- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Паднала пломба
Абе хора, мисля, че ми падна пломбата или поне част от нея. Веднага звъннах на зъбарката и ми записа час за понеделник. Даже запазих доказателството за по-нататъшен анализ![]()
Може ли за тези 4 дни да стане нещо? А може ли някакъв съвет? Какво да ям, какво - не... такива неща.
Знам, че съм за ебавка, но ме пощадете. И без това съм си паника![]()
п.с. Тука докторите искат пол и възраст, тъй че давам: 16, мъжко
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
За 4 дни няма проблем .Хапвай си каквото ти е приятно .Твърди храни дъвчи от другата страна .Поздравления , че толкова светкавично си реагирала!
според мене ще е добре да избягваш алкохол и газирани напитки..ама се пак не съм някав специалист..просто си мисля, че не е хубаво да пиеш такива напитки като ти е отворен зъба както може би и нищо прекалено студено или прекалено топло и по-малко сладко..
За 4 дена нищо не може да ти стана, каквото и да ядеш и пиеш. Живей си живота човече преди зъболекарката ти да те посрещне в понеделник на врата с оная бръмчаща бормашина.Първоначално написано от slavito007
Яж от другата страна там където не ти е падналата пломба .И леко с течностите смисал топло студено ,старай се да не закачаш мястото ного![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Ако няма нерв, не би трябвало да е проблем. Ама не спомена дали е бил умъртвяван зъба или не....Първоначално написано от bug1965
![]()
Георги, за такива като теб съм написал, че съм мъжко![]()
Но благодаря за съветите. Аз газирано така или иначе не пия, твърдата храна ще я ям от другата страна.
Живи и здрави да сте и да не ви се случват такива неща![]()
amk933, не мисля, че е умъртвен. Но така или иначе не пия напитки с фрапантна разлика в температурата.
Благодаря, че ми отделихте внимание, хорица, и стискайте палци да не ме мъчи много![]()
Какво да ви кажа - сега се връщам. Помъчи ме малко и ми сложи пак сива пломба"Той зъбът е назад, няма кой да те гледа в устата". И ми взе 10 лв. Нали тия сивите пломби се покриват на 100% от касата?
То вярно, че само я закърпи, а и пломбата там си беше сива, ама устата ми прилича на гъз с тези пломби от преди 100 годиини![]()
Първоначално написано от bloodyF
И при мене е така..пфф днеска ходих и май ще ми вадят нерв, но все пак нищо не се знае, но е доста голям кариес ии ужас.. и ми изръси, че имам подути венци..направо не знам..![]()
Просто съм била предразположена към кариеси и такива проблеми
![]()
ако искаш да не падне и другата част от нея никакви дъфки..
не се изказвай неподготвен,прасе