- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- скъса се презарватива
заредете се с памперси все пак , никой не е пострадал като се е подготвил ..![]()
in defense of our dreams...
Ае такъв циганин кат тебе дет го е писал тва, дано да е забременяла, ти го абортира в устенцата...![]()
пссст..
А между другото, кога го направихте с приятелката ти, тоест кога се скъса презервативът ?
според мен за това спермицидните презервативи са най-добре и да стане фал поне не е бременна![]()
life always win, you always lose, it's never-ending cycle
ама и ти можеш ли да четеш... Ей така си напъни мозъчето и прочети...Първоначално написано от DIVINE_TIME
Значи въпроса ми е следния - с моята както го правехме и го изкарвам презерватива цял. Пак почвам и се скъса и маи го усетих и продължавам максимум 1 2 мин. и спрях без да свършвам. Та въпроса ми е какъв е шанса да е забременяла. Не ми пишете такива като колко такива теми има и др.отг ми на въпроса ако може.
и да добавя едно голямо +-че
никой ли не се усети , че темата е ебавка![]()
Станислава
+1Първоначално написано от DIVINE_TIME
леле за да скъсаш презерватива начи си ръгал кат кон мойто момче
Според мен няма кой знаек какъв шанс да е бременна![]()
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
Еееее егати презервативите маан! Китайски са усетих аз! Няма шанс щом си разбрал и си го извадил... пхее то да не става така... ни съ притисняяъй!
благодаря на всички за отговорите.не пиша правилно заради фонетиката.а тоя bombshell ако го набарам с юмруците на живо ша го сасипа.
http://vbox7.com/play:9750e25c покажи и клипчето![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от monincetyyy
A i dano ni6to i nqma na priqtelkata ti
Скъса капута а, еми стават и такива аварии![]()
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
Никой не е казал,че няма такава течност,но от нея просто не се забременяваПървоначално написано от Extremescream
![]()
Не е бременна,не се коси за тъпотии.
Хаха не се забременявало...това,че не се случва често не значи,че не може...разбрете го... Всичко е възможно за жалост!Първоначално написано от tydi
![]()
Шансове винаги има да се забременее когато се прави без презерватив или когато се скъса, макар и малък съществува такъв шанс.
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".