- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- къдрене с бира
ее въпроса е ясен как се къдри косата с бира? ии ако някой има снимка може да пусне ии още нещо - после косата не мирише ли на бира?![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=127449 само да питам изтощава ли косата ?
Не я изтощава, даже я подхранва(уж).
Много хубаво става, само дето миризмата не се отмирсва напълно. Или пък аз съм си избрала прекалено миризлива бира.![]()
Не вярвам лесно да се измирише :Д
Аз по едно време си я къдрех със сладка вода.Смесвам вода и захар, мачкам я и я суша.Ставаше горе-долу хубаво.
С яйце се къдреше сестра ми.Естествено само белтъка, че на черна коса жълтъка много личи :Д
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Предлагам следното - вие ми носите бира,а аз ви къдря направо вместо да хабите ибрата![]()
Да, да, и аз се бях накъдрила с вода и захар, даже го препоръчах в една тема, а някакви се некомпетентница тръгна да ми разправя как лепнело и колко малоумно било. А то е захарта, сравнена с водата е някво нищожно количество..Първоначално написано от LovelyGirl
Така еПървоначално написано от mArMaLaDkA
На мен никога не ми е лепнело, то да не се слага 1кг захар.. абе тя, ако не е пробвала няма как да знае
![]()
ан тей... само ше хабим материал ..тцтц бира е все пак...да не е вода я..Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
![]()
![]()
![]()
Ох лелеееее ... За това са направени пяните бре хораКупете си една и Enjoy
Къдрете си се на воля ; )
С бира се получава много добре и предава страшен блясък на косата,но сега не бих жертвала свещенното питие![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
ПиЯните и те с бира се къдрат :ДПървоначално написано от Vincitore
Първоначално написано от Vincitore
да .. тъпите пяни за коса не държат много и изтощават косата ..
говоря за средно скъпите уж "хубави" пяни за коса
аз вече ще почвам с бира .. една моя фр винаги се къдри с бира и мн и държи .. и не и се изсушава косата![]()
Няма начин да се измирисва бирата..Аз не бих го направила.
Бях пробвала веднъж но стана ужасно а и само ми отиде бирата.Нз аз ли не го направих както трябва или ...но сега вече си има пяни и др глупости така че няма смисъл да си хабим питието ;д
Здравейте,мама на свадбата си е била косата и с бира в такова шиче сещате се по фризиорските салони като ви мокрят косата с вода .Зима кичур напръсква с бира и къдри.Преди години когато е няма пяна,вакса и тн. такива алтернативни методи са си измисляли.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от LovelyGirl
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Като не сте пробвали много знаете...Аз съм се къдрила 100 пъти с бира, после със сешоара и няма никаква миризма на бира! Стои супер яко, не ти е някаква лепкава косата и не я изтощава!Първоначално написано от tonie__
No MaN, No CrY!!!
\m/
даПървоначално написано от TeenSpirit
Моята коса тогава(преди 4-5 години) не и бях правила нищо и къдренето изобщо не ми я изтощи.Много красиво стана и трае 6 месеца.
No MaN, No CrY!!!
\m/
Косата ти от самите корени ли се накъдри?
Аз много искам да пробвам с къдрин, но ме е страх да не я увредя прекалено...
За жалост попаднах на фризьорка, на която това и биши второ къдрене и не се получи както трябва.Въпреки това пак стана готино.
No MaN, No CrY!!!
\m/
за да не ти мирише косата толкова на бира може първо леко да я намокриш с вода и след тфа сипваш малко бира на дланите си и навлажняваш косата.После или връвмаш на кок или мачкаш там докато изсъхне.![]()
П.П. Това с кока може да го направиш и без бира ,виднага щом си се изкъпала някакси си събираш косата,че да направиш кок от който да се получат хубави къдрици .
Ай успех .. и внимавай да не изпиеш бирата преди да си напраиш прическата![]()