Значи аз съм момчето което ревеше което искаше да се самоубива заради момичето на живота му което всичко даваше за нея ...никога не й давах зор за секс или за нищо защото беше малка ... тя имаше мн повече пари от мен аз се сдухвах ... и сега разбрах че се забива с некъв мн хуваб с много пари ... и тя е казала представяш ли си да ме изчука и да да не е хубав ... а тя беше момичето което казваше че няма да се ебе че не я интересуват парите че не я инт колко си хубав и такива неща ... тя е на 14 ... И НАИСТИНА СЕ ЧУСТВАМ ПРЕДАДЕН,ИЗМАМЕН И КАКЪВ ЛИ НЕ ... 8 месеца кво ли не правих за нея ревал съм нищо и нищо обичах я с цялото ми сърце... И СЕГА ЩЕ СЕ ЕБЕ С НЕКЪВ ДЕТ НЕ ГО ПОЗНАВА ... не ме яд че не съм я ебал не ми е до секса просто е супер гадно да разбереш,че човек да се подиграва с теб ... явно парите са 1 от главните неща ... любовта за нищо я нямат и обичам те го казват като здрасти ... смело казвам че за мен в мойте очи стана курва а наистина МНОГО Я ОБИЧАХ !!! Знам че имам много правописни грешки но в момента съм адски ядосан ... мн ми е гадно ... и аз си се занимавам вече с др момиче но като разбрах това