- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- наследствено ли е?(за момичета)
Имам един въпрос наследствено ли е според вас размерът на бюста?Ето мойто мнение според мен не е!Зависи от фигурата!Майката на баща ви е с малък бюст,но аз приличам повече на татко!Майка ми е по-малък от този та майка си(другата ми баба)!Съжелявам за родословното дърво!Споделете мнението и защо етака според вас?
И моля не е заключвайте!![]()
Здравейте!
Зависи..
Просто аз
Наистина зависи.При мен например всички баби са с големи бюстове,майка ми също,но голямата ми сестра има малки гърди.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
мило момиче ....кой ти знае как се комбинират гените....
Да, размерът на гърдите се определя основно от наследствеността. Обаче генетиката може да бъде доста сложна и може да си унаследила гените, които определят размера на гърдите ти, не само от майка ти, но също и от страна на баща ти или от по-далечни роднини, които дори не познаваш. Поради това размерът на гърдите на много момичета е различен от този на техните майки или сестри. Запомни, че гърдите са нормални, независимо дали са малки, големи или средни.
Почти еднакво с кръвните групи , може да си с кръвна група на Дядо си или Баба си . Например майка ми и бащами са с А+ А+ аз съм 0-лева. Шанса за това е 12.5%
При всяка е различно![]()
аз лично съм наследила големите си гарди от майка ... и 2те и сестри и маика и са с големи гарди даже доста ... но не винаги е така .. както е обяснено по нагоре !
само кат видях името на темата мислех че ще някаква ебавка от рода на наследствено ли е да си бременна![]()
![]()
ами мисля че е наследствено за бюста де![]()
![]()
KO6MARA GSI 16V RISSE
Скромна...Първоначално написано от martini
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com
Е,сега знаем как се забременява...И още един въпрос...може ли гените за бюста да се омесени с някоя баба и да има от тези на някоя лелея и т.н или са взети само от един човек...вероятно
![]()
Здравейте!
НЕ , може едната гърда да е супер голяма а другата да я няма . тва вече е от Леля-ти и Вуйна ти - Кръстосване при непълно доминиране
ПП: естествено че са взети само от един човек - било то от майкати , бабати или леляти.
Впрочем познавам едно момиче с бая големи цици - майка и и леля и са учителки , Майка и няма голям бюст а леля и е бая надарена.. тъй че ..
Аз се надявам да съм се метнала на майка ми, щото тя носи най-големия размер D![]()
Според мен е наследствено. Но ако момичето се занимава със спорт ... зависи, защото нали спорта не позволява те да растат много до колкото знам.
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Интересно е да отбележа, че учените още не са съвсем наясно как гените влияят на поколението и защо винаги е различно. Така че мисля, че тези постове тук са напълно безсмислени.
ПП: Виждал съм момичета с малки цици от майки с големи и обратното, а съответно и момичета с големи и майки с големи и отново обратното...
ами майка ми има сравнително малък бюст, майка й също, а аз не, но примерно майката на баща ми е с голям бюст, тъй че вероятно е наследствено,но въпросът ти трябваше да се ограничи до може би 2 поколения, майка и баба, защото ако гледаме до пра-пра-пра-пра-пра-пра и т.н. баба ти , от всичките тия все ще има някоя с голям бюст и можеш да кажеш,че на нея си се метнала, е да, ама не, трябва да гледаш само майка ти и баба ти и тогава говориш за наследственост / поне по- пряка де, то иначе пак си е, гените са гени, но все пак/![]()
Всички баби са с големи,сестрата на майка ми също,но майка ми е с малки и аз също,но не просто малки а никакви![]()
Ооо не искаш според менПървоначално написано от your_secret
И да, наследствено е
![]()
е, те на повечето баби, ако не са били равни като млади, са големи
gree_girl написа
Според мен е наследствено. Но ако момичето се занимава със спорт ... зависи, защото нали спорта не позволява те да растат много до колкото знам
Е,ако е някой енергичен спорт с голямо натоварване,скачане...да.Но с плуването?!То развива всички мускули и оформя за супер фигура...
Някъде бях чела,че момиче е тренирало плуване и тогава се развила в гръдния кош! :P
Здравейте!
Не е наследствено всичко е много относително въпрос на гени е,но ако искаш да имаш голям бюст вземаи много противозатъчниПървоначално написано от surcegirl
или си го увеличи с операция
![]()
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
Наследствено е , но може гена да е рецесивен.
Демек да не се наследи задължително от майка ти или майката на баща ти , ами от роднини още по-назад в родословното дърво , чийто ген го е имало в родителите ти , но не се е проявил.
Не се гледа само пряката наследственост.
Също както е възможно и от двама родители със сини очи да се роди дете с кафеви. Не е задължително да ги е наследило от съседаПросто е проявило рецесивен ген.
ако баща ти по-линия на зетя ти относно балдъзата на брата на сестрата на чичо ти има големи очи ,следователно ти ще имаш хубава коса ..![]()
сама виж дали плувкините са с големи гърди. Гърди и гръден кош са 2 различни понятия. И да, от плуването гръдния кош се развива, разширява се, гърдите-не.Първоначално написано от surcegirl
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана