Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
Цитирай Първоначално написано от mysterious93
Цитирай Първоначално написано от sweety_blondy
Естествено,че има значение ..

Познавам момчета,които като са били на по 15-16 години са се е**ли все с различни мацки и то само за "бройката" .. но сега вече са на по 19-20 години и знаят какво искат.. а именно сериозна връзка .. защото вече да видяли кво е да изневериш,кво е да ебеш без чувства,да си правиш кефа и да не ти пука .. точно като малките деца .. но с времето всичко се осъзнава .. .
той не пита за опита в живота към кви момичета да не насочи.. а зависи ли количеството народ с който си спал/а от това колко си добър/ра в леглото.. според мен има някво значение все пак ако човек е имал само 1 сексуален партньор.. дори и да е бил добър той ще те научи на това, което той харесва.. но ако има още (ест не трицифрени числа ) всеки един ще ти покаже нещо различно.. и така се натрупва опита :P поне според мен :P
Съгласна съм до една стемен макар че има хора които са имали само 1 сексуален партньор и са доста по опитни от други които са минали половината град
\/ Така, но с колкото повече толкова повече опит, има и втори случаи както ти каза, може и само с 1 човек да го е правил, но да е доста по-напред от тези които са минали с 10 човека.