

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    БЕЛ.
    Мразя математика.
    +1

Град
    [На Метри От Земята]
    час на класа
    Просто аз

Естестествено че предпочитам българският език и литература.

Цитирай Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    БЕЛ.
    Мразя математика.
    +1
    +2
    ...i princut celunal jabata i tq stanala chudna golqma princesa s mnogo kaima i kashkaval..

Свободен час ми е любимото.. Математика.

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от oziris
    не, не е естествено!

аз например не виждам как есета и ЛИС-ове ще ми помогнат в бъдеще... докато математиката винаги я ползваме, дори да не се усещаме сметката в кафето, парите за купончето

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    Цитирай Първоначално написано от oziris
    не, не е естествено!

аз например не виждам как есета и ЛИС-ове ще ми помогнат в бъдеще... докато математиката винаги я ползваме, дори да не се усещаме сметката в кафето, парите за купончето
    Eсетата и ЛИС-овете ти помагат да мислиш и да разсъждаваш. Ако не ги харесваш обаче, няма как да го забележиш това.

Град
    Дружба
    даа, много ми помагат да мисля и да разсъждавам... по какъв начин автора е използвал еди кой си похват, да, това ше ми трябва много... точно НИКОГА! Есета да, ама по психология/етика/право/философия... не и по литература пък и аз не разтягам локуми, нито преписвам и винаги правя есета по 1 страничка.. кратко, ясно, точно... каквото ше ми трябва нататък в живота и винаги получавам 4.. но не се оплаквам, или по-скоро не ми дреме.

Много знаеш пък какво ще ти трябва в живота, че да кажеш отсега... Тея интерпретации се правят с цел анализиране произведението на някого. Не вярвам умението да анализираш да не ти трябва занапред, но както си решиш.

Цитирай Първоначално написано от montana6
    Много знаеш пък какво ще ти трябва в живота, че да кажеш отсега... Тея интерпретации се правят с цел анализиране произведението на някого. Не вярвам умението да анализираш да не ти трябва занапред, но както си решиш.
    Да, много точно казано.
    Дори и само една книга да прочетеш, пак ще има смисъл - защото си развиваш въображението, научаваш нови думи, термини, а и четеш по-правилно от преди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си