.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 179
    Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    е не съм ги виждала,само съм ги чувала...ама не беше мн приятно
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Хихихихиии...Добра тема Преди 1-2 дни се случи,не че съм ги хванала ...амииии то се знаеше и се очакваше
    Got me feeling like extaZy...

в крачка съм ги хващал 1 път като влязох да им кажа "лека нощ" точно за 2 минути преди да си легнат и влизам "Ахх дейбаа лека нощ " ....
    - Иначе странно от тази година нещо ентусиасти ли станаха какви , ама сяка нощ само се притичва до банята
    The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !

Цитирай Първоначално написано от Grassh0pper
    в крачка съм ги хващал 1 път като влязох да им кажа "лека нощ" точно за 2 минути преди да си легнат и влизам "Ахх дейбаа лека нощ " ....
    - Иначе странно от тази година нещо ентусиасти ли станаха какви , ама сяка нощ само се притичва до банята
    бе и аз чувам как постоянно някой ходи у банята нощем! нз ко стаа там ама..... на сутринта не усещам няква миризма (дано ма разбрахте ) ама един път стаам за даскало, и чувам как леглото скърца и нито влязох нито каах нещо просто избегах от къщи и цял ден не се прибрах и майка ми като се обажда ма пита де съм кфо прая и аз нищо и кат са прибрах вечерта и тати кат щеши нещо да ма гушне ли кво да прай аз избегах ОТВРАТЕНА!?!

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Аз мисля че е време да кажа на наще да сменят матрака че тоя мнооо скърца ....
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Супер фен Аватара на Passi0n
    КОгато бях малка Добре че тогава не разбирах

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    На мен ми писна да се разкарват всяка вечер до банята,защото моята стая о между тяхната и банята и една вечер не ми издържаха нервичките (цяла вечер им слушах пъшканията и скърцанията ) и излезнах от мойта стая и срещам майка пред банята и тя ме гледа все едно ще я колят и викам ясно ми е кво правите ама стига с тая баня де! и тогава и дадох едно пакетче интимни кърпички и спряха постоянно с тая баня
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Цитирай Първоначално написано от mimety21
    Хах, имаше период, в който доста вечери подред ги чувах, защото моята стая е до тяхната. До деня в който казах - "може ли да сте по тихи вечер, эащото вие си правите кефа, ама аз немога да спя от вас! " и от тогава не съм ги чувала
    Е та ти си ги затапила то им е секнало желанието
    ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*

Цитирай Първоначално написано от Anabel
    На мен ми писна да се разкарват всяка вечер до банята,защото моята стая о между тяхната и банята и една вечер не ми издържаха нервичките (цяла вечер им слушах пъшканията и скърцанията ) и излезнах от мойта стая и срещам майка пред банята и тя ме гледа все едно ще я колят и викам ясно ми е кво правите ама стига с тая баня де! и тогава и дадох едно пакетче интимни кърпички и спряха постоянно с тая баня
    - Мани мани.. моята стая и тяхната и по средата банята ..... а също един от коментарите за "на сутринта не усещам миризма" ... няколко пъти усещах на сутринта миризма на канела или нещо такова от една свещ ... която ми е много смешма Иначе смятам , че стига да спа спокойно (което правя) и няма скърцания (БЛАГОДАРЕН СЪМ НА НОВИЯ МАТРААКК ) няма проблем
    The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от Anabel
    ти ме разби
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Голям фен

Re: Хващали ли сте родителите ви във крачка ....

Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    Така въпроса ми е някога хващали ли сте родителите си докато правят любов ?
    не ...намирала сам презервативи само ,да ти кажа не държа да ги виждам как правят секс

love is gone!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от Passi0n
    Докато баща ти гледа плакатите на кучетата нали?

Ъп за темата!
    Станислава

Супер фен Аватара на Passi0n
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от Passi0n
    Докато баща ти гледа плакатите на кучетата нали?

Ъп за темата!
    Шматко тъпа...

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Много ясно.
    Заключват вратата ,но то се чува вътре леглото как скърца.
    Не съм ги виждал но се усеща какво става в стаята по звуците.
    Сега смениха леглото.

Цитирай Първоначално написано от marti93
    само ,да ти кажа не държа да ги виждам как правят секс
    И аз.Определено.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Пиуе уапъл уеее... Уа-Уа
    Станислава

аз съм виждала майка ми и приятеля и... (puke) ... и не искам да се повтори ...

Ситуация номер 1!!!! : Бях малка и исках просто да им покажа как съм облякла куклата си Барби...иии влизам в стаята (беше посред бял ден) и кво да видя тати ми налегнал мама отгоре и си праеха кефа...
    Ситуация номер 2!!!:Бяхме на почивка преди 2-3 години при което аз спах с тях в една стая на съседното легло и те явно си мислеха че съм заспала и се изкушиха .... помня позата беше "рокендролл" още по-голям шок за мене...
    А отделно съм ги чувала безброй пъти...
    Living in perfect lie..Nobody ever makes you cry..Dreaming with open eyes..You don’t heart )))

Тва с банята се случваше доста често преди да се разделят Не мисля,че е било от сексуални нагони,а простатата на баща ми да се е обаждала Веднъж ги хванах и двамата по гащи и майка ми се беше пресегнала към него да го целува Необезпокоена аз си попоитах нещо баща ми и си излязох,разтропах се в кухнята,влязох си в стаята,седнах на столчето.След малко той идва-"Слънце,следващият път почукай! И след тва не продължиха обаче.. а а? нека ви бе! Братче ще ми правят

Голям фен Аватара на revolver
    Ние живеем в мезонет ! Първият етаж е само хола и кухнята и една тоалетна . На вторият етаж са стаите за спане:гостната ,децката и спалнята и една баня. Аз спя долу в хола а сестрами на вторият етаж при майка ми и баща ми ,така че тя им се "радва" на звуците ! Иначе те мен са ме чували с мойта приятелка . Мислех че не са у нас ама бяха си легнали а аз долу с момичета испълнявахме концерт

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    слава богу не
    те май не правят секс от има няма 10-12 години..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    не ама съм ги чувал

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Абе аз нашите не ама сестра ми да. Ние имаме разлика 10 години. Спомням си случката беше в първи клас. Аз си пишех домашната, бяхме взели в училище бквичката "О". И трябваше да напиша една страница с буквичката, обаче нещо обърках редовете- тесни, широки, тесни широки абе обърках ги и реших да отидох да попитам сестра ми дали да ги напиша отново. Сестра ми беше с гаджето си в нейната стая и отвам и познайте: Такива викове, писъци, уплаших се избягах аз не разбирах нищо тогава. След 30 мин чух как сестра ми излиза от стаята и я попитах после какво са правили, тя нахланицата ми вика: "Нищо!"

Слава богу НЕ...!!?Само съм ги чувала!!! Ама такива пъшкания,такива писъци!Преди седмица ги чух!Нали навила съм си алармата на 6часа обаче тя не се е чула те са се събудили и по едно време си мислят че спя а аз от 6 съм будна...След това към 6:10 реших да им направя номер щото ги чувах и навивам си алармата на 6:30 и тя звъни и те веднага аз ставам и се правя че не ги виждам и си отивам до тоалетната!

Град
    Пловдив
    И аз тях и те мен ... Съдба

Град
    Враца
    Ех.. не ви е леко , но все пак не съм ... бих се отвратил от живота
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми