.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

скъса се презарватива

значи вапроса ми е следния.с моята както го правехме и го исакрвам презарватива цял.пак почвам и се скуса и маи го усетих и продалйих макс 1 2 мин.и спрях бес да свършвам .та вапроса ми е каф е шанса да е забременяла. не ми пишете такива като колко такива теми има и др.отг ми на вапроса ако може

Повече от фен Аватара на smeshnik
    Град
    Столицата
    Български език пич...

Град
    Maina Town
    малък, но го има
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Не вярвам да е станало нещо.

Между другото, пишеш отвратително.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Шансът.. никой не знае какъв е ... пресметните дали е възможно да е във фертилен ден, т.е. в овулация..
    Аз пък друго да те питам.. понеже досега СЛАВА БОГУ! презерватив не ми се е късал.. възможно ли е да се скъса и да не разбереш в смисъл.. да има малка дупчица незабележима.. или винаги ако се скъса се скъсва яко и няма начин да не се усетиш ? и също ако се скъса презерватива по време на секс момчето усеща ли ?

а какъв е бил презерватива ? ако е бил със спермициращ лубрикант няма страшно
    life always win, you always lose, it's never-ending cycle

Ако не си свършил в нея - абсолютно никакъв шанс няма да е бременна!Така че споко!
    МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!

Цитирай Първоначално написано от sexyyyy93
    Ако не си свършил в нея - абсолютно никакъв шанс няма да е бременна!Така че споко!
    Чак пък абсолютно никакъв, не бих казала..

Чак пък абсолютно никакъв, не бих казала.. Smile
    Че от въздуха ли ще забременее момичето?!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Има едно нещо,наречено предеякулационна течности и от нея МОЖЕ да се забременее.Преди да се показваш колко знаеш,поне научи нещата като хората
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    сакън да не се скъса презерватив, изтече , край , ще станем колкото Китай заради него... На момчето постоянно му тече спермата, той е чудо, има 5 литра сперма. Нали не е свършвал в нея , а и не ми се вярвал за 1-2 мин. да е бил към свършване така че ...
    ШАНСА Е НУЛЕФ , ZERO , КАПУТ , 0% , няма да имате бебе, ще си живеете живота 2мата , но не като родители. Айде Притеснявай се да не ти лепне някаква болест, а не за глупости
    Станислава

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Има едно нещо,наречено предеякулационна течности и от нея МОЖЕ да се забременее.Преди да се показваш колко знаеш,поне научи нещата като хората
    Тва е България все пак.. Всеки иска се напрай на умен, ама..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    сакън да не се скъса презерватив, изтече , край , ще станем колкото Китай заради него... На момчето постоянно му тече спермата, той е чудо, има 5 литра сперма. Нали не е свършвал в нея , а и не ми се вярвал за 1-2 мин. да е бил към свършване така че стига сте го панирали!
    ШАНСА Е НУЛЕФ , ZERO , КАПУТ , 0% , няма да имате бебе, ще си живеете живота 2мата , но не като родители. Айде Притеснявай се да не ти лепне някаква болест, а не за глупости
    Капут означава "счупен" на немски, ако тва имаш в предвид и не се връзва с тва дет казваш.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

бе де да знам , ся се прибирам от кафе малко почерпан , а и на тоя автор ниииииииииииииищо не мой му разбера
    Станислава

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    точно така! Браво Extremescream.. тряа да спориш като имаш аргументи и то верни.. тцтц от въздуха.. боже боже...
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Нарочно ли написа така темата?

Град
    незнам
    знаеш ли вица за иванчо ?
    бащата на иванчо му купил колело но се спукала гумата на колелото и той паднал и умрял и баща му написал на надгробната плоча : Сине от скъсана гума те направих от скъсана гума си отиде.
    KO6MARA GSI 16V RISSE

И в тази предеякулационна течност има твърде малко сперматозоиди, за да се забременее!

Цитирай Първоначално написано от uBo
    знаеш ли вица за иванчо ?
    бащата на иванчо му купил колело но се спукала гумата на колелото и той паднал и умрял и баща му написал на надгробната плоча : Сине от скъсана гума те направих от скъсана гума си отиде.
    XD

Град
    незнам
    И в тази предеякулационна течност има твърде малко сперматозоиди, за да се забременее!
    но пак има шанс
    KO6MARA GSI 16V RISSE

Цитирай Първоначално написано от uBo
    но пак има шанс
    Абе ти недей тъй.. малко ама достатъчно.. за оплождането трябва 1 сперматозоид.. вярно е,че шанса е минимален, но за съжаление го има..

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Не вярвам да е станало нещо.

Между другото, пишеш отвратително.
    +1 и ДА има шанс да се забременее от предеякулационната течност...

и аз пак не знам де се намирам Ама ако искате може да вземете Ескапел. Но не е нужен защото не мисля , че е станал гаф. А и ако и закъснее направете тест
    Станислава

но пак има шанс Mad
    По твоята логика повечето двойки, които правят секс без презерватив трябва да имат деца!Еее, де да беше така лесно...

но пак има шанс Mad
    По твоята логика повечето двойки, които правят секс без презерватив трябва да имат деца!Еее, де да беше така лесно...
    Ами общо взето всичко е една голяма хипотеза... Когато е за мизерията стават лошите работи.. Някои са късметлии, други - не. Затова залагаш на сигурно и се надяваш да си избранник на съдбата..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си