- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пловдив vs Варна
мн е грешно схващането,че в Северна България се говорело правилно..тва са некви пълни глупости,а поне от 15 човека съм го чувала.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
София се издържа от това че хамстерчетата като вас си въртят колелото, плащате си данъци и завишени сметки а тия горе са ви бутнали в кладенеца и си правят каквото си искат с вас...![]()
![]()
![]()
Правят се заменки, сделки с бели и кафеви прахове за пране и тонове чимшир, купуват се супници за фатмаци по 3000 лева и се боядисват бмв-та в розово за да отиват на роклите за бала на бъдещи курви и държанки.
Като разбира се тези неща се правят извесни за да има какво да занимава умовете ви докато им въртите машинката и оставите тъпия си труп един ден, върху който изсраните от вас деца израснали в същата помия като вас да могат да стъпят и да продължат "напред", мислейки че това че има 1000 места къде да пиете, да ходите по дискотеки и да си купувате нетрайни дрешки и безполезни предмети се нарича живот и свобода.
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Ние "софянците" плюем всички и всичко което не е от нашият град, после се чудим защо от другите градове ни мразят. Когато отида някъде на екскурзия ме е срам да кажа от къде съм ПОЗНАЙТЕ ЗАЩО. Хората в провинцията са толкова мили... и знаете ли защо?? Защото не са се надули като пуйки, примерно защото живеят много по-спокойно и дишат чист въздух. Срам ме е че издигате на пиадестал най-долният град в държавата ни където са се събрали най-голямата утайка на българското общество - наркоомани, грандомани, мутри, КУрви... Хората в мадост живеят като скотове по 300 семейсва в една постройка и пърдят един върху друг, докато семейството в тутракан например си живее в китната къщичка, гледа си градинката с доматките и краставиците и спи спокойно докато щтурчетата навън свирят сладко а жабките в близкото езерце квакат хорово. После ми хвалете софияРешавам да излезна нощем а няма къде да отида
Добре ли си живеем а?
As S1m
KuRwA
![]()
че Младост в София ли е?![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
OO не определено нямаш никакъв стил!!!Първоначално написано от Battlescarred
И не не ми говори какви възможности имам и какви не!
Не ми казвай каква съм аз самата !Както казах като ми научиш името бих ти възприела мизерното софийско мнението като някакв нищожен фактор!
Разнообразното ви сиво облечено ежедневие не ме интересува !
Не чета български списания за мода.Модата ми е целия живот,така че не ме наричай кифла,ако обичаш.Ела със зашеметяващ стил и изисканост да ме гледаш как дефилирам с лимоненожълтото си кимоно,разбирач0!
Не си ми симпатичен.
Темата е Пловдив с/у Варна.Спрете с вашата грозна,приливаща от буклуци,със скучни хора- София!![]()
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
Това е то, от тема за Пловдив и Варна, минахме през Шумен, Ловеч, Силистра... и естествено в София.
Hoooowwww?!![]()
![]()
Стига бе! Това не е вярно...Първоначално написано от Battlescarred
![]()
As S1m
KuRwA
![]()
КОЕ Е СОФИЯ??Първоначално написано от guinessgirl
![]()
As S1m
KuRwA
![]()
SuMmEr_KiSS, млъкни селянко!
Нали знаеш - селянин не е географско положение, а състояние на духа.
Grumpy old madman
Ти млъкни "човеко" с неизвестна сексуална ориентация, женомразец, идиот, гей, гражданинооооооооооуууПървоначално написано от Canis_Dirus
Лесно е да псуваш, а и защо нападаш така малките момичета, опс, забравих че мразиш жени....![]()
As S1m
KuRwA
![]()
Аз много държа Самър Кис да пусне снимка с розовите си шалвари!![]()
http://auction.bg/uploaded/0ede8df02...829398dba4.jpg
Нещо подобно?
Живото доказателство, че и в София има селяни.Първоначално написано от Kya
Grumpy old madman
Аве мила бе! Това не е шалвар а потур!Първоначално написано от Bianca
![]()
As S1m
KuRwA
![]()
Ок, значи нещо такова:Първоначално написано от Kya
http://www.danilfashion.com/snimki/bshalvar.jpg
?
Ми ти така го описа, че няма какво да коментирам по него, освен да го отрека цялото (с изключение на твойте чувста разбира се). Другото не е вярно... Описа го изключително пресилено и окрасено....Първоначално написано от Battlescarred
As S1m
KuRwA
![]()
Тя няма шалвари за това няма да пусне снимка. Просто ни лъже, за да се прави на интересна![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
ае Варна си е Варна .. няа кфо да ми я сравняате с Пловдив ..
Варна рлзз ..![]()
![]()
dорi и bоlката iма сwоя жестока цена .. струwа тоlкоwа точно колкото е lюbоwта ..
Кой е от село, че изтървах?
Относно София.
Аз лично бях скептично настроен, когато се местих, но града си е хубав, има какво да се прави, срещаш различни хора и има много начини да се развиеш.
Може да съм от Варна, но София предлага много повече.
плазма и папараци майна, доволно избухвани с футболистити, пловдив е един бом-бок със татуси, ни тъ биа и мошно в дивия, майна, провери си инфото![]()
carpe diem quam minimum credula postero
Първоначално написано от Battlescarred
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Браво! Хареса ми![]()
![]()
![]()
As S1m
KuRwA
![]()
тука целта да се затапяме ли е или да обясняваме ????Първоначално написано от SofiaRegularCunt
As S1m
KuRwA
![]()
Е щом си на мнение че всичко което обяснявам е ясно на всички много бъркаш... ти не си всички а аз (повтори си го наум)
color=brown
As S1m
KuRwA
![]()
in my ass too.. do you want to да те облея с малко но от сърце (ще те оставя сам да избереш учстъкаПървоначално написано от SofiaRegularCunt
)
As S1m
KuRwA
![]()
Виж сега, разбирам че сме само 2мата във форума, и на теб това ти харесва, но вече започваш да изкривяваш измерението и да преминаваш в друго - доста жалко бих казала..
![]()
![]()
As S1m
KuRwA
![]()
As S1m
KuRwA
![]()