.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    wildchildd,мерси

пърпъл дрийм,единственото тъпо нещо е че те не са толкова гадни спрямо мен,обаче 1 като стане с гъза нагоре ако му се мярна пред погледа веднага почва да ме обижда...и другите задници го подкрепят и става нещо ужасно

иначе мерси на вс. за отговорите
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Просто момчетата са говеда. И на седем и на четиринайсет и на трийсет години, пак са същите олигофрени. Някои го прикриват, други - не. Някои просто са по-свястни от други. Това е...
    Просто, лесно и ясно...

+1

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    wildchildd,мерси

пърпъл дрийм,единственото тъпо нещо е че те не са толкова гадни спрямо мен,обаче 1 като стане с гъза нагоре ако му се мярна пред погледа веднага почва да ме обижда...и другите задници го подкрепят и става нещо ужасно

иначе мерси на вс. за отговорите
    Дай снимка на тяло то само с лице не става

Град
    Heaven
    хах ремикс912,на тоя компютър нямам друга така че :

Град
    BurgasS
    Трай трай още една година, до 10-11 клас акъла им е като на деца.Бъди малко по наперена и отворена и в моето даскало моите наборчета бяха такива преди..ебаваха се с всеки втори от класа

Просто момчетата са говеда. И на седем и на четиринайсет и на трийсет години, пак са същите олигофрени. Някои го прикриват, други - не. Някои просто са по-свястни от други. Това е...
    Просто, лесно и ясно...
    Ето това е истината! :P
    И мисля, че момчетата те харесват и за това толко те закачат - ако им беше безразлична, нямаше да те забелязват. Този техен подход просто показва кви лапета са още - все пак големите хора като харесат някоя жена и подаряват цветя, а не й казват, че е тъпа. И наистина имай повече самочувствие.
    пп. Мн яка снимка.

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    все пак големите хора като харесат някоя жена и подаряват цветя, а не й казват, че е тъпа.
    пп. Мн яка снимка.

това ме уби
    иначе мерси

аз имах същия проблем ама като по4нах да ги затапвам и да '' отвръщам на удара '' с пълна сила и спряха , ина4е и аз не виждам кво ти се подиграват мн си си добре даже а пък и щом приятелките ти те подкрепят супер. не се притеснявай от бой дори да те ступат (малко вероятно) щом имаш по големи фр мом4ета после ти ще гледаш как бият тях , 4е после и с пръст няма няма да те пипнат \/

депресий лаина телевизията и илюминатите са виновни
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Затапвай ни ^^
    Като сме такива сме такива, поне сега никои от момчетата не се заяждаме с момиче в моя клас конкретно но просто не се познаваме....

И... надявайки се да не го използваш прекомерно - ако искаш да си връщаш - най - гадното нещо за едно момче е да му казваш че е гей, обратен, педераст и всичко такова..
    Просто за почти всяко момче ще намериш нещо което с някой друг ще оприличите като педерастко и повече това момче едва ли ще те погледне в очите

Тормозили са ме много така за радост тогава бях на 8мото небе в дясно и ми дремеше на тийнейджърския та можех да ги игнорирам и да доказвам че е обратното по колкото си искам начини или да ги унижавам без да казвам повече от 3 думи в отговор на 2 изречения обяснения що съм обратен или мека китка

мм накратко едва ли съм помогнал с нещо много но наистина по обидно от това че сме гейове не можеш да кажеш...
    Самотен или не, дясната ръка винаги на лице

Град
    around the world !
    Цитирай Първоначално написано от istinska95
    мнението ми е за да се държат момчетата с теб добре трябва си к***а и постоянно да се вреш в тях и да им се сваляш ... всички момчета сатакива за жалост . момчетата убиждат момичета които не им обръщат внимание оплюват ли как не и на следващия ден тия момичета като отидат и тръгват да им се навират вече са първи приятели

Ахахахахааххаа, е няма такава простотияя

1. Точно на така наречените "курви" никой им няма уважението и те са най-подиграваните, колкото и да не ти се вярва. Може в един период тя да е обожествявана - красавица,а-у, но след време всички я наричат с едно - КУРВАТА ! Защото тя няма с какво да впечатли освен със сексуалните си "походи" по всеки срещнат.
    2. Когато си недостъпна за едно момче, си му много по-интересна и това не е повод да те обижда, точно обратното. Момиче, което уважава първо себе си и си има достойството, печели наистина голямо уважение.
    3. Трябва да си адски изпаднала и да нямаш грам мозък, за да тръгнеш да правиш такива неща, че да им се "навираш" само и само, за да не те обиждат. Личното достойство и гордост преди всичко ! По-добре такива "обиди", отколкото ти сама да знаеш за себе си, че си парцал !

Авторке, няма да се плашиш, да не ти пука от никой, щом имаш приятели от горните класове - общувай си с тях, твоите набори и съученици да не те интересуват. Почни и ти да им натриваш носовете, едва ли са "адските красавци"

Град
    asfasfasfasfasfas
    Ако си грозна - Защо, по дяволите, питаш изобщо?!
    Ако си що-годе - Ми, като малки не мислим за секс.
    Ако си задръстена - No Comment.

Просто, лесно и ясно...
    Браво с такова разсъждение са в 1ви клас.Типична феминистка.

по темата не знам какви са тези момчета но ме съмнява без причина да ти се нахвърлят
    I am your God so WORSHIP ME!
    Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
    It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
    Niksq :* (hug)

Научи се да не ти пука.
    Казват ти, че си грозна => ти знаеш, че не си (ако не знаеш, втълпи си го, малко самочувствие не е излишно) . И, спокойно, когато ги надцакваш с игнор, определено млъкват. Не показвай емоция, било раздразнение или натъжаване от думите им. Или скоро ще им доскучее, или ще продължат да измислят такива глупости. Тогава вече стани, и ги дари с някоя и друга по-груба дума (ако си остроумна и успяваш да обърнеш собствените им думи срещу тях - това е страшно полезно).
    А и не мога да те разбера. Защо имаш нуждата те да се отнасят с теб добре? Не ги отразявай, живей си живота с приятелите си, явно тези недорасли пикльовци не заслужават да общуват с теб.. ;] Излизаш си в междучасието, отиваш при най-добрия си приятел, и се връщаш за часа...Какво сложно има?

явно си грозничка и нямаш авторитет
    lonely walker... Лицааааааа..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си