- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хващали ли сте родителите ви във крачка ....
Хихихихиии...Добра темаПреди 1-2 дни се случи,не че съм ги хванала ...амииии то се знаеше и се очакваше
![]()
Got me feeling like extaZy...
в крачка съм ги хващал 1 път като влязох да им кажа "лека нощ" точно за 2 минути преди да си легнати влизам "Ахх дейбаа лека нощ
" ....
![]()
- Иначе странно от тази година нещо ентусиасти ли станаха какви , ама сяка нощ само се притичва до банята![]()
![]()
![]()
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
бе и аз чувам как постоянно някой ходи у банята нощем! нз ко стаа там ама..... на сутринта не усещам няква миризма (дано ма разбрахтеПървоначално написано от Grassh0pper
![]()
![]()
) ама един път стаам за даскало, и чувам как леглото скърца и нито влязох нито каах нещо просто избегах от къщи и цял ден не се прибрах и майка ми като се обажда ма пита де съм кфо прая и аз нищо
и кат са прибрах вечерта и тати кат щеши нещо да ма гушне ли кво да прай аз избегах ОТВРАТЕНА!?!
![]()
![]()
![]()
Аз мисля че е време да кажа на наще да сменят матрака че тоя мнооо скърца ....
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
На мен ми писна да се разкарват всяка вечер до банята,защото моята стая о между тяхната и банята и една вечер не ми издържаха нервичките (цяла вечер им слушах пъшканията и скърцаниятаПървоначално написано от Grassh0pper
) и излезнах от мойта стая и срещам майка пред банята и тя ме гледа все едно ще я колят
и викам ясно ми е кво правите ама стига с тая баня де! и тогава и дадох едно пакетче интимни кърпички
![]()
![]()
![]()
![]()
и спряха постоянно с тая баня
![]()
![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Е та ти си ги затапила то им е секнало желаниетоПървоначално написано от mimety21
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
- Мани мани.. моята стая и тяхната и по средата банятаПървоначално написано от Anabel
..... а също един от коментарите за "на сутринта не усещам миризма" ... няколко пъти усещах на сутринта миризма на канела или нещо такова от една свещ ... която ми е много смешма
![]()
Иначе смятам , че стига да спа спокойно (което правя) и няма скърцания (БЛАГОДАРЕН СЪМ НА НОВИЯ МАТРААКК
![]()
) няма проблем
![]()
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
ти ме разбиПървоначално написано от Anabel
![]()
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
не ...намирала сам презервативи само ,да ти кажа не държа да ги виждам как правят сексПървоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
love is gone!
Първоначално написано от Passi0n
![]()
![]()
![]()
![]()
Докато баща ти гледа плакатите на кучетата нали?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ъп за темата!![]()
Станислава
аз съм виждала майка ми и приятеля и... (puke) ... и не искам да се повтори ...
Ситуация номер 1!!!! : Бях малка и исках просто да им покажа как съм облякла куклата си Барби...иии влизам в стаята (беше посред бял ден) и кво да видя тати ми налегнал мама отгоре и си праеха кефа...![]()
Ситуация номер 2!!!:Бяхме на почивка преди 2-3 години при което аз спах с тях в една стая на съседното легло и те явно си мислеха че съм заспала и се изкушиха .... помня позата беше "рокендролл" още по-голям шок за мене...![]()
А отделно съм ги чувала безброй пъти...![]()
Living in perfect lie..Nobody ever makes you cry..Dreaming with open eyes..You don’t heart)))
Тва с банята се случваше доста често преди да се разделят
Не мисля,че е било от сексуални нагони,а простатата на баща ми да се е обаждала
![]()
![]()
Веднъж ги хванах и двамата по гащи и майка ми се беше пресегнала към него да го целува
![]()
Необезпокоена аз си попоитах нещо баща ми и си излязох,разтропах се в кухнята,влязох си в стаята,седнах на столчето.След малко той идва-"Слънце,следващият път почукай!
И след тва не продължиха обаче.. а а? нека ви бе! Братче ще ми правят
![]()
![]()
Ние живеем в мезонет ! Първият етаж е само хола и кухнята и една тоалетна . На вторият етаж са стаите за спане:гостната ,децката и спалнята и една баня. Аз спя долу в хола а сестрами на вторият етаж при майка ми и баща ми ,така че тя им се "радва" на звуците ! Иначе те мен са ме чували с мойта приятелка . Мислех че не са у нас ама бяха си легнали а аз долу![]()
с момичета испълнявахме концерт
![]()
слава богу не![]()
те май не правят секс от има няма 10-12 години..![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Абе аз нашите не ама сестра ми да. Ние имаме разлика 10 години. Спомням си случката беше в първи клас. Аз си пишех домашната, бяхме взели в училище бквичката "О". И трябваше да напиша една страница с буквичката, обаче нещо обърках редовете- тесни, широки, тесни широки абе обърках ги и реших да отидох да попитам сестра ми дали да ги напиша отново. Сестра ми беше с гаджето си в нейната стая и отвам и познайте: Такива викове, писъци, уплаших се избягах аз не разбирах нищо тогава. След 30 мин чух как сестра ми излиза от стаята и я попитах после какво са правили, тя нахланицата ми вика: "Нищо!"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Слава богу НЕ...!!?Само съм ги чувала!!!![]()
![]()
Ама такива пъшкания,такива писъци!Преди седмица ги чух!Нали навила съм си алармата на 6часа обаче тя не се е чула те са се събудили и по едно време си мислят че спя а аз от 6 съм будна...След това към 6:10 реших да им направя номер щото ги чувах и навивам си алармата на 6:30 и тя звъни и те веднага аз ставам и се правя че не ги виждам и си отивам до тоалетната!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()