- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- отношенията ми с момчетата
wildchildd,мерси![]()
пърпъл дрийм,единственото тъпо нещо е че те не са толкова гадни спрямо мен,обаче 1 като стане с гъза нагоре ако му се мярна пред погледа веднага почва да ме обижда...и другите задници го подкрепят и става нещо ужасно
иначе мерси на вс. за отговорите![]()
Първоначално написано от LambOfGod
+1
Дай снимка на тяло то само с лице не ставаПървоначално написано от bloodyF
Трай трай още една година, до 10-11 клас акъла им е като на деца.Бъди малко по наперена и отворена и в моето даскало моите наборчета бяха такива преди..ебаваха се с всеки втори от класа![]()
Ето това е истината! :PПървоначално написано от LambOfGod
И мисля, че момчетата те харесват и за това толко те закачат - ако им беше безразлична, нямаше да те забелязват. Този техен подход просто показва кви лапета са още - все пак големите хора като харесат някоя жена и подаряват цветя, а не й казват, че е тъпа.И наистина имай повече самочувствие.
![]()
пп. Мн яка снимка.![]()
аз имах същия проблем ама като по4нах да ги затапвам и да '' отвръщам на удара '' с пълна сила и спряха , ина4е и аз не виждам кво ти се подиграват мн си си добре дажеа пък и щом приятелките ти те подкрепят супер. не се притеснявай от бой дори да те ступат (малко вероятно) щом имаш по големи фр мом4ета после ти ще гледаш как бият тях , 4е после и с пръст няма няма да те пипнат \
/
депресий лаина телевизията и илюминатите са виновни
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Затапвай ни ^^
Като сме такива сме такива, поне сега никои от момчетата не се заяждаме с момиче в моя клас конкретно но просто не се познаваме....
И... надявайки се да не го използваш прекомерно - ако искаш да си връщаш - най - гадното нещо за едно момче е да му казваш че е гей, обратен, педераст и всичко такова..
Просто за почти всяко момче ще намериш нещо което с някой друг ще оприличите като педерастко и повече това момче едва ли ще те погледне в очите![]()
Тормозили са ме много така за радост тогава бях на 8мото небе в дясно и ми дремеше на тийнейджърския та можех да ги игнорирам и да доказвам че е обратното по колкото си искам начини или да ги унижавам без да казвам повече от 3 думи в отговор на 2 изречения обяснения що съм обратен или мека китка![]()
![]()
мм накратко едва ли съм помогнал с нещо много но наистина по обидно от това че сме гейове не можеш да кажеш...
Самотен или не, дясната ръка винаги на лице
Първоначално написано от istinska95
Ахахахахааххаа, е няма такава простотияя![]()
![]()
1. Точно на така наречените "курви" никой им няма уважението и те са най-подиграваните, колкото и да не ти се вярва. Може в един период тя да е обожествявана - красавица,а-у, но след време всички я наричат с едно - КУРВАТА ! Защото тя няма с какво да впечатли освен със сексуалните си "походи" по всеки срещнат.
2. Когато си недостъпна за едно момче, си му много по-интересна и това не е повод да те обижда, точно обратното. Момиче, което уважава първо себе си и си има достойството, печели наистина голямо уважение.
3. Трябва да си адски изпаднала и да нямаш грам мозък, за да тръгнеш да правиш такива неща, че да им се "навираш" само и само, за да не те обиждат.Личното достойство и гордост преди всичко ! По-добре такива "обиди", отколкото ти сама да знаеш за себе си, че си парцал !
![]()
![]()
Авторке, няма да се плашиш, да не ти пука от никой, щом имаш приятели от горните класове - общувай си с тях, твоите набори и съученици да не те интересуват. Почни и ти да им натриваш носовете, едва ли са "адските красавци"![]()
Ако си грозна - Защо, по дяволите, питаш изобщо?!
Ако си що-годе - Ми, като малки не мислим за секс.
Ако си задръстена - No Comment.
Браво с такова разсъждение са в 1ви клас.Типична феминистка.Първоначално написано от LambOfGod
по темата не знам какви са тези момчета но ме съмнява без причина да ти се нахвърлят
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)
Научи се да не ти пука.![]()
Казват ти, че си грозна => ти знаеш, че не си (ако не знаеш, втълпи си го, малко самочувствие не е излишно) . И, спокойно, когато ги надцакваш с игнор, определено млъкват. Не показвай емоция, било раздразнение или натъжаване от думите им. Или скоро ще им доскучее, или ще продължат да измислят такива глупости. Тогава вече стани, и ги дари с някоя и друга по-груба дума (ако си остроумна и успяваш да обърнеш собствените им думи срещу тях - това е страшно полезно).
А и не мога да те разбера. Защо имаш нуждата те да се отнасят с теб добре? Не ги отразявай, живей си живота с приятелите си, явно тези недорасли пикльовци не заслужават да общуват с теб.. ;] Излизаш си в междучасието, отиваш при най-добрия си приятел, и се връщаш за часа...Какво сложно има?