- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичал ме...УЖ
От 6 месеца и половина бях с едно момче постояно се карахме но пак се обичахме или поне си мислех че ме обича.Преди малко ми звани и ми вика обичам те ама неможем да сме заено постояно се караме за глупости и разни неща.Преди седмица две ми праща снимка като се целува с някво друго момиче и после ми се извинява и ми обяснява колко бил съжалявал.Винаги аз преглъщам ставащото когато аз направя нещо лошо почва да ми крещи но аз премълчавам ама когато той направи нещо аз нямам правото да му казвам нещо.Немога без него личи си и от това че му прощавам за всичко.Незнам какво да правя искам го обратно при мен немога да търпя някоя друга да го гледа пък камули да го целува както аз съм правила преди това.![]()
Съжалявам ако има грешки но просто не ми е до писане исках да споделя.Благодаря на тези които прочетоха![]()
аха ясно![]()
Да ти казвам ли нещо, което вече знаеш?Играе си с теб.Остави го, ще те боли, но повече ще те боли ако си с него.
Абе, хора, кога ше спрете да се САМОНАРАНЯВАТЕ??![]()
Щом си прави такива ПОДИГРАВКИ с теб, защо не го зарежеш? Ще ти е гадно от началото, ама после ще мине. Не го оставяй да ти крещи, а ти все да мълчиш. Опълчи му се някой път и ако пак ти подвикне му бий шута!![]()
Праща ти снимки как се целува с друга, казва ти че те обича ама не може да сте заедно и въпреки всичко ти пак искаш да си с него... явно наистина много го обичаш,а той не те заслужава.... Не може в една връзка само ти да преглъщаш всичко и само ти да отстъпваш.... Да друга ще го целува, друга ще го гледа но и друга ще му търпи глупостите( което малко ме съмнява). Остави го нека види какво е без теб... той сега знае че ти искаш да си с него и ще му прощаваш каквото и да прави и ти се качва на главата.. не може да те оцени... Мисля че можеш да си намериш много по-добро момче за теб![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Може да изпитваш някакви чувства към него, но по-добре се разделете.Приятелят ти явно не те уважава.
Първоначално написано от iceMiss
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Играе си с тебе...Бягай,докато още е рано..
Намери си друг,с койно "наистина" да се обичате...
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Забрави го.. забрави го.. Всеки може така да каже на думи.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
определено не те обича![]()
не те заслужава, как може да си играе така с теб![]()
Бях в подобна ситуация.. По-добре го остави, намери си друго момче и не се занимавай с него.. Тези хора са обсебени и не заслужават любов и внимание.. Може би ще ти е трудно да го оставиш, но повярвай после ще се почувстваш много по-добреСе 1 си се освободил от някакъв затвор.. Поне аз така се чувсвах. В началото ми беше гадно, че го няма, че не е до мен, но всичко минава с времето
![]()
Той те е използвал през цялото време, а ти продължаваш да му проштаваш. Сама се нараняваш,ако искаш това да приключи,преглътни тази твоя любов към него, за да не съжаляваш после за погубеното време.Все ще срещнеш някой друг, докато времето няма да успееш да върнеш
![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Напълно подкрепям това мнение, въпреки че в началото наистина ще ти бъде доста гадноПървоначално написано от DevilWish
..
Ами ти? Нека позная...14 и половина? Всички са много "големи".Първоначално написано от Nich
Първоначално написано от smileforyou12
Именно.
Колко познато..Амии съветвам те да го забравиш .. наистина такива хора НЕ заслужават нито прошката ти, нито вниманието ти ..
Повярвай ми голяма услуга ще си направиш ако направиш усилия да го забравиш ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ами на теб ти се случва това което е случва при много двойки единият наранява и Уж обича а другия обича истиснки и търпи. НЕ си заслужава.. Трудно е да се откажеш но по добре ще е така според мен.
На 15 без 2 седмици съмСпоред мен нямат значение годините.Сякаш темата е на колко години съм.
Защо му прощаваш, щом той продължава да те наранява? Задай си този въпрос? И дали представата, която си си изградила за този човек не е напълно погрешна? Щом те боли, щом не се чувстваш добре с тази връзка, я прекрати. Мислиш, че не можеш. Напротив. Направиш ли го веднъж, издържиш ли онези първи дни на съмнения дали да го потърсиш, ще разбереш че си постъпила правилно и след време, когато срещнеш момчето, което ще ти докаже, че те заслужава, ще се радваш на този си избор.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...