- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- КАКВО ПРАВИТЕ АКО КЛАСНИЯ ВИ Е МЕТЪЛ
В такъв случай класния ми е Най-големия![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Имах такъв и беше голям пич!
Audio ergo sum
знам един по география - готин е, ама ако оценка виси на косъм, най-вероятно е да те изпита на 3 метъл/рок/пост-гръндж групи![]()
*нямам проблеми тогава*
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Няма значение каква музика слуша , стига да н парадира с това и да не натрапва идеите си. Ако е свестен учител няма значение какви музикални вкусове проявява.
аз имам такъв учител, или по-точно учителката ми по английски. но тя си е мн готина.![]()
![]()
ак0 класния ми е метъл ще ми 0стави дв0йка щ0т0 имам навика да слушам чалга в час ама ся в н0в0т0 даскал0 нз к0 ши става![]()
Тя за тебе е приятелка-
ти за нея всичко
когато сърцето ти се чувства пак самичко
когато сълзите не спират и радоста избяга
тогава до теб един човек остава
Аз цял срок имах само четворки по химия и накрая казах на класната, че се кефя на Нирвана и Кърт Кобейн и тя ми писа 6 за годината![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Що за тема? Ако ще да е фитнес маняк или какъвто ще да е.. Мен какво ме засяга личния му живот?
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
И аз не мога да разбера кво значение има каква музика слуша класният ти .. Моята от миналата година беше..ее само дето като и звъннеше телефона с Мерилин Менсън и всичко избухваше в смях..![]()
С нищо не беше по-различна от другите учители![]()
Ако иска желязо да е, слабо ме вълнува какъв е..![]()
Първоначално написано от shmurkam
![]()
![]()
![]()
блазе ти, веее
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Кое му е якото да се подмажеш на госпожата/господина и той да ти пише 6 без да си учил.. омг .. има доста тъпички хорица тук.. аз 6 и 7 клас не съм учила мн мн даже съвсем малко съм учила когато ми се е налагало доста,но аз си учих уроците в час.. по повечето предмети ,които ми бяха интересниА сега в тази езикова гимназия ще се спукам да уча!
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
хаха.незнам кво бих правила,може би ще ходим заедно на концерти![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Имахме един г-дин ,който беше метал и постоянно на метълите от класа казваше коя група да прослушат ... коя група за нищо не става ... колко мразят чалгарите ...и дискотекитеи всичко от тоя сорт ...
не ми пука![]()
тва ще е некъв феномен ....иначе би било мн яко![]()
па кефя му се![]()
![]()
Ако нямате нищо в живота освен един голям приятел, вие сте богат.
BASI QKOTO DETO E ZAEDNO 6A SI IZBUHVAME NA BULLET, THREE DAYS GRACE, SARTIRIKON (ROCK)
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Първоначално написано от Di
не се изказвай неподготвен,прасе
Слушаме си металика на една мп3-ка