- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с непълнолетна
Така е, но за много неща трябва да знаеш къде да ги търсиш, как да ги тълкуваш и разбираш и как да ги прилагаш. Ако беше просто, нямаше да има адвокати, всеки щеше да си прави справка в законите, които са общодостъпни, и да си действа.
да, ама за да има склонност да цитира наказателния кодекс, може евентуално и да се занимава с това, по тази логика предположихПървоначално написано от blago84
хората, които хич не се интересуват от право, даже не знаят какво е НК вероятно![]()
....да а може би ти не знаеш какво е КТ....![]()
защо реши,че не знам, много интересно![]()
![]()
![]()
кодекс на труда, ако не се лъжа, а аз не се лъжа почти никога, така че такива дребни подхвърляния са напълно излишни, не мислиш ли![]()
След 16-годишна възраст, ако е по нейно желание не е наказуемо.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Това къде го прочете?
Според наказателния кодекс е 14
<off-topic>Във връзка с ровенето из нормативните документи - не съм казвал, че правистите не са нужни, просто отбелязах, че четенето и позоваването на документи от нормативната уредба не е само тяхна привилегия - аз съм безкрайно далеч от правото, но честичко ми се налага да ровя из разни такива текстове, най-често наредби и по-рядко закони... Така че намирам за напълно нормално да се позова на текст от нормативната уредба, когато счета това за необходимо. <end off-topic>
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Той ако не се тълкува няма да може да се прилага. Проблемът е, че понякога се тълкува грешно и то умишлено.Първоначално написано от tqnko
@blago84, прав си по принцип, но пък човек, който е незапознат издълбоко с областта в която работи, няма как да знае дали например текст на конкретна наредба не противоречи на някой закон. В този случай ще се приложи законът.
Те може и би затва лелките от държавната и общинската администрация, като им цитираш някой закон, дето не са го чували ( а те повечето не са), дори и да и го покажеш закона, да си го прочетат, пак се праят на интересни и обикновено трябва или скандали да вдигаш, или да се разправяш с шефовете им или юристите на отдела.
Мисля, че темата се изясни.
ImmortalTechnique напълно съм съгласен с теб... а чиновниците, често не познават нормативната уредба по която работят, което е адски нелепо, но е факт.
Темата за възрастта и секса от законова гледна точка май също се изясни.
Нещо каза ли?
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
пс. Също смятам темата за приключена, благодаря за отговорите.
А демотиватора кърти мивки!) има много смешни с "джейлбайт"
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!