- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- скъса се презарватива
значи вапроса ми е следния.с моята както го правехме и го исакрвам презарватива цял.пак почвам и се скуса и маи го усетих и продалйих макс 1 2 мин.и спрях бес да свършвам .та вапроса ми е каф е шанса да е забременяла. не ми пишете такива като колко такива теми има и др.отг ми на вапроса ако може
малък, но го има
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Не вярвам да е станало нещо.
Между другото, пишеш отвратително.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Шансът.. никой не знае какъв е ... пресметните дали е възможно да е във фертилен ден, т.е. в овулация..
Аз пък друго да те питам.. понеже досега СЛАВА БОГУ! презерватив не ми се е късал.. възможно ли е да се скъса и да не разберешв смисъл.. да има малка дупчица незабележима.. или винаги ако се скъса се скъсва яко и няма начин да не се усетиш ?
и също ако се скъса презерватива по време на секс момчето усеща ли ?
а какъв е бил презерватива ? ако е бил със спермициращ лубрикант няма страшно![]()
life always win, you always lose, it's never-ending cycle
Ако не си свършил в нея - абсолютно никакъв шанс няма да е бременна!Така че споко!![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
Чак пък абсолютно никакъв, не бих казала..Първоначално написано от sexyyyy93
![]()
Че от въздуха ли ще забременее момичето?!Чак пък абсолютно никакъв, не бих казала.. Smile![]()
Има едно нещо,наречено предеякулационна течности и от нея МОЖЕ да се забременее.Преди да се показваш колко знаеш,поне научи нещата като хоратаПървоначално написано от sexyyyy93
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
сакън да не се скъса презерватив, изтече , край , ще станем колкото Китай заради него... На момчето постоянно му тече спермата, той е чудо, има 5 литра сперма.Нали не е свършвал в нея , а и не ми се вярвал за 1-2 мин. да е бил към свършване така че ...
ШАНСА Е НУЛЕФ , ZERO , КАПУТ , 0% , няма да имате бебе, ще си живеете живота 2мата , но не като родители. АйдеПритеснявай се да не ти лепне някаква болест, а не за глупости
![]()
Станислава
Тва е България все пак.. Всеки иска се напрай на умен, ама..Първоначално написано от Extremescream
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Капут означава "счупен" на немски, ако тва имаш в предвид и не се връзва с тва дет казваш.Първоначално написано от t0d1t0
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
бе де да знам , ся се прибирам от кафе малко почерпан , а и на тоя автор ниииииииииииииищо не мой му разбера![]()
Станислава
точно така! Браво Extremescream.. тряа да спориш като имаш аргументи и то верни.. тцтц от въздуха.. боже боже...Първоначално написано от Extremescream
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
знаеш ли вица за иванчо ?
бащата на иванчо му купил колело но се спукала гумата на колелото и той паднал и умрял и баща му написал на надгробната плоча : Сине от скъсана гума те направих от скъсана гума си отиде.
KO6MARA GSI 16V RISSE
И в тази предеякулационна течност има твърде малко сперматозоиди, за да се забременее!Има едно нещо,наречено предеякулационна течности и от нея МОЖЕ да се забременее.Преди да се показваш колко знаеш,поне научи нещата като хората![]()
XDПървоначално написано от uBo
но пак има шансПървоначално написано от sexyyyy93
![]()
KO6MARA GSI 16V RISSE
Абе ти недей тъй.. малко ама достатъчно.. за оплождането трябва 1 сперматозоид.. вярно е,че шанса е минимален, но за съжаление го има..Първоначално написано от uBo
+1 и ДА има шанс да се забременее от предеякулационната течност...Първоначално написано от LovelyGirl
и аз пак не знам де се намирамАма ако искате може да вземете Ескапел. Но не е нужен защото не мисля , че е станал гаф. А и ако и закъснее направете тест
![]()
Станислава
По твоята логика повечето двойки, които правят секс без презерватив трябва да имат деца!Еее, де да беше така лесно...но пак има шанс Mad
Ами общо взето всичко е една голяма хипотеза... Когато е за мизерията стават лошите работи.. Някои са късметлии, други - не. Затова залагаш на сигурно и се надяваш да си избранник на съдбата..Първоначално написано от sexyyyy93