.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Град
    България

наследствено ли е?(за момичета)

Имам един въпрос наследствено ли е според вас размерът на бюста?Ето мойто мнение според мен не е!Зависи от фигурата!Майката на баща ви е с малък бюст,но аз приличам повече на татко!Майка ми е по-малък от този та майка си(другата ми баба)!Съжелявам за родословното дърво !Споделете мнението и защо етака според вас?
    И моля не е заключвайте!
    Здравейте!

Град
    [На Метри От Земята]
    Зависи..
    Просто аз

Наистина зависи.При мен например всички баби са с големи бюстове,майка ми също,но голямата ми сестра има малки гърди.
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Да,зависи.Мисля,че често е наследствено.При мен и баба ми,и майка ми и по-голямата ми сестра са с голям бюст,който и мен не е подминал...

*Стар ник - sladkata_bebz

Повече от фен
    мило момиче ....кой ти знае как се комбинират гените....

Да, размерът на гърдите се определя основно от наследствеността. Обаче генетиката може да бъде доста сложна и може да си унаследила гените, които определят размера на гърдите ти, не само от майка ти, но също и от страна на баща ти или от по-далечни роднини, които дори не познаваш. Поради това размерът на гърдите на много момичета е различен от този на техните майки или сестри. Запомни, че гърдите са нормални, независимо дали са малки, големи или средни.
    Почти еднакво с кръвните групи , може да си с кръвна група на Дядо си или Баба си . Например майка ми и бащами са с А+ А+ аз съм 0-лева. Шанса за това е 12.5%

При всяка е различно

аз лично съм наследила големите си гарди от майка ... и 2те и сестри и маика и са с големи гарди даже доста ... но не винаги е така .. както е обяснено по нагоре !

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    зависи-както се омешат гените

Град
    незнам
    само кат видях името на темата мислех че ще някаква ебавка от рода на наследствено ли е да си бременна
    ами мисля че е наследствено за бюста де
    KO6MARA GSI 16V RISSE

Цитирай Първоначално написано от martini
    Да,зависи.Мисля,че често е наследствено.При мен и баба ми,и майка ми и по-голямата ми сестра са с голям бюст,който и мен не е подминал...
    Скромна...
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Град
    България
    Е,сега знаем как се забременява... И още един въпрос...може ли гените за бюста да се омесени с някоя баба и да има от тези на някоя лелея и т.н или са взети само от един човек...вероятно
    Здравейте!

НЕ , може едната гърда да е супер голяма а другата да я няма . тва вече е от Леля-ти и Вуйна ти - Кръстосване при непълно доминиране

ПП: естествено че са взети само от един човек - било то от майкати , бабати или леляти.

Впрочем познавам едно момиче с бая големи цици - майка и и леля и са учителки , Майка и няма голям бюст а леля и е бая надарена.. тъй че ..

Град
    София
    Аз се надявам да съм се метнала на майка ми, щото тя носи най-големия размер D

Според мен е наследствено. Но ако момичето се занимава със спорт ... зависи, защото нали спорта не позволява те да растат много до колкото знам.
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Интересно е да отбележа, че учените още не са съвсем наясно как гените влияят на поколението и защо винаги е различно. Така че мисля, че тези постове тук са напълно безсмислени.

ПП: Виждал съм момичета с малки цици от майки с големи и обратното, а съответно и момичета с големи и майки с големи и отново обратното...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ами майка ми има сравнително малък бюст, майка й също, а аз не, но примерно майката на баща ми е с голям бюст, тъй че вероятно е наследствено,но въпросът ти трябваше да се ограничи до може би 2 поколения, майка и баба, защото ако гледаме до пра-пра-пра-пра-пра-пра и т.н. баба ти , от всичките тия все ще има някоя с голям бюст и можеш да кажеш,че на нея си се метнала, е да, ама не, трябва да гледаш само майка ти и баба ти и тогава говориш за наследственост / поне по- пряка де, то иначе пак си е, гените са гени, но все пак/

Всички баби са с големи,сестрата на майка ми също,но майка ми е с малки и аз също,но не просто малки а никакви

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от your_secret
    Аз се надявам да съм се метнала на майка ми, щото тя носи най-големия размер D
    Ооо не искаш според мен И да, наследствено е

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    е, те на повечето баби, ако не са били равни като млади, са големи

Град
    България
    gree_girl написа

Според мен е наследствено. Но ако момичето се занимава със спорт ... зависи, защото нали спорта не позволява те да растат много до колкото знам

Е,ако е някой енергичен спорт с голямо натоварване,скачане...да.Но с плуването?!То развива всички мускули и оформя за супер фигура...
    Някъде бях чела,че момиче е тренирало плуване и тогава се развила в гръдния кош! :P
    Здравейте!

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion

Re: наследствено ли е?(за момичета)

Цитирай Първоначално написано от surcegirl
    Имам един въпрос наследствено ли е според вас размерът на бюста?Ето мойто мнение според мен не е!Зависи от фигурата!Майката на баща ви е с малък бюст,но аз приличам повече на татко!Майка ми е по-малък от този та майка си(другата ми баба)!Съжелявам за родословното дърво !Споделете мнението и защо етака според вас?
    И моля не е заключвайте!
    Не е наследствено всичко е много относително въпрос на гени е,но ако искаш да имаш голям бюст вземаи много противозатъчни или си го увеличи с операция
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Наследствено е , но може гена да е рецесивен.

Демек да не се наследи задължително от майка ти или майката на баща ти , ами от роднини още по-назад в родословното дърво , чийто ген го е имало в родителите ти , но не се е проявил.

Не се гледа само пряката наследственост.

Също както е възможно и от двама родители със сини очи да се роди дете с кафеви. Не е задължително да ги е наследило от съседа Просто е проявило рецесивен ген.

Град
    •••Пловдив•••
    ако баща ти по-линия на зетя ти относно балдъзата на брата на сестрата на чичо ти има големи очи ,следователно ти ще имаш хубава коса ..

Цитирай Първоначално написано от surcegirl
    gree_girl написа

Според мен е наследствено. Но ако момичето се занимава със спорт ... зависи, защото нали спорта не позволява те да растат много до колкото знам

Е,ако е някой енергичен спорт с голямо натоварване,скачане...да.Но с плуването?!То развива всички мускули и оформя за супер фигура...
    Някъде бях чела,че момиче е тренирало плуване и тогава се развила в гръдния кош! :P
    сама виж дали плувкините са с големи гърди. Гърди и гръден кош са 2 различни понятия. И да, от плуването гръдния кош се развива, разширява се, гърдите-не.
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си