- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- КАКВО ПРАВИТЕ АКО КЛАСНИЯ ВИ Е МЕТЪЛ
ако бях метълка щяхме да куфеЙм заедно![]()
даскалката като е курва кво правим?
чукаме я![]()
пускам чалгата, качвам се на чина и връткам 1 здрав кючек![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
...and then you commit suicide.Първоначално написано от uBuTo
Audio ergo sum
Ава ти е мега яяк. Кат Вон Дии *сън*.Първоначално написано от Dreamscape
Така де, по темата може да съм писала, ама де не е спам. Ще си организираме училищни екскурзии за посещение на някой друг концерт, ще си куфеем в часа на класа и така.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ще го викна за пого, щото и аз съм метъл![]()
Учителя ми по музика слуша рок, метъл... 'бати, много му се радвам на човекаразговорите ми с него винаги са били на 6
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Не ме интересува , каквато и музика да слуша
Memento mei, memini tui!
Учителката ми по музика слуша рок .. и е много голям пич бе простоо нищо общо с ония зверове дето гледат само 2 да пишатПървоначално написано от skailer
в момента класната ми е ужасна.. не знам ква музика слуша .. кой знае сиг класическа
но характера ..
не ме интересува в крайна сметка ква музика ще слуша следващата класна до година само да е С В Я С Т Н А
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
ако класния ми е метал.. ? мм пускам чалга![]()
ако е метъл ще се кефя с него ако е чалгар ще го гоня с метлата![]()
![]()
стария ми даскал по история беше металяга и винаги си имахме приказка , от тогава го няма туй щастие
Нашта класна е метълка-и кво?Съвсем нормална жена
Зависи от учителя. Няма значение, че е метъл/ка стига да си върши работата и да не си натрапва вкуса. Не го казвам, защото слушам чалга, а защото работата на учителя е да предава урока, а не да се занимава с коментирането и слушането на музика (освен ако не е учител по музика). Всеки според вкуса си и ако учителя иска да слуша и коментира с някой музиката, която слуша да извика учениците, които слушат метъл и стях да си говори. Нашта госпожа по музика не слуша чалга и когато имахме при нея не позволяваше да слушаме чалга и не ни пускаше. Смо рок и народни песни. Лично казано не ме дразнеше, че пускаше тези стилове, а че не позволяваше да слушаме каквато музика ние искаме.
Ами тя и на нас ни пускаше само български рок и класическа музика. За да имаме все оак някаква култура. Сега напоследък ни е дала да си избираме различни чуждестранни групи. Последния час бяха Нирвана и Аеросмит, за следващия час сигурно ще е ЕйСиДиСи. Явно жената просто иска да ви даде поне малко култура. А и не върви в час да се слуша "ти ти си яка тупалка, дай да правим вземане даване".Първоначално написано от anna93
класния ми радва на queen и онази група, която пее Radio Gaga
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
За да си паснеш с един човек,трябва да си като него...пример:за да влезеш в гангстерското общество трябва да си гангстер...иначе не можиш...та мислъта ми е...бъди като него и ще станете бест фриендс форевър![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми кво ще правите ако класната ви слуша класическа музика.... еб*ти смотаната тема![]()
Искам да се оплача!!Класната ми е метълиска и страшно много се караме.Винаги,когато чуе, че си пускам музика в коридора през междучасието и веднага вика като..... да спра музиката.Много пъти сме се карали именно заради това,че слуша метъл, а аз си падам по фолка и попа.Незнам какво ще правим на бала!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде
Ами разбираемо е. Както казах не върви в даскало да се чува "ти ти си яка тупалка". Ако толкова държиш да си слушаш .. музиката, просто си вземи слушалки. Никой не е длъжен да ти слуша .. изпълнителите. Когато чуеш и някой да си слуша метъл в коридорите, тогава можеш да се оплачеш.Първоначално написано от barovec93