.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Прекалено къс бритон ..

значи искам да попитам следното : причиних си прекалено къс бритон при последната пострижка вчера . въпроса ми е , дали в оставащите 16-17 дни до 15-ти септември ще порасне поне малко.. ?

п.с - тъпи спамерски коментари и такива дето се праят на умни моля да я пропуснат тая тема , питам съвсем сериозно

Ами би трябвало да се оправи малко.Една фр един път си го беше направила много къс и за окло 2 седмици вече беше по добре
    Another day,another drama

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Би трябвало да ти порасне малко ако искаш си вземи и хининова вода
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Ами,зависи от косата.
    Моя бритон расте за 2 седмици.Ако не ти порасне го вдигни нагоре.(Ще се получи с много топиране и лак.)

според мен ще ти порасне дори 2 см защото бритоните растът бързо
    една приятелка за 1 месец бритона и порасна с 3 см .. нз то зависи и от косата

Моята коса по принцип си расте бързо , дано до 15-ти септември да се пооправи , все пак до тогава има 17 дни с днешния . Повече от 2 седмици предполагам , че ще стигнат да порасне с поне сантиметър .. Ако порасне с 1 см ще стане г/д добре .. Що се отнася до вдигането нагоре , изобщо не ми отиват такива прически..отива ми бритон и още ме е яд , че не казах на фризьорката какво точно искам .. Все пак дано се нормализират нещата до 15-ти , че иначе нз

П.С - Да оточня , че като казвам къс бритон , нямам в предвид , че изобщо нямам . Но по принцип ходя с бритон и сега ми се струва страшно къс.. Ако има някой който е имал такъв случай..нека пише или дори да е нямал казвайте какво мислите..

подстрижи го така:

хихи,но не на всеки би му отивало..

а бтв не можеш ли да го хванеш назад за 15?
    толкова важен ден лие тва..

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Според мен ще порасне max 1 см.

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Ще порасне според мен,пък ако не ти харесва дължината изправи го с преса ще се издължи малко

Оо,расте бързо.Аз в момента съм с бретон и когато го скъся след 2-3 седмици вече започва да ми влиза в очите и да ми пречи.

Град
    Neverland
    Бритоните растат адски бързо. Моя го подстригах мн къс преди 2 месеца някъде,а вече мога да го лапна xD
    I tried to be perfect,
    It just wasn't worth it,
    Nothing could ever be so wrong.
    It’s hard to believe me,
    It never gets easy,
    I guess I knew that all along.. (:

и аз тъй .. вече мога да го лапна

Еми надявам се и на мен да ми порасне така бързо както и на вас . Вариантите с пресата и това да го хвана назад отпадат понеже преси и такива глупости не използвам , а хващането назад обезмисля всичко . На мен целта ми е бритона ми да скрива челото до някъде , аз ако исках да нямам бритон щях да го подстрижа още повече ...

Ох моя веднъж му се случи същото ...само че много бавно растеше -февруари го постригах и март изобщо не беше пораснал,но не искам да те плаша ,защото си зависи от косата ,аз моя го хващах с фиби нагоре (едвам и така ставаше).По-горе са ти препоръчали хининова вода-не съм ползвала ,но много хора я хвалят за растеж,пробвай

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Моя израства за 1 седмица само! Зависи от косата ти де, но мисля, че и твоя ще порасне до тогава. Има 2 седмици все пак! Спокойно!
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

На мен преди 1 година ми бяха подстригали доста къс бритона. След 1 седмица ми порасна. По принцип знам, че бретоните растат бързо...не знам, при всеки е различно.

Незнам и аз , дали няма някаква разлика при момчета и при момичета ? Дано и моя да е от бързоизрастващите , че незнам как ще се явя в такъв вид на 15-ти..тука ме плашат , че за 15 дена нямало да мръдне , дали има такава опастност ? А за тази Хининова вода дайте ми малко повече инфо , цена , как се използва , къде се продава .. И моля без съвети от сорта на ''вдигни я на бодлички'' , ''хвани я назад'' , нито ми отива прическа на бодлички нито искам да се правя на Елвис..просто искам да разбера ще мръдне ли бритона ми дори 1 сантиметър за 15 дни ..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    хининова вода за 2 месеца резултата е 10 см (постригвах се иначе щеше да е повече) смятай
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от TonChoY
    и аз тъй .. вече мога да го лапна

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    до 15 има повече от две седмици .. ще ти порасне спокойно .. те бритоните порастват бързо ..
    а иначе и аз съм така .. сега го вдигам нагоре и слагам хининова вода ..

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    хининова вода за 2 месеца резултата е 10 см (постригвах се иначе щеше да е повече) смятай
    Якоо абе да те питамм... само слушам за тази хитинова вода искам и азз
    Я кажи откъде мога да си купя (дали се продава в аптеките) и колко приблизително струва
    Ще съм ти много благодарна

А и да не забравя.. за тез които разбират повече от мен - Коя марка поузвате за да знам коя наистина върши работа, а да не си купя боклук
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Голям фен Аватара на stelit0
    Здрасти,амиаз си взех такава хининова вода ама не мисля че има някакав ефект а и може да е била някаква фалшиа но струваше нещо от порядака на 1,24лв..Начи на мокра коса малко тъака в шепата и я разнасяшпо коста,най-вече я втриваш в корените.

Град
    Пловдив
    ^ втриваш хининовата вода?че тя е вода,не се ли разтича?
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    ^ На моята хининова вода пише да се втрива във косата. Какво пречи да я втриваш, нищо че е вода?

Зависи. Ако по принцип бързо ти расте косата ще порасне.Пробвай с хининова вода но не чакай драстичен резултат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си