.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Град
    Дупи
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Море,планина,село... секса без любов не важи за мене.
    Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..

Супер фен Аватара на Amateur
    Така е!

Това да не ти е Лас Вегас...

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    Мислим че ще ти заключат темата щото не е на кирилица

ами защо не? няма нищо лошо.. само да не се прихване някоя болест а после ако искаш да опознаеш човека отсреща (щото някои се надяват да намерят връзка пък то..) 98% е сигурно че ще останеш разочарован или ще е мн кух/а или нищо общо като интереси, хобита, предпочитания.. така че по добре квото се случи на морето там и да си остане без да се дълбае..
    +1
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    balgarsko
    изглежда любовта ви е обзела яко и като станете на 50-60 като се обарнете назад ще сте били с 2-3 момичета неможете да направите сравнение

Е като няма любов какво да правим - всички да си умрем девствени Това лято ми беше уникално преживяване точно заради такива летни авантюри, в който успяваш да запазиш един уникален спомен в себе си и в повечето случай траят само няколко дни, което също е добре, защото има много интересни хора, чакащи да те срещнат за нещо ново А за любов ще му мислим на 30

Летните флиртове особено безгрижието на морето е много много яко нещо,секс за една нощ на морето,що не? Предпазни средства колкото щеш и тва е. На мен ми се е случвало и спомена ми е много приятен Няма лошооо
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Град
    balgarsko
    Цитирай Първоначално написано от Jeannie
    Е като няма любов какво да правим - всички да си умрем девствени Това лято ми беше уникално преживяване точно заради такива летни авантюри, в който успяваш да запазиш един уникален спомен в себе си и в повечето случай траят само няколко дни, което също е добре, защото има много интересни хора, чакащи да те срещнат за нещо ново А за любов ще му мислим на 30
    е то имало и добре мислещи хора тук

Е то може и на улицата бе... ако има желание и от вдете страни за ..едно бързо.. що пък не. Е верно ще се наложи да ползвате презервативи... ама няма лошо.

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

дф

секса не е най важен

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Море,планина,село... секса без любов не важи за мене.
    +++

Няма значение дали съм с приятел или без ..

В определен момент и при определени обстоятелства, никой не би отказал пари или секс. Пък на кой каквато ще да му е ценностната система. Така че не се косете, всеки да прави каквото му се ще, и без това нищо друго на тази планета не е както трябва да е.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от PaulCrewe
    В определен момент и при определени обстоятелства, никой не би отказал пари или секс. Пък на кой каквато ще да му е ценностната система. Така че не се косете, всеки да прави каквото му се ще, и без това нищо друго на тази планета не е както трябва да е.
    и дай по този случай да си прецакаме живота, защото нищо не е както трябва .. вместо да се стараем да го оправим до известна степен ..

ето ти един пример .. вместо да слагаш всички под общ знаменател се замисли малко, че не всички са еднакви .. и това "никой не би отказал пари и секс" изобщо не е вярно ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си