- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Препоръчайте ми фон-дьо тен :)
Здравейте,искам да ми препоръчате някакъв фон-дьо тен,който да е лек и да не стои като маска.![]()
![]()
Мерси предварително
на МаХ Factor са добри.Фон дьо тена няма да ти стои като маска,ако успееш да си оцелиш цвета и да не прекаляваш с него![]()
![]()
Все си купувах разни скъпи и не бях доволна от нито един.. въпреки че си слагам по много малко. Преди една седмица си купих някакъв - Импала, струваше 3-4 лева и съм супер доволна![]()
If you're looking for perfection, buy yourself a Barbie Doll !
Четох, че антибактериалния на манхатън бил хубав и предполагам ще си взема такъв. струва около 10лв.
Щастието на човека е в малките събития..!
Да,и аз съм доволна от този фон дьо тенПървоначално написано от ELiTyYy
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
6-7 лв е...хубав е,но за мен не е достатъчно покривен...Първоначално написано от Brunetkaa
Този е невероятен!Изобщо не стои като маска.Майка ми си взе такъв 80 Bronze мисля , че е цвета.Аз си сложих от него един път и е страхотен и въпреки , че за мен този цвят е много тъмен, стоеше идеално така , че дори и да не уцелиш цвета няма страшно.Само, че е малко скъпичък към 25 лева.
![]()
оо да аз сам с Виши и сам много доволнаПървоначално написано от Pliok0019
![]()
MaxFactor Miracle Tоuch също е много хубав.Аз имах такъв,само че е доста сух и като си слагах от него все едно ми се бели кожата..![]()
С две ръце за него лек е и хубаво покриваПървоначално написано от ELiTyYy
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
За първи път влзезнах в женския раздел и се натъкнах на тази тема!
Нека да се посмея малко![]()
![]()
![]()
Не останах много доволна от него.Първоначално написано от dead_princess
Присъединявам се към клуба на виши![]()
Max Factor Colour Adapt
![]()
..зависи много от това какъв тъп ти е кожата,от това колко и как го нанасяш..не е само въпроса в марката..![]()
иначе наистина Виши е най-добрия за мен..![]()
:P
:P
Колко струва Виши-то?
What you give is what you get!
Аз ползвах на Виши и мога да кажа, че е пълен боклук...
И аз съм решила да си купувам, но се колебая дали Мейбълийн Афинитон или Антибактериалния на Манхатън... някой, който ги е ползвал и двата да казва от кой е по-доволен...
Антибактериалният.
Като си взимам ще е да е такъв.![]()
What you give is what you get!
Аз пък бих предпочела Мейбълин![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Когато си го взимах преди година и нещо, беще 24 лв.Първоначално написано от Decu