- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- отварянето с пръсти по-малко ли боли?
девствена съм и искам да ви питам как боли по-малко като те отварят? Знам че при всеки е различно но сигурно има начин да боли по-малко?
![]()
Разкъсването на девствената ципа си е разкъсване без значение дали се прави с пръсти( с един едва ли ще стане) или с пенис и боли еднакво и в двата случая. Най-добре е първо да се опита да си вкара единия пръст,колкото малко да се поразшири отшора и после направо да се опита с члена. И все пак болката при първия път не е болка за умиране.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Народа е казал "Пyтka се отваря с kyр не с пръст!!!"
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Има начин да боли по-малко.
Партньорът ти те предразполага добре, дълга любовна игра, ти се отпускаш и не се притесняваш, сигурна си, че го искаш.Това е.
После почвате с оная му работа, а не с пръсти.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
emi da ti kaja bolkata i pri dvete si e edna i sa6ta.ama da ti kaja kakto i da go napravi6 ne boli mnogo.ne e bolka za umirane iztraiva se 1,2 min.
Другия вариант е взимаш един корнишон, слагаш го в капут и у дома, самичка, с леки въртеливи постъпателни движения си го вкарваш, докато се дефлорираш самичка. Не е много романтично, но е практично.
аххахаПървоначално написано от ubuntureload
.Майтапа настрана
,и аз така съм чувал.
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
пръстиПървоначално написано от Brooklyn
![]()
абе то ако ша е с пръсти се отваря сама
KO6MARA GSI 16V RISSE
тоя пич ме радва от всяkъде !Първоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
Т'ка е пич!Първоначално написано от ubuntureload
Опа...
Абе я си се отвори както тряя за к'во ти е с пръст... се едно да имаш сладолед ама да изчакаш да се разтопи и да го изядеш!
Първоначално написано от KpbCTHuKbT
Еееее със македонска наденица!
а ако кремвиша се счупи и половината остане вътре ко праим >?
Подкрепям те !Първоначално написано от ubuntureload
Стига сте се "отваряли" с пръсти/крака/дезодоранти и прочие![]()
Come out, come out wherever you are...
tva s krenvir6a i s banan sam 4uvala 4e kato gi pahne6... tam si ostavatsry za latinicata
![]()
Не бе,ша ядем пълнена путка по хайдушки.Първоначално написано от KpbCTHuKbT
![]()
Баси лигльовците....ама то и темата е доста тъпа...! Няма по-голяма глупост от това да се "отвориш" сама. Аман от извратени пубери, за които девствеността е порок.
Иначе с пениса, разбира се. С пръсти е глупаво и не винаги възможно, според мен. А за болката няма да има абсолютно никакво значение. Или ще боли, или няма. Не зависи от "инструмента".
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Нечовешки глупав въпрос. Искрено се съмнявам в сайта да е имало жена, която оперативно да си е пришивала ципа втори път. Чудно ми е как може да сравниш такива неща. Няма жена, която да е опитала и от двете, за да ти каже кое боли повече. Мисля, че донякъде зависи от това колко му е диаметъра на малкия приятел на гаджето ти, пък и е добре ти да си отпусната и възбудена![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
+1 Аз лично съм против отварянето с пръсти...има си друго нещо за тази работа!Първоначално написано от ubuntureload
![]()
Всъщност болката от първия път не идва толкова от късането на ципата, колкото от разширяването, което настъпва при пъхане на члена.И все пак не е кой знае каква болка
Мен не ме боля.
Еми не знам кое боли повече, защото не съм ги опитвала и двевте ама мисля че с пръсти боли повече...Защото още и още приятеля ми като ми вкарва пръсти усещам няккакув натиск , не точно болка,но натиск...