.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 111

Тема: Месото ?

Месото ?

Искам да ви покажа един клип ( който е потресаващ ) .. даже има линк към замунда който е заинтересован може да го види ,, '' http://vbox7.com/play:52ecc71f '' филма се казва '' Земляни '' .. след като гледах клипа бях потресена от жестокостта на хората .. а след като изгледах филма .. спрях какъвто и да е вид месо ! Някои хора казаха '' това е каприз '' но не е така .. вече сигурно има месец от както не съм вкусила месо .. И буквално след като видях филма .. се отрвъщавам от месото ! ... /// Според мен и без месо може да се живее не е болка за умиране ! Има вече много заместите на месото .. има много различни неща които набавят витамини и още необходими неща за нашето здраве .. защо е нужно да се убиват тези животни ? И то по този болезнен и жесток начин ? Вижте клипа .. и споделете вашето мнение ...

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    еколози,природозащитници..
    като искате недейте да ядете,но месото си е важна хранителна група
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Глупости... А еколозите и природозащитниците, повечето от тях са нагли лицемери, поставят животните на по-високо място от човека. Да не ядем месо така ли? А тия животни за какво са на тая земя, щом не ги използваме, ядем и да правим дрехи от тях? Това е хранителна верига, и ние сме на върха. Животните се избиват и се изяждат едни други, и така правим ние с тях. Днеска просто е развит света, и хората са забравили откъде произлизат. Забравили са, като поръчват кебапчета и пържоли откъде реално идват те. Ако живяхме в първобитно общество, всеки ден щяхме да колим и с голи ръце да разфасоваме животни, да ги печем и ядем
    Не знам какво има в тоя филм, но предполагам, че просто показват процеса по преработка на животните. Нещо нормално и природно.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Голям фен
    Това да ядеш месо или да не ядеш ,си е личен избор.При спазване на подходящ хранителен режим неяденето на месо не е опасно за здравето.Нашите са вегетарианци от 10 години някъде и са си в отлично здраве,даже баща ми си е свалил от тогава холестерола е и по-добре със сърцето.Та,аз не съм вегетарианка де,ям си месо,но само пилешко,евентуално и пуешко. Та ,риба не ям,имам алергия към нея,и едно парче да изям почвам да повръщам и хващам "рядкото щастие".

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*

Re: Месото ?

Цитирай Първоначално написано от deadmemorial
    Искам да ви покажа един клип ( който е потресаващ ) .. даже има линк към замунда който е заинтересован може да го види ,, '' http://vbox7.com/play:52ecc71f '' филма се казва '' Земляни '' .. след като гледах клипа бях потресена от жестокостта на хората .. а след като изгледах филма .. спрях какъвто и да е вид месо ! Някои хора казаха '' това е каприз '' но не е така .. вече сигурно има месец от както не съм вкусила месо .. И буквално след като видях филма .. се отрвъщавам от месото ! ... /// Според мен и без месо може да се живее не е болка за умиране ! Има вече много заместите на месото .. има много различни неща които набавят витамини и още необходими неща за нашето здраве .. защо е нужно да се убиват тези животни ? И то по този болезнен и жесток начин ? Вижте клипа .. и споделете вашето мнение ...

Така е.Гледала съм целия филм и на много места си затварях очите(както правят повечето хора за тези неща).Вегетарианството не е каприз,а въпрос на избор.Гледай целия филм в него се казва,че хората избиват много повече животни,отколкото им трябва.Да знам и лъва убива и той е хищник,това е хранителна верига и т.н.,но лъва убива,защото няма друг избор.Пък и той не застрашава да изчезнат цели видове,нали?На лъва неможеш да предложиш салата,но ние можем да ядем и това също.Не е задължително всеки да тръгне сега да става веге,но ако осъзнае и поограничи консумацията на месо много неща щяха да бъдат различни...Истина е,че ако кланниците имаха стъклени стени,повече хора щяха да са вегетарианци
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Хората сме най-жестоките същества на тоя свят
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Гледал съм го филма Не спрях да ям месо, всеки случай.. в един раста форум водихме около 20 страници спор... не ми се занимава

Голям фен

Цитирай Първоначално написано от zvezdichkaaa

Така е.Гледала съм целия филм и на много места си затварях очите(както правят повечето хора за тези неща).Вегетарианството не е каприз,а въпрос на избор.Гледай целия филм в него се казва,че хората избиват много повече животни,отколкото им трябва.Да знам и лъва убива и той е хищник,това е хранителна верига и т.н.,но лъва убива,защото няма друг избор.Пък и той не застрашава да изчезнат цели видове,нали?На лъва неможеш да предложиш салата,но ние можем да ядем и това също.Не е задължително всеки да тръгне сега да става веге,но ако осъзнае и поограничи консумацията на месо много неща щяха да бъдат различни...Истина е,че ако кланниците имаха стъклени стени,повече хора щяха да са вегетарианци
    Определено!

К*у*р за вегетарианците и два за веганите!
    Аман от тъпанари!
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Повече от фен Аватара на BlackMeow

Според мен и без месо може да се живее не е болка за умиране ! Има вече много заместите на месото .. има много различни неща които набавят витамини и още необходими неща за нашето здраве .. защо е нужно да се убиват тези животни ? И то по този болезнен и жесток начин ? Вижте клипа .. и споделете вашето мнение ...
    А според мен си яж шибаните заместители и не се опитвай да ги пробутваш на нормалните хора
    Да се обиват хуманно- да, но аз да не ям месо? Не мерси!

Освен това ти хубаво си пускаш темата но дали у вас в шкафа за обувки няма поне 1 от естествена кожа?
    Das Feuer liebt mich

Както каза порът, аман от тъпи хора, ей!!!
    Нищо не може да се сравни с парче пържолка, МММММММ.
    Пък и се набавят ценни мазнини и други вещества за организма.

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Aбсолютно.
    Никой човек не може да живее пълноценно без месо. Освен това повечето вегетарианци са някви мазни, потни хипари с болнав вид.
    Айде моля ви се...

Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    Aбсолютно.
    Никой човек не може да живее пълноценно без месо. Освен това повечето вегетарианци са някви мазни, потни хипари с болнав вид.
    Айде моля ви се...

Мухахаха, нещо против хипарите?
    Бъзик!

Цитирай Първоначално написано от slim__shadygirl
    Хората сме най-жестоките същества на тоя свят
    +1

К*у*р за вегетарианците и два за веганите!
    Аман от тъпанари!
    тъп ограничен идиот !! виж клипа и филма и после говори бе

Цитирай Първоначално написано от BlackMeow
    Според мен и без месо може да се живее не е болка за умиране ! Има вече много заместите на месото .. има много различни неща които набавят витамини и още необходими неща за нашето здраве .. защо е нужно да се убиват тези животни ? И то по този болезнен и жесток начин ? Вижте клипа .. и споделете вашето мнение ...
    А според мен си яж шибаните заместители и не се опитвай да ги пробутваш на нормалните хора
    Да се обиват хуманно- да, но аз да не ям месо? Не мерси!

Освен това ти хубаво си пускаш темата но дали у вас в шкафа за обувки няма поне 1 от естествена кожа?

''Освен това ти хубаво си пускаш темата но дали у вас в шкафа за обувки няма поне 1 от естествена кожа?''

Ами не няма ! А и се опитвам да отворя очите на хората който все пак имат малко акъл в главата и няма да тръгнат да те псуват защото си създал такава тема ядеш месо .. всеки си има право на мнение ... исказах моето !

Aбсолютно.
    Айде моля ви се...

ами не съм мазна, потна, хипарка в всеки случай .. пък съм вегетарианка ( вече ) !!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    ^ Фукаш ли се?

Уау, похвално... само да ти кажа, че вегетарианците, които си мислят, че като не ядат месо, правят нещо КОЙ ЗНАЕ КАКВО, са ебати лицемерите.
    Ако си толкова загрижена, откажи се от всякакви животински продукти или поне купувай домашно приготвени, защото животните, използвани за мляко/яйца, не живеят по-щастливо от тези, пригодени за месо.

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Такъв е живота!Хората,които ядат месо са много повече от вегетарианците и нищо не може да се направи!Само не разбрах защо убиват кучета???

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Хм и какво лошо има в това?Виждам,че нападате авторката,но иначе ако се случи на вас веднага излизате с това "Ооо ама то всеки си има мнение".Да,обаче ако някой не споделя вашето тежко и горко му!Вместо да се издразните от самият клип и от кадрите в него,като цяло вие се дразните на авторката,понеже тя се е осъзнала (за сега)...
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    стига сте вдигали темата..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
    Такъв е живота!Хората,които ядат месо са много повече от вегетарианците и нищо не може да се направи!Само не разбрах защо убиват кучета???
    Питай виетнамците...

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Имам приятели, които не ядат месо просто защото се правят на интересни. Изгледали някакъв клип и аре вече - вегетарианци.
    Не е като моята бест френдка, която от малка не понася месо и рядко яде.

Месото си е важна хранителна група. Че има други богати на протеини храни - има. Ама няма да ви ям боб всеки ден я.
    Ям риба 1-2 пъти седмично, месо също толкова.. Понякога и омлети.

Спрях да ям месо преди две години, защото вярвам, че не е нужно да се погубват животи. Но, все пак, това си е личен избор, никой не е вегетарианец насила. : )
    laying on our backs in the grass
    sunlight tickles the trees
    scatters its seeds on us
    like a silver rain

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си