.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62

Тема: Др. Тийн

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от fenasf
    Ми нещо не му е харесал въпроса явно Питай нас...
    +++++++++
    ok qsno zna4i si e tup vuprosa znaeh si ot samoto na4alo

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Цитирай Първоначално написано от coollove9
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Попитай нас Все пак това е анонимно ,а колкото повече съвети ,толкова по-добре нали така?
    добре, харесвам едно момче, което играе по цял ден баскетбол и искам съвет как да го впечатля защото нямам никаква представа освен това да зяпам тъпо или да играя и аз само, че на другия кош HELP
    Това обяснява защо не ти отговаря..

ПП:Щрудел, верно ли си толкоа спряла, че да се заяждаш за една проста грешка?ВСЕКИ ПРАВИ ГРЕШКИ!
    Не се заяждам.
    Не е заради грешката. ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Попитай нас Все пак това е анонимно ,а колкото повече съвети ,толкова по-добре нали така?
    добре, харесвам едно момче, което играе по цял ден баскетбол и искам съвет как да го впечатля защото нямам никаква представа освен това да зяпам тъпо или да играя и аз само, че на другия кош HELP

ПП:Щрудел, верно ли си толкоа спряла, че да се заяждаш за една проста грешка?ВСЕКИ ПРАВИ ГРЕШКИ!
    coollove9 ако можеш да играеш баскет защо не го питаш дали може да играеш с него ??

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL

Не се заяждам.
    Не е заради грешката. ^^
    А не..Малко само..

coollove9, верно пиши на кирилица и ти ве

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Re: Др. Тийн

Здравейте, имам доста тъпичак
    След това,което ми се набоде в очите,темата не заслужаваше вниманието ми,но я прочетох.
    Ако аз бях д-р Тийн щях да те напсувам.
    Dobre de slu4va se da se dopusne tuk tam po nqkoq gre6ka po-spokoino nqma bezgre6en 4ovek ei 4e si podigravatel/en/a
    Случва се,ако бързаш и не внимаваш. Но трябва да си голям идиот,за да напишеш тъпичЪк с "а"...
    Защо не пишеш на кирилица? Не ми казвай,че нямаш. Всеки има,дори без flex type.
    vsu6tnost ne vidqh mnogo dobre 4e pi6a na kirilica misleh si 4e e latinica z=ne za6toto sum T1PA a za6toto bqh dostatu4no razseqna 4e da ne vidq az sum si razseqna vsi4ki mi go kazvat aide do tuk s kavgite ko 6e kae6
    И сега ли не видя,че пишеш на латиница?
    И значи не отричаш,че си тъпа? Това е добре.
    Аз не се карам.
    abe ti siii qko smotan kreten znae6 li ??????? az tyko 6to kazah ne za6toto sum T1PA tii 4ete6 li izob6to kakvo pi6e ili si tvurde zaet da si drapa6 ni6toto
    ...Наистина не се сдържам...
    АХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХА ХАХАХХАХА ^^
    -(момиченце съм)
    За втори път се дъниш ^^

az tyko 6to kazah ne za6toto sum T1PA
    ne za6toto sum T1PA
    !!!

АХАХХАХАХАХХАХАХА ^^

Ти си тъпа,но не защото си тъпа не пишеш на кирилица,а защото бла бла...
    Сега схвана ли колко отвратително си противоречиш тъпа китайска изработко?

П.П Извинявам се на злите сили (модовете) за думите си ^^
    amii tova e pak ot nevnimanie da ne misli6 4e 6te obru6tam vnimanie na tova kakuf ili kfa si mene me gree tova ko pi6at horata a nee za nekfi tupi i smotani kyrvi kade mi se praat na mn ostroymni i otvoreni begai begai ne se zanimaam s tapa4ki ne me obijda6 spokoino ne mi puka 4e mi se prai6 na mn otvorena vse nqkude 6te si izqde6 boq za tova az sum si spokoina za6toto ne sum tupanarka koqto se pravi na umnica i se zaqjda s horata ot saita are begai nqma da ti pi6a na tebe pove4e za6toto mi e pisnalo ot otvorki koito ne mogat i g*za da si izbur6at pa sa trugnali da mi govorqt za umno.........

Цитирай Първоначално написано от Hilary_

coollove9 ако можеш да играеш баскет защо не го питаш дали може да играеш с него ??
    da moje i taka no problema e 4e ne vinagi imam kusmet v igrata ponqkoga ne igraq dobre a ponqkoga puk sum kusmetliika

amii tova e pak ot nevnimanie da ne misli6 4e 6te obru6tam vnimanie na tova kakuf ili kfa si mene me gree tova ko pi6at horata a nee za nekfi tupi i smotani kyrvi kade mi se praat na mn ostroymni i otvoreni begai begai ne se zanimaam s tapa4ki ne me obijda6 spokoino ne mi puka 4e mi se prai6 na mn otvorena vse nqkude 6te si izqde6 boq za tova az sum si spokoina za6toto ne sum tupanarka koqto se pravi na umnica i se zaqjda s horata ot saita are begai nqma da ti pi6a na tebe pove4e za6toto mi e pisnalo ot otvorki koito ne mogat i g*za da si izbur6at pa sa trugnali da mi govorqt za umno.........

Е пък и аз не се кефя да ти чета латиницата, но пък си струваше

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Супер фен Аватара на Amateur
    Ще върне!

Мега фен Аватара на Hilary_
    da moje i taka no problema e 4e ne vinagi imam kusmet v igrata ponqkoga ne igraq dobre a ponqkoga puk sum kusmetliika
    ми какъв е проблема да му го кажеш още в началото, чее не си много добре амаа той може да те научи нещу а у .. сеш се ?

Мега фен
    Град
    <3

Здравейте, имам доста тъпичак
    След това,което ми се набоде в очите,темата не заслужаваше вниманието ми,но я прочетох.
    Ако аз бях д-р Тийн щях да те напсувам.
    Dobre de slu4va se da se dopusne tuk tam po nqkoq gre6ka po-spokoino nqma bezgre6en 4ovek ei 4e si podigravatel/en/a
    Случва се,ако бързаш и не внимаваш. Но трябва да си голям идиот,за да напишеш тъпичЪк с "а"...
    Защо не пишеш на кирилица? Не ми казвай,че нямаш. Всеки има,дори без flex type.
    vsu6tnost ne vidqh mnogo dobre 4e pi6a na kirilica misleh si 4e e latinica z=ne za6toto sum T1PA a za6toto bqh dostatu4no razseqna 4e da ne vidq az sum si razseqna vsi4ki mi go kazvat aide do tuk s kavgite ko 6e kae6
    И сега ли не видя,че пишеш на латиница?
    И значи не отричаш,че си тъпа? Това е добре.
    Аз не се карам.
    abe ti siii qko smotan kreten znae6 li ??????? az tyko 6to kazah ne za6toto sum T1PA tii 4ete6 li izob6to kakvo pi6e ili si tvurde zaet da si drapa6 ni6toto
    ...Наистина не се сдържам...
    АХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХА ХАХАХХАХА ^^
    -(момиченце съм)
    За втори път се дъниш ^^

az tyko 6to kazah ne za6toto sum T1PA
    ne za6toto sum T1PA
    !!!

АХАХХАХАХАХХАХАХА ^^

Ти си тъпа,но не защото си тъпа не пишеш на кирилица,а защото бла бла...
    Сега схвана ли колко отвратително си противоречиш тъпа китайска изработко?

П.П Извинявам се на злите сили (модовете) за думите си ^^
    АХАХАХАХААХХАХАХАХАХААХХА ХАХАщ
    АХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХ АХАХАХАХАХА
    ХАХАХХАХАХААХХАХАХАХАХАХА ХА

^^

Ти май от невнимание си станала толко тъпа. Или може би е хронично. На тва съм по-съгласна.
    Бихте ли обяснили милейди термина "отворена"? ^^
    Това,че изказваш мнение (макар и отрицателно) не означава,че се правиш на отворен или че си всички онези обидни думички,които Вие идиотите използвате при самозащита. ^^
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Абе наистина... (замислете се) ...НЕ се ли дразните на самите себе си,че сте толкова мега/гига тъпи? (авторе)
    4XCOKИ

Най-забавното е ,че авторката продължи да прави една и съща грешка
    begai begai ne se zanimaam s tapa4ki
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си