- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Математика с/у БЕЛ
рядко се среща момиче да предпочете точна наука пред разтягане на локуми.. а по литература са точно такива глупости..
предпочитам да ми дадат това, това и това като правила и да следвам тях... а не да разсъждавам какво може би си е помислил автора, какви похвати е използвал, какъв смисъл е предал на творбата си (която най-често си е чист разказ, роман или каквото и да е, без никакви смисли)... и естествено това, което аз мисля на есетата, не се харесва на учителката ми, защото тя иска моето мнение да е като нейното (което, и пистолет да ми опрат в главата, няма да се промени)...
Overall Stats:
БЕЛ - БЕЛshits
Математика - Friggin' rulez![]()
Пффф, и на мен. Госпожата не е чак толкова зле, ама на класа ни прави някви магии...Първоначално написано от ShtrudeL
Урочасва ли ни, кво ни прави, не знам, ама е много зле положението.
МАТЕМАТИКАТА естествено!!! Тази наука е основа на толкова много други... По-интересна е, точна е, няма неопределености или парадокси като в биологията например. И най-вече - кофтито при литературата е, че едно нещо от текста всеки си го тълкува различно и трябва да се съобразяваш с даскала си за това, кое тълкувание е най-вярно. Докато при математиката всичко е точно... или ти е верен отговорът, или ти е грешен. Въпреки това математиката от нашия клас я обичаме само 3-ма човека.![]()
И ще завърша с това:
П.П. И все пак по БЕЛ винаги съм имала шестици. Вярно, че понякога литературата ми куца и ме мързи да чета дългите-предълги планове, анализи, да уча милиарди термини и такива работи.Първоначално написано от Tempest
Но винаги гледам да пиша грамотно. Във форума често допускам по-диалектен и простоват език, все пак имам нужда от outlet някакъв и да си позволя и аз НЕКФЪ ПРОСТАЩИНЪ, дори запетайки изпускам, но съзнателно не ги поставям... не че не знам къде се пишат.
БЕЛ!!!!!!!
Математика. За точните науки.
Английски![]()
На мен нито едно от двете не ми харесва, но се пак ги уча щото са важни. Например отиваш в магазина...
... и зимаш нещо отказваш се от него после пак зимаш др нещо после го връщаш и продавачката земе та ти лепне някоя голяма сума щото си балък и не можеш да сметнеш кфо и колко си зел.
Ако по български не си внимавал и си упуснал членуването или по зле местоименията и някой ден ти се наложи да излезеш да говориш нещо пред хора и кажеш нещо от рода " Ще ми го даде вие то после на менЕ"и кфо после сички ХАахАха
И накрая: Хора не ми слушайте глупостите аз след втората бира почва да ме хапе главата
БЕЛ, въпреки, че госпожата ме мрази, защото всеки път ни хваща да говарим докато разказва ... И по математика е същото, но БЕЛ повече ми харесва![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
БЕЛ![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Първоначално написано от Snickers
БЕЛ.
Математиката ми вървеше до преди две години. От тогава до сега съм на 0.. Не ми се отдава и това е.
По Бълг. ез. и Литература нямам никакви проблеми.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
БЕЛ![]()
математиката не ми върви и не я харесвам![]()
бел, бел, бел, бел, бел, бел, бел, бел, бел, бел, бел, бел и пак бел![]()
математикат ами писна (след като карах 10 часа на седмица миналата година)