- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- каквото стане на морето си остава на морето
Първоначално написано от Punisherrr
Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..
+1Първоначално написано от mysterious93
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
изглежда любовта ви е обзела яко и като станете на 50-60 като се обарнете назад ще сте били с 2-3 момичета неможете да направите сравнение
Е като няма любов какво да правим - всички да си умрем девствениТова лято ми беше уникално преживяване точно заради такива летни авантюри, в който успяваш да запазиш един уникален спомен в себе си
и в повечето случай траят само няколко дни, което също е добре, защото има много интересни хора, чакащи да те срещнат за нещо ново
А за любов ще му мислим на 30
![]()
Летните флиртове особено безгрижието на морето е много много яко нещо,секс за една нощ на морето,що не? Предпазни средства колкото щеш и тва е. На мен ми се е случвало и спомена ми е много приятенНяма лошооо
![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
е то имало и добре мислещи хора тукПървоначално написано от Jeannie
![]()
![]()
Е то може и на улицата бе... ако има желание и от вдете страни за ..едно бързо.. що пък не. Е верно ще се наложи да ползвате презервативи... ама няма лошо.
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
защо не![]()
![]()
![]()
секса не е най важен
+++Първоначално написано от Punisherrr
Няма значение дали съм с приятел или без ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
В определен момент и при определени обстоятелства, никой не би отказал пари или секс. Пък на кой каквато ще да му е ценностната система. Така че не се косете, всеки да прави каквото му се ще, и без това нищо друго на тази планета не е както трябва да е.![]()
и дай по този случай да си прецакаме живота, защото нищо не е както трябва .. вместо да се стараем да го оправим до известна степен ..Първоначално написано от PaulCrewe
![]()
ето ти един пример .. вместо да слагаш всички под общ знаменател се замисли малко, че не всички са еднакви .. и това "никой не би отказал пари и секс" изобщо не е вярно ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3