.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion
    Цитирай Първоначално написано от sweety_blondy
    Естествено,че има значение ..

Познавам момчета,които като са били на по 15-16 години са се е**ли все с различни мацки и то само за "бройката" .. но сега вече са на по 19-20 години и знаят какво искат.. а именно сериозна връзка .. защото вече да видяли кво е да изневериш,кво е да ебеш без чувства,да си правиш кефа и да не ти пука .. точно като малките деца .. но с времето всичко се осъзнава .. .
    Има и такива които продължават с многото броики и никога не спират.
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    Цитирай Първоначално написано от Psychic
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    Цитирай Първоначално написано от Psychic
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Автора и therichbitch стига се солихте.. умни сте ок. Правете любов,а не война!
    да дойде да ми направи една с****а.
    Нещастник
    Ще скъсам
    Нещастник^2, отивай си при к***те, дето се ебеш с тях като животно и после се чудиш защо ги боляло
    Pyrvo, mila, da te informiram, polovinata ot temite mi sym gi pisal v ligavi ili stranni systoqniq, malko mojesh da sydish za men i tova kakvo pravq i sym pravil ot temite mi, vtoro blagodarq che si se interesuvala ot men i si mi preglejdala postovete hahaahahaa

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    не се възгордявай, като побеснея от такива малоумни коментари като твоите и всичките простотии ,дето си ги писал, ще се прежаля и ще прочета , извинявай,че си бил дрогиран или пиян, или просто в някво странно настроение, когато си ги писал, каква дързост от моя страна да реша,че си идиот, направо ме е срам от себе си

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от rumcho
    отворих темата УЖ с цел да изразя мнение и аз .. то ко,стана ми по инт да чета спора между therichbitch и автора
    това е, защото българският народ е съставен 90% от сеирджии, радвате се и наблюдавате с интерес нещастието на хората и житейските им проблеми то едни житейски проблеми..., ама айде

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    I don't wanna brag,but let's just say that I've had sex with over 50 women.And let's just say that some of them weren't prostitutes ...
    All right,they were all prostitutes... But I'm pretty sure one of them had a thing for me ... pretty sure

Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    I don't wanna brag,but let's just say that I've had sex with over 50 women.And let's just say that some of them weren't prostitutes ...
    All right,they were all prostitutes... But I'm pretty sure oneof them had a thing for me ... pretty sure

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

Била съм с момче, което е имал над 15 момичета, беше хубаво само в началото, но в момента в който ми го пъхна осъзнах, че хем му е малък, хем не струва!!! (Извинявам се за грубия език!)

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    абе при всеки си е различно... ся някой може да е имал 10 партньора.. първите му 8 да не са ставали.. но пък последните 2-ма да са супер.. и така не се ли трупа опит? или задължително още първия ти партньор трябва да е спр добър , та да няма нужда от друг?? може пък при др пак с 10 първите да са му били добре, следващите не чак толкова... но как ще разберат кво не харесват като не са се пробвали с тия дет не са добри?? или как ще разберат кво харесват ако не са правили секс с някой дет го може?? тъй че пак стигаме до там че опита си е важен щото дори и трима да са.. и първия ти да е бил най - добър ест ще пробваш и другите двама .. кат видиш че не стават се връщаш пак при първия.. но за да го разбереш тря да си опитвал, нали??

и не говоря за връзки и дали първия ще те приеме обратно или не и т.н.. чисто теоритично

Cruel Intentions

Град
    Sofia
    ехх, мойто момиче, те нещата ако бяха само теоритични- хубаво, ама не са за съжаление или не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си