- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Как се казваше този сериал??? :[
Хелп хорааа! Преди време по Нова телевизия даваха един сериал за извънземни. Беше много як. Та в него ставаше въпрос за някакво чудовише във водата и то светеше в жълто. Ама беше преди няколко години и не си спомням как се казва сериала. Много се бях зарибила по него. Някой да го е гледал и да се сеща как се казва?? Много искам да го гледам пак.![]()
![]()
Да не е един където едно момиченце и вуйчо му първо вийдат тва във водата и после той отива със бащата и намират едни стари трупове ии после немога мн да се сетя ама май при един ураган майката на тва момиче попадаше там ии май стана и тя изванземно.
Aко е този филм мисля че се казваше The Host но тя казва за сериал не за филмПървоначално написано от d3jaVu
![]()
Yea, though I walk through the valley of the shadow of death. I will fear no evil !!!!
Сериал беше.Ама ще изгледам и филма дето го казахте. Много са ми бледи спомените за сериала.
4400 мисля че се казваше.
Ако това е резюмето значи е той:
4400-те разказва историите на 4,400 души отвлечени и върнати след 50 години от хора на бъдещето, които целят да запазят човешкия род, който е на прага на голяма катастрофа. Това са историите на хора преживели травматични промени, водени от мистерията какво и защо се е случило. Животът на някои от тях ще бъде подведен по странни пътища, а други ще получат способности, както добри така и лоши, така че част от драмата ще е наблюдаването на тяхното приспособяване към самите тях. Сериалът започва с топка светлина, пътуваща към Земята, но освен очакваното катастрофално събитие, хиляди от завърналите се отвлечени са оставени без никакви спомени за преживяното. Никой от тях не е бил никъде от няколко месеца до десетилетия, но и не е остарял даже и ден..
Ето ти и линк ако е това което търсиш.![]()
И аз за сериал говоря, ама нямам много спомени, защото го гледах преди да заспя вечерПървоначално написано от Chiba
.Мисля, че го даваха преди няколко години по Нова телевизия апак тая зима или есен го повториха.
Another day,another drama
Точно за един и същ сериал става въпрос. И аз го гледах преди да заспя. Беше мнооого як. Никой ли не се сеща как се казва.Първоначално написано от d3jaVu
![]()
![]()
4004 - За това трябва да говориш![]()
Не. Гледала съм няколко епизода на 4004 и със сигурност не е той.![]()
Абе май не говори за него.В тоя за който говори момичето има по голям брат апак вуйчо и е един такав с рошава косааз тези не ги виждам в 4400
Another day,another drama
Нашественици
найстина много як филм
;]