.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 126
    ако бях метълка щяхме да куфеЙм заедно

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    даскалката като е курва кво правим?
    чукаме я

пускам чалгата, качвам се на чина и връткам 1 здрав кючек
    FUCK-тически не ме интересувате..

Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    пускам чалгата, качвам се на чина и връткам 1 здрав кючек
    ...and then you commit suicide.
    Audio ergo sum

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от Dreamscape
    Заедно ще слушаме музика. Голям кеф ще е.
    Ава ти е мега яяк. Кат Вон Дии *сън*.
    Така де, по темата може да съм писала, ама де не е спам. Ще си организираме училищни екскурзии за посещение на някой друг концерт, ще си куфеем в часа на класа и така.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

SK0RP10N
    Guest
    Ще го викна за пого, щото и аз съм метъл

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Учителя ми по музика слуша рок, метъл... 'бати, много му се радвам на човека разговорите ми с него винаги са били на 6

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Не ме интересува , каквато и музика да слуша
    Memento mei, memini tui!

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от skailer
    КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ !!!!!
    Учителката ми по музика слуша рок .. и е много голям пич бе простоо нищо общо с ония зверове дето гледат само 2 да пишат в момента класната ми е ужасна.. не знам ква музика слуша .. кой знае сиг класическа но характера .. не ме интересува в крайна сметка ква музика ще слуша следващата класна до година само да е С В Я С Т Н А
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив
    ако класния ми е метал.. ? мм пускам чалга

...

ако е метъл ще се кефя с него ако е чалгар ще го гоня с метлата

Цитирай Първоначално написано от hiphopy0
    ако бях метълка щяхме да куфеЙм заедно

Супер фен Аватара на vesinka899
    ми супер ще се кефя
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

стария ми даскал по история беше металяга и винаги си имахме приказка , от тогава го няма туй щастие

Нашта класна е метълка-и кво? Съвсем нормална жена

Зависи от учителя. Няма значение, че е метъл/ка стига да си върши работата и да не си натрапва вкуса. Не го казвам, защото слушам чалга, а защото работата на учителя е да предава урока, а не да се занимава с коментирането и слушането на музика (освен ако не е учител по музика). Всеки според вкуса си и ако учителя иска да слуша и коментира с някой музиката, която слуша да извика учениците, които слушат метъл и стях да си говори. Нашта госпожа по музика не слуша чалга и когато имахме при нея не позволяваше да слушаме чалга и не ни пускаше. Смо рок и народни песни. Лично казано не ме дразнеше, че пускаше тези стилове, а че не позволяваше да слушаме каквато музика ние искаме.

Цитирай Първоначално написано от anna93
    Зависи от учителя. Няма значение, че е метъл/ка стига да си върши работата и да не си натрапва вкуса. Не го казвам, защото слушам чалга, а защото работата на учителя е да предава урока, а не да се занимава с коментирането и слушането на музика (освен ако не е учител по музика). Всеки според вкуса си и ако учителя иска да слуша и коментира с някой музиката, която слуша да извика учениците, които слушат метъл и стях да си говори. Нашта госпожа по музика не слуша чалга и когато имахме при нея не позволяваше да слушаме чалга и не ни пускаше. Смо рок и народни песни. Лично казано не ме дразнеше, че пускаше тези стилове, а че не позволяваше да слушаме каквато музика ние искаме.
    Ами тя и на нас ни пускаше само български рок и класическа музика. За да имаме все оак някаква култура. Сега напоследък ни е дала да си избираме различни чуждестранни групи. Последния час бяха Нирвана и Аеросмит, за следващия час сигурно ще е ЕйСиДиСи. Явно жената просто иска да ви даде поне малко култура. А и не върви в час да се слуша "ти ти си яка тупалка, дай да правим вземане даване".

Голям фен Аватара на gret4ety
    Нашта класна е фенка на Андреа така че сме на кеф

Голям фен Аватара на dimi93
    класния ми радва на queen и онази група, която пее Radio Gaga
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Guest
    За да си паснеш с един човек,трябва да си като него...пример:за да влезеш в гангстерското общество трябва да си гангстер...иначе не можиш...та мислъта ми е...бъди като него и ще станете бест фриендс форевър

Нека не си го представям ..

Повече от фен
    Еми кво ще правите ако класната ви слуша класическа музика.... еб*ти смотаната тема

Искам да се оплача!!Класната ми е метълиска и страшно много се караме.Винаги,когато чуе, че си пускам музика в коридора през междучасието и веднага вика като..... да спра музиката.Много пъти сме се карали именно заради това,че слуша метъл, а аз си падам по фолка и попа.Незнам какво ще правим на бала!
    Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде

Цитирай Първоначално написано от barovec93
    Искам да се оплача!!Класната ми е метълиска и страшно много се караме.Винаги,когато чуе, че си пускам музика в коридора през междучасието и веднага вика като..... да спра музиката.Много пъти сме се карали именно заради това,че слуша метъл, а аз си падам по фолка и попа.Незнам какво ще правим на бала!
    Ами разбираемо е. Както казах не върви в даскало да се чува "ти ти си яка тупалка". Ако толкова държиш да си слушаш .. музиката, просто си вземи слушалки. Никой не е длъжен да ти слуша .. изпълнителите. Когато чуеш и някой да си слуша метъл в коридорите, тогава можеш да се оплачеш.

Викам дай тупалка, копеле!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си