.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    abe taq nared li e da ti se sardi za takova ne6to.da se radva 4e ima mom4eta kato tebe.6toto pove4eto 6tqha da q naebat i posle kato zabremenei 6tqha i kajat se spasqva.da ne ti puka za taq.po dobre si hvani nqkoi dr momi4e i na taq nikfo vnimanie poe4e.

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Не! Не си виновен. Просто онази е куха, като изгнил дънер, и не знае що е то да гледаш дете и какво е приложенито на презерватива. Изобщо не заслужава твоето внимание, защото ти си постъпил много разумно. Евала! Остави я тази, да прогресира с междукраката напред...

*Стар ник - sladkata_bebz

Цитирай Първоначално написано от tsoko
    Много добре си направил маани я тая патка заспала тя ако се чука с всеки ти не бъди като нея
    +

НЕ СИ СГРЕШИЛ! Мисля,че си постъпил по най-добрия начин.А това че ти се сърди ... Не осъзнава какъв риск е могла да поеме.Добре е че поне ти си бил с акъла си
    Got me feeling like extaZy...

А тя що не си носи
    I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
    So U Stay TOPLESS !
    I Live Topless, My Girl Topless...

Супер фен Аватара на l0lz
    Не си виновен е, пич.. Гордея се с теб, даже. По- добре ли е ти кажат: "Ше стааш баща!", отколкото да се лишиш от единия секс..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Повече от фен Аватара на YourPoison
    добре си направил !

сПОред мен момичето е толкова тъпо ,че просто не можеш да си представиш а на теб евала момче повече като тебе да има

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не не си виновен ... а за нея изобщо не я търси Много са м изабавни такива ... искат да се ... без презервативи и после "Ама бременна ли съм?" ...

Град
    Gabr0v0
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Както всеки нормален човек ще ти каже - правилно си постъпил разбира се!

Тая госпожичка трябва да ти благодари,а не да се цупи. Не се занимавай с такива утрепки...
    ++

Re: Виновен ли съм !?!

Цитирай Първоначално написано от travmiriaN
    значи , темата може да ви се стори на тъпа , но ако има желаещи нека да отговорят.
    Преди няколко месеца с класа ми бяхме на хижа и докато си стоях в стаята едно от момичетата дойде , поговорихме и след известно време започнахме да се натискаме . целувахме се , любовни игрички ала бала и след малко тя каза че иска да го направи с мене , аз се съгласих но нямахме презарватив (имах но го услужих на приятел) и в край на сметка не го правихме поради липсата на предпазни средства.тя ми се разсърди и до края на годината не ми говореше(разбира се опитах се да говоря с нея но тя ме избягваше). сега и звъня не си вдига телефона сигурно още ми се сърди. та искам да попитам в този случай вие какво бихте направили и дали съм сгрешил с постъпката си.
    Тъпото е, че май ти е съученичка. В крайна сметка, не мислиш ли, че е била подпийнала, за да иска толкова много и да не й пука? В смисъл, ти би трябвало да я познаваш що за човек е. Ако не е било от алкохола, би могла да ти предложи навсякъде да го направите, не точно в хижата...

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    не си виновен браво за зрялата ти постъпка също!

Не си виновен ти,просто се е получила неловка ситуация и тя се притеснява да говорите за това

Град
    МеЛмАк
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Не! Не си виновен. Просто онази е куха, като изгнил дънер, и не знае що е то да гледаш дете и какво е приложенито на презерватива. Изобщо не заслужава твоето внимание, защото ти си постъпил много разумно. Евала! Остави я тази, да прогресира с междукраката напред...
    и на теб едно евала по-добре неможе да се каже
    Насилието никога не е решението,но е добра алтернатива
    Никога не яж жълт сняг
    Винаги помни ,че си уникален точно като всички останали

Супер фен Аватара на Amateur
    Евала че не си го направил без,аз нямаше да издържа....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си