- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Влияе ли бюста на самочувствието ви?
Днеска се замислих дали ви пука какви гърди имате и дали влияят върху самочувствието ви като жена. Е, вие сте : )
Audio ergo sum
Мда, влиае при мен. Ако имах големи гърди нямаше да мога да спортувам.Но пък имам малки и се радвам, за което.
![]()
![]()
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Не,единствено,когато тъпи патки се опитват да изпъкнат от неуспешни напъни и им сдухвам настроението
Честно казано не съм се замисляла...мойте са нормално големи и не мисля че това по някакъв начин се отразява на самочувствието ми.![]()
Първоначално написано от ghetto_superstar
![]()
И аз не съм мислила по въпроса.
Но като се замислих.. Те нямат нищо общо със самочувствието ми..![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ммм..Не
Да, имам големи гърди и като сложа нормален(твърд сутиен) още повече ме гледат там. Затова се налага да нося основно с меки чашки
не
нямам големи цицинито малки
хич не ми еАз си се харесвам
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не ми влияят.Не ми пука дали ще имам големи цици или не.Не съм повърхностна![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
Първоначално написано от brokeninside13
Нямам кой знае колко големи цици и не ми и трябват.Всеки човек е различен.
+ Това съм само на 14.. ще има да растат още.Не се притеснявам по никакъв начин.
Не. Радвам се, че не е голям или прекалено малък![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Не!
Pain is inevitable. Suffering is optional.
малко..но само защото нямам .. и защото доста са ми се смяли за тва.. иначе и аз не съм повърхностна и не искам некви бомби дето после да ме боли кръста![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Разбира се, че малко или много оказват влияние върху самочувствието на една жена или момиче![]()
аз съм на мнение, че при всяко момиче това влияе, но е на подсъзнателно ниво, ясно, че това не е най- важното, но според мен винаги го има този аспект, при някои повече, при други по- малко, при някои в положителен план, при други- в отрицателен
И не големината на гърдите орпеделя самочувствието, а дали се харесваш и как се възприемаш
по темата: аз си харесвам бюста, не е малък, може би гради малка част от самочувствието ми, но не е решаващ фактор определено