.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48

Град
    BurgasS
    xaxa много вярни неща

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от lovey0u
    да така е, но ние какво да направим...
    Като за начало - спри Туайлайт..

Град
    BurgasS
    Вече имаме за всяко якенце обувки в тон и чантичка, естествено, която е пълна с всевъзможни дамски принадлежности.
    пък в това какво лошо има ...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Re: Синдромът на 16-годишните

Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от pitbulll
    На 13 години вече имаме профили във всички сайтове за запознанства, използваме за мото реплики от типа "S-class boy", "Heartbreaker" и т.н.
    Прочетох "Hatebreeder" и се притесних. :/
    И аз така... Макар че Hatebreeder и Heartbreaker имат голяма разлика

Та по темата:Вярно е...но не мисля,че само в България е така.
    задаваме въпроси от сорта "Къде бях?", "Много ли пих"? или "О, боже, това аз ли съм"
    Тука ме напуши на смях...макар,че е трагично.

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    ^.^

Цитирай Първоначално написано от deni15
    Вече имаме за всяко якенце обувки в тон и чантичка, естествено, която е пълна с всевъзможни дамски принадлежности.
    пък в това какво лошо има ...
    Харчене на пари за глупости.

Голям фен Аватара на sword
    Родителите ми са извадили голям късмет.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Туй поколение - вагабонти и нехранимайковци! Срамота!
    Grumpy old madman

Град
    Blondeland
    Цитирай Първоначално написано от cactus
    http://www.impulse.bg/just_d1d1nka
    OMFG ?!?!
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Цитирай Първоначално написано от cactus
    http://www.impulse.bg/just_d1d1nka
    OMFG ?!?!
    На тая най малко 20-23 години и давам.Ако ми кажат даже,че е на 30 пак ше повярвам. Ебати буклука...

Безсмислена тема... нито сме слепи да не го забележим, нито пък сме глупави... /поне някой/

Град
    Shinigamiville
    без да се опитвам да се слагам където няма да ви хареса...
    всяко нещо си има две страни,зависи откъде го гледаш...
    всеки си има избор....
    но там е работата че ако не бяха забелязвани и толелирани тези наречни момичета и техните ''принципи и идеали'' ... ем аз мисля че нямаше така да са навъдят..
    Представете си в едно общество с висок стандарт и строг етикет да се навъдят такива - е не не става...
    Всяко нещо се издига с интерса към него... колкото повече "ебачи плейбои " има толква повече малолетни курви...
    е кажете къде сгреших и аз съответно ще се съглася

Ами грешиш там, че то не зависи от тоя или ония. Това е развитието на демократичното общество. Самото общество допуска подобни неща, които са резултат от естественото извратяване на нациите на запад. Когато там се появи нещо подобно, тукашните тийнейджъри го копират, прилагайки го към тукашния стандарт и топос. А когато се окаже, че нашата почва "облагородява" с допълнителни минуси даденото нещо се получава кофти тренд. Този тренд малко или много се превръща в марка, подражание и прочее..
    Нещата са на пластове.
    Имаш модна индустрия. Индустрия за красота. Музикален бизнес. Тъмен бизнес. Всичко е вързано едно за друго повече от колкото си мислиме, че е така и резултатите не закъсняват. Когато прибавиш и няколко щипки хормони и пубертет получаваш начин на поведение. Нещо, което ще се следва неотлъчно докато някой не го изкорени.

GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
    GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
    GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Град
    Shinigamiville
    мда точно че копират и по нашите ''стандарти'' го прилагат... може да не зависи от този или оня ама и това допринася... щот от този,оня,третия ,петия и ....

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    кво ви пречи матрицата е бате аз съм агент аре ще дойдем повече а ?
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

финансово грозен съм бате министърчето ако ме види ще се откаже от поста си представяш ли си
    I'm a psycho baby

не ми останаха ама децата све още има здрави за тях тая оферта е много добре
    I'm a psycho baby

Град
    Враца
    Тва съм го чела и преди А иначе всичко си е така...
    еlsy

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Не всички на тази възраст са такива. Но да, това е модерният и бих казал, толерираният модел. Това е нормалното следствие от даването на свобода (това не значи, че не трябва да я има). Хората имат избор как да живеят и те си избират. Така или иначе ще си получат тежката плесница на живота.

Но ми е "странно" как се съгласявате, все едно абсолютно всички не сте част от тази младеж. Аз за себе си съм сигурен, че живея по друг начин и вървя по съвсем друг път. Имам си целите (които са поставени на първо място) в живота и действам и се лишавам от някои неща, за да ги постигна. Със сигурност има и други такива младежи и те не са малко, слава Богу. Но доста хора пишат "колко е тъжно", а след това си пускат impuls-a и довечера отиват за пореден път на диско.

Град
    Wonderland
    описаните тъпанари са същите като възмущаващите се тъпанари,само че на първите им е весело и не им пука,а вторите само се мислят за мн интелигентни и различни

в крайна сметка като пораснат ще се осъзнаят... че няма да са такива на 20-няма.

бтв,не знам защо всички тези неща толкова много ви вълнуват.. на мен са ми през оная работа,далече съм от тия филмарщини.
    we're flying high,we're flying right up to the sky

тва може да се използва като реклама пред чуждестранните туристи...всички педофили ще се изредят да идват и фърлят парите си във вскички курортни градчета...знаех си че требва да запиша туризъм дееба!!

Град
    Sofia

Re: Синдромът на 16-годишните

Цитирай Първоначално написано от pitbulll
    Какво мислите за тази статия?

Автор на статията Никола Наумов

Представете си следната ситуация: Вие сте млад мъж на около 20-22г., добре изглеждащ, с приятна компания и посещавате елитно нощно заведение. Прекарвате си добре и изведнъж виждате как една красива млада дама не сваля очи от вас. Запознавате се с нея, говорите си, но сякаш имате чувството, че нещо не е наред... И ненадейно тя подхвърля, че е на... 15 години...

Не, това не е някаква селска история или фантастичен разказ - това е нещо, което се случва всяка вечер на всевъзможни места. Вечерен час ли? Да бе, добри дошли в България... това е мотото на подрастващите младежи и девойки на възраст 13-17г. Дискотеките преливат от тях, кръчмите са пълни до ранни зори, алкохол, цигари и още нещо... Нищо ново под слънцето. За мнозина от вас може би това, което четете, ще прозвучи като някаква измислица, но повярвайте ми, това е действителността. Нека ви разясня за съвременните профили на българските тийнейджъри и какво е на "мода" в момента.

Момчета - вече всяко момче е футболист. Може и да не знае от коя страна се рита топката, но задължително е футболист... или поне на снимки. На 13 години вече имаме профили във всички сайтове за запознанства, използваме за мото реплики от типа "S-class boy", "Heartbreaker" и т.н. В описанието ни са включени задължително снимка с футболен екип, снимка до някоя кола, снимка в тоалетна, снимка пред огледало с някои "фешън" дрешки. Вече носим дрехите на батко си, макар и те да са на 5-10г., но все пак са маркови. Вечер играем билярд, ходим по кафета и барове, пушим по кутия цигари на ден и забиваме по някоя мацка. Разбира се, слушаме хаус музика, ходим по партита и носим очила тип "маски", с цел да не ни виждат лицето много много - все пак трябва да излъчваме самочувствие. Прибираме се вкъщи, пускаме си pc-то и skype, естествено, където си чукваме лафчето с някои от приятелите ни - все пак имаме над 200 абоната, макар и някои даже да не ги познаваме.

Момичета - при момичетата на 13 вече всички сме "bitch" и гледаме само около 19-20 годишни батковци. В телефоните е пълно със снимки на Брад Пит, Джони Деп, Дейвид Бекъм и т.н. Вече сме си намерили "милуту" и навсякъде, където е възможно, тръбим, че го обичаме и че животът ни е немислим без него. Разбира, се имаме профили в сайтовете за запознанства с характерните снимки в тоалетни, с големи очила и максимално разголени. Разбира се, разбираме и от програмки и вече сме направили и невъзможното, за да си уголемим гърдите, поне на снимките. Слушаме хаус музика, ходим по партита, но за мелодия на телефона звъни я кака Ивана, я Амет. На първо място в училище... по неизвинени отсъствия като във всички извинителни бележки пък присъства обяснение, че сме били на гинеколог или имаме менструални проблеми. Вече имаме за всяко якенце обувки в тон и чантичка, естествено, която е пълна с всевъзможни дамски принадлежности. Всеки път, преди да излезем, ни трябва около час да се гримираме и на сутринта на пияна глава, си задаваме въпроси от сорта "Къде бях?", "Много ли пих"? или "О, боже, това аз ли съм"....

Да, всичко това се отнася за деца на 13-17 години. Това е суровата действителност. Вярвате или не - огледайте се около вас. Погледнете на площадката - да, празна е. Отидете в кафето до вас - да, няма място, направете си резервация или кажете на дъщеря ви да ви запази маса... може би барманът е нейн човек... Дали харесваме тези деца и дали смятаме, че това е техният път... от нас зависи....
    Добре, че не съм типа момче, който описа, иначе си прав, но спиране няма да има. Всеки да живее, както си иска, обаче да си носи последиците от това, което върши.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си